Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Salihowic24
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta mislite o Harisu Seferovicu, jel igra on za Svicarsku reprezentaciju ili za nasu, vrlo je mlad igrac i ja se nadam da bih u buducnosti mogao dobiti poziv za nasu A-repku. Takodjer gledao sam momka sto igra za Stturm mislim da se preziva Bukva, mogu vam reci po onom sto sam vidio, bar mene je odusevio!
Gled'o sam danas Galešića u dresu Gorice (snimak). Fra'er namjestio 2 gola i dao jednog. Oba iz slobodnog udarca. 
Prvi put je šut'o , lopta se odbila od golmana i ovaj (neki) napadač je samo ubaci u gol, drugi slobodnjak je namjenio pravo na glavu nekog saigrača.
Kod gola se našao u poziciji 1 vs 1 sa golmanom, taj gol je dao iz kontre.
Naravno da nije sada za A repke (za mladje je prestar
), al' kad bi uspio otići u neki bolji klub, recimo negdje gdje ima naših A reprezentativaca i da pokaže da je ovo što sada pokazuje u Gorici zaista kvalitet, a ne slabost protivnika, onda bi ga trebalo umjesto Zeke pozvat.
Iako je više krilo,a igra i na polušpici , pleja, može igrati i lijevo krilo (zadnju tekmu je više igr'o na lijevoj strani, bar sam ga tam češće vidj'o nego u sredini), po mom mišljenju bi bio bolja opcija od Zeke.
Nema ni Goran puno godina. Tek 22.

Prvi put je šut'o , lopta se odbila od golmana i ovaj (neki) napadač je samo ubaci u gol, drugi slobodnjak je namjenio pravo na glavu nekog saigrača.

Naravno da nije sada za A repke (za mladje je prestar

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
cini mi se da je taj galesic trebao negdje u italiju, pa da je potpisao za partizan, ali eto on je jos u sloveniji, bas bi bilo dobro saznati kakva je situacija kod njega tacno, jer je u mladoj reprezentaciji, po meni, bio igrac koji je pokazivao vise od ostalih..Arnelinho je napisao/la:Gled'o sam danas Galešića u dresu Gorice (snimak). Fra'er namjestio 2 gola i dao jednog. Oba iz slobodnog udarca.
Prvi put je šut'o , lopta se odbila od golmana i ovaj (neki) napadač je samo ubaci u gol, drugi slobodnjak je namjenio pravo na glavu nekog saigrača.Kod gola se našao u poziciji 1 vs 1 sa golmanom, taj gol je dao iz kontre.
Naravno da nije sada za A repke (za mladje je prestar), al' kad bi uspio otići u neki bolji klub, recimo negdje gdje ima naših A reprezentativaca i da pokaže da je ovo što sada pokazuje u Gorici zaista kvalitet, a ne slabost protivnika, onda bi ga trebalo umjesto Zeke pozvat.
Iako je više krilo,a igra i na polušpici , pleja, može igrati i lijevo krilo (zadnju tekmu je više igr'o na lijevoj strani, bar sam ga tam češće vidj'o nego u sredini), po mom mišljenju bi bio bolja opcija od Zeke.
Volim te Bosno!!!
Živi na granici sa Italijom, nadam se da će živjeti i na granici sa Slovenijom (uskoro). Blizu mu je Udineze.
Znam da je bio u Partizanu, al' i to da se nije nametnuo. Mada meni momak igra sasvim solidno, ne znam zašto nije?!
Bio bi fino pojačanje repki, kad bi otišao iz Slovenije (pa ne s konja na magarca
). Dobili bi krilo, desno krilo, a ono nam upravo najviše fali. A tada bi imali njega i Stevanovića. Lijevo Lulić, a može i Sejo, ako kojim slučajem oba budu out , ima i Višća i riješili bi se jednom tih problema za svagda. 

Znam da je bio u Partizanu, al' i to da se nije nametnuo. Mada meni momak igra sasvim solidno, ne znam zašto nije?!
Bio bi fino pojačanje repki, kad bi otišao iz Slovenije (pa ne s konja na magarca

Galesic je jedan od nasih najboljih mladih fudalera,dok je igrao za U21 odskakao je svjetlosnu godinu od ostalih i zaista je cudno da se dosad nije prodao u neku jacu ligu!!!Arnelinho je napisao/la:Živi na granici sa Italijom, nadam se da će živjeti i na granici sa Slovenijom (uskoro). Blizu mu je Udineze.![]()
Bio bi fino pojačanje repki, kad bi otišao iz Slovenije (pa ne s konja na magarca). Dobili bi krilo, desno krilo, a ono nam upravo najviše fali. A tada bi imali njega i Stevanovića. Lijevo Lulić, a može i Sejo, ako kojim slučajem oba budu out , ima i Višća i riješili bi se jednom tih problema za svagda.
Doduse imao je tezu povredu zbog koje ga nije bilo gotovo jednu cijelu sezonu a i Partizan je mislim nesta njega kocio jer je bio izgleda na posudbi u Sloveniji kao igrac crno-bjelih koji su procijenili da nije za njih...
A kakvi su fudbalski znalci u Srbiji najbolje govori podatak da se ni u baraz nisu plasirali,pametnom dosta!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Danas čitam da je naš Borogovac četiri gola namjestio u pobjedi svog tima.podsjeti me na Ibiševića -što neko kaže i njegovu prošlost.Mali je ljevak .Od beka pa svih ostalih pozicija može igrati ,tako da nije loše i o njemu razmišljati, a igrao je za U-17 i U-19.
hoceli biti sta od onog Suljica iz Sarajeva? 

