FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 15 okt 2011, 20:38

Ama pušći to da odbrana čini golmana klasom, Jest on će manje golova primiti sa boljom odbranom, ali kad neko ne zna istrčati, hrabro ukliznuti, procijeniti kud će ta lopta t.j. ne zna se postaviti, ne zna osnovno primanje lopte, ispucavanje, e o tom čovjeku nemam šta reći, osim da je golmansaka talašika. :x
Ostajem pri tome da je Bayern trebao mnogo boljeg čuvara mreže, evo i u Herthi gdje nema toliko pritiska javnosti pravi amaterske greške. ;)
secer je napisao/la:bacit´ ga na recimo g-djicu jameson.
:o :o :o
secer je napisao/la:alonso je za dvije klase slabiji od generala bastijanosa.
Slažem se! :!:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 okt 2011, 20:52

@Klare: što @moni govoriš da ne gleda utakmice bayer, od koga si to vidio??? :)

Schweinsteiger jeste sada puno bolji, diriguje, dijeli pasove, pruža dobre partije, najjači mi je schweinsteiger bio na Sp u Južnoj africi, a sad mi je još jači, vjerovatno najjači Schweinsteiger kojeg smo ikad gledali, ono što je ključno čovjek je sad konstantan
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 okt 2011, 00:44

niđe analize utakmice, ništa direktnog i efektnog, ccc, same provale. :twisted:
nisam gled'o tekmu, ak' mene pitaš herr slatki. bome nisam ni treb'o, šta imaš vidjeti osim pomahnitalog bilala i družbe kojoj je ova pauza itekako dobro došla.
klaritos, jesam li ja tebe ikad pitao nosiš li 'čale? evo u slučaju kontra-pitanja da namah kažem da geroslav treba nositi, ali je rek'o jok. hm, valjda što se nije mogao navići.
zubaru ne idem, jer se zubara bojim. :mrgreen:

pa dokle, dobri domaćine, dokle da pljuješ po Kraftu, i kad treba i kad ne treba. :evil:
linijaš jeste, a jel to prvi golman sa takvim karakteristikama, koji je ujedno postao vrhunski golman?!
bačen u vatru, nije odgovorio pritisku, igračka tvrdoglavog trenera sa rasutom odbranom i čelnicima kluba koji su već u startu svršavali na novog Kahna, na nenadmašnog Neuera, kojeg su morali hapiti pa taman im Kraft donio klempu.
uz sve to debitant, koji je imao lošu sreću/sudbinu.

'si gledao pregled sa meča BM vs Bayer04? 'si vidio šta rade budući veliki vratari?
ali za tako nešto moraš imati vjetar iza leđa. osim golemih muda.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 okt 2011, 11:10

effe_sa je napisao/la:@Klare: što @moni govoriš da ne gleda utakmice bayer, od koga si to vidio??? :)
ma pusti ba monologa. lahko je djeci lafinu prosipat´. dos´o i nama soli pamet o svajniju a ruku u vatru da nije odgledao vise od jedne utakmice.
Schweinsteiger jeste sada puno bolji, diriguje, dijeli pasove, pruža dobre partije, najjači mi je schweinsteiger bio na Sp u Južnoj africi, a sad mi je još jači, vjerovatno najjači Schweinsteiger kojeg smo ikad gledali, ono što je ključno čovjek je sad konstantan
nit´ sta dodat´, a bome ni oduzet´.
geronimo je napisao/la:niđe analize utakmice, ništa direktnog i efektnog, ccc, same provale. :twisted:
nisam gled'o tekmu, ak' mene pitaš herr slatki. bome nisam ni treb'o, šta imaš vidjeti osim pomahnitalog bilala i družbe kojoj je ova pauza itekako dobro došla.
ma kakva crna analiza. raskomadali su ih za nekih 15-ak min. i odma-nama smanjili iz pete u drugu.
fra -bih je utakmica, dok ovu jucerasnju poredim sa utakmicom olandija vs. san marino :oops: et, ak je zanimljivo gledat olandeza protiv san marina, onda je bilo zanimljivo gledat bayern protiv herte.
si gledao pregled sa meča BM vs Bayer04? 'si vidio šta rade budući veliki vratari?
ja jok, al sam vidio kako obalijestise lenu :o srusi se lenko ko da su ga haubicom opicili :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 okt 2011, 11:29

thulkazal je napisao/la:Europe
1. Dany Verlinden ... 1390 minutes
2. Edwin van der Sar ... 1311 minutes
3. Abel Resino Gomez ... 1275 minutes
4. Marios Praxitelous ... 1220 minutes
5. Vitor Baia ... 1191 minutes
Manuel Neuer ... 1108 minutes