Čekaj dok poraste, biće Maradona sa Balkana.Sheyi je napisao/la:hoceli biti sta od onog Suljica iz Sarajeva?

Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!
Nadam se da nece ovaj njegov trud ostati ne zapazen kod strucnog staba A repke.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
a mescinde si i ti zapeo k'o crnac u posredovanju za taj poziv u reprezentaciju!!!Za_raju je napisao/la:Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!

Volim te Bosno!!!
Ma jok , nisam ti ja klupski nastrojen ja zivim za utakmice repke!!!xavi26 je napisao/la:a mescinde si i ti zapeo k'o crnac u posredovanju za taj poziv u reprezentaciju!!!Za_raju je napisao/la:Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!
Klubovi su vise onako za raju koja vali "kavgu" nisu mi vise ni godine za te vrste zanimanja!!!

"No God is Good God "
"No God is Good God "
A ti zapeo ko crnac da se momku ne da sansa, ako vec izgara u Grckoj, sto mu se ne bi dala sansa, Cocalic igra sve pozicije u odbrani i zadnjeg veznog, polivalentan igrac i takav nam treba.xavi26 je napisao/la:a mescinde si i ti zapeo k'o crnac u posredovanju za taj poziv u reprezentaciju!!!Za_raju je napisao/la:Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!
Treba zvati i Jahica obavezno (covjek igra CL).
Treba nam svaki kvalitetan igrac u odbrani a kojih nemamo puno.
Dakle Cocalic, Jahic, Bajic, Berberovic, Bunoza (sta je sa njim), Ogi Vranes
Cuva Bog Zelju svog!
Cocalić je kloc , i to na kvadrat !
U novi boj ...
to je to, imamo 7 igraca sa kartonom, nolje ih zvati pred ovu utakmicu nego skupljat igrace za revans, nek odrade te pripreme pa jbg ako ne bude mjesta na tribinemirzza je napisao/la:A ti zapeo ko crnac da se momku ne da sansa, ako vec izgara u Grckoj, sto mu se ne bi dala sansa, Cocalic igra sve pozicije u odbrani i zadnjeg veznog, polivalentan igrac i takav nam treba.xavi26 je napisao/la:a mescinde si i ti zapeo k'o crnac u posredovanju za taj poziv u reprezentaciju!!!Za_raju je napisao/la:Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovaj boldirani je izjavio da čeka poziv Slavena Bilića. U prijevodu ''zabit mu''.mirzza je napisao/la:A ti zapeo ko crnac da se momku ne da sansa, ako vec izgara u Grckoj, sto mu se ne bi dala sansa, Cocalic igra sve pozicije u odbrani i zadnjeg veznog, polivalentan igrac i takav nam treba.xavi26 je napisao/la:a mescinde si i ti zapeo k'o crnac u posredovanju za taj poziv u reprezentaciju!!!Za_raju je napisao/la:Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
njet, nek ceka poziv Bilicamirzza je napisao/la:A ti zapeo ko crnac da se momku ne da sansa, ako vec izgara u Grckoj, sto mu se ne bi dala sansa, Cocalic igra sve pozicije u odbrani i zadnjeg veznog, polivalentan igrac i takav nam treba.xavi26 je napisao/la:a mescinde si i ti zapeo k'o crnac u posredovanju za taj poziv u reprezentaciju!!!Za_raju je napisao/la:Evo Cocalic zapeo kao crnac u Grckoj nebili se ko sjetio da ga pozove u repku na najdefictarniju poziciju u ovom dvomecu sa ciganima!!!

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Safet Nadarevic, Dzemal Berberovic, Edis Bahtijarevic, Edin Cocalic, Josip Colina, Branimir Bajic, Ervin Zukanovic, Admir Ljevakovic, Ajdin Mahmutovic, Sanel Jahic, Kaja Rogulj, Ognjen Vranjes....
Šta je sa njima
Šta je sa njima

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Principatus
- Kontakt:
Zasto?hz033 je napisao/la:Cocalić je kloc , i to na kvadrat !
Mislim, ne pratim ga, ali ako je ponovo igrac kola...nemoze biti toliko los.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma pusti ba, covjek igra 4 pozicije, kloc je jer je igro u Zelji. Uostalom, zovnut ga na pripreme pa nek Pape kaze jel kloc ili ne.Principatus je napisao/la:Zasto?hz033 je napisao/la:Cocalić je kloc , i to na kvadrat !
Mislim, ne pratim ga, ali ako je ponovo igrac kola...nemoze biti toliko los.
Cuva Bog Zelju svog!
Zukanovic vec stabilno igra u Belgiji duze vremena. Prolse godine sve tekme i 2 gola. Ove godine takodje. Stoper, ima 24 godine. Veoma zanimljiv igrac.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Jadnimi, sagitarius i 39 gostiju.