U svijetu je na 25. mjestu
Sa tekmom protiv Herte Manu je skupio na kontu 748 minuta bez primljenog gola i trenutno je na 3. mjestu, između 2 Kahna :D :D :D Drugo mu mjesto bježi za 54 minute 8-)

Inače, Bild otkriva neke sitnice iz Manuovog transfer ugovora:
Ispune li se sve ugovorne klauzule u korist Schalkea, ukupna bi se vrijednost transfera u optimalnom slučaju popela na 33 milijuna eura. Stvarna vrijednost transfera iznosi 22 milijuna eura, a ne 18 kao što se pretpostavljalo.
Prva važna ugovorna klauzula tako govori da će, u slučaju da Neuer s Bayernom u od 4 godine osvoji dva naslova prvaka i dva puta izbori polufinale Lige prvaka, Bavarci u Schalkeovu blagajnu doplatiti pet dodatnih milijuna eura.
Druga pak kaže da će Schalke, u slučaju da Neuer s Bayernom osvoji Ligu prvaka i da s Bayernom dođe do triju nacionalnih naslova, dobiti dodatnih 11 milijuna eura.

Dodatno ću ja sam platiti tih 11 miliona da se to sve ostvari :twisted: 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 okt 2011, 11:42

Izgleda da smo bacili oko na mladog talenta iz Barcinog B tima Martin Montoya 20 , ugovor ovog španca ističe na ljeto tako da bi mogao doći džabe.Inače igra poziciju desnog beka , za prvi tim je odigrao 2 utakmice u Primeri.

Takođe treba spomenuti da je selektor furije Vicente del Bosque pozvao Montoyu u avgustu znači i pored silne konkurencije momak je pozvan u sastav svjetskog i europskog prvaka.

Izvor katalonski "Sport".
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 16 okt 2011, 14:13

@effe, nigdje mi veze da čovjek gleda Bayernove utakmice, a ovako o Schweiniu priča, čak je i Alonso bolji igrač. :o Meni je to nevjerovatno za jednog Moderatora. :mrgreen:
@secer, sa čim se slažeš ti, slažem se i ja.
geronimo je napisao/la:nisam gled'o tekmu
Tražimo uljeza ko ne gleda Bayine utakmice, nije Mona :mrgreen: , nisam ja... :lol:
geronimo je napisao/la:pa dokle, dobri domaćine, dokle da pljuješ po Kraftu, i kad treba i kad ne treba. :evil:
Obećavam, obećavam, neću više. ;) Nije lijepo, ovoliko nije ni zaslužio, sretno mu u nastavku karijere...
geronimo je napisao/la:'si gledao pregled sa meča BM vs Bayer04? 'si vidio šta rade budući veliki vratari?
ali za tako nešto moraš imati vjetar iza leđa. osim golemih muda.
Kakav crni pregled? :roll: Ako pitaš @Monu, evo upravo utakmicu pregledao. :lol:
A zašto isključuješ soluciju da su ova dvojica talentovaniji, kvalitetniji golmani od Krafta.
ter Stegen i Leno puno obećavaju, već sada brane neodbranjivo i rijetko kiksaju. Nisam ih puno gledao, ali sigurno da se radi o velikim talentima. Kraft je imao šansu u Bayernu, okolnosti me ne zanimaju, mogao je i greške praviti, ali kad sam vidio da nema nekih osobina koje golman mora imati, neminovnost je bila da dignem ruke od njega.
U Herthi nešto brani, ali mislim da je samo pitanje vremena kada će ga i tamo smijeniti. To je samo moje mišljenje. :|
geronimo je napisao/la:klaritos, jesam li ja tebe ikad pitao nosiš li 'čale?
Odnosi li se ovo na nešto :? , ili čisto onako? :?:
Da kažem ne nosim, nit' mi trebaju, prepoznam čovjeka na kilometar, a kada bi i trebao ne znam bi li mogao, probaj sa lećama, izoštrićeš sliku, a proružnjati se nećeš. :mrgreen:

A imam jednu zanimljivu priču. :oops:
Tako kad sam se ja tamo nekad pripremao da polažem vozački ispit,
i treba ono kod očnog da te pregladaju zadovoljavaš li uslov.
Uđem tamo, a ono dvije doktorice,
jedna stara nije nešto, neka kopija Sharon Stone,
a druga dosta mlada, valjda na praksi, kao da gledaš Megan Fox,
a ja šta sam znao, mladić od nekih 18-19 godina.
I hop kažu mi ne vidiš dojnji red, staviše mi ono na oči da pogađam slova,
vičem B, S , C , M, R, O, P, T, A, A, A, A, A...A, A, A, A, A, A...
Toliko A sigurno da nije pisalo na tabli.
Uglavnom kad mi ono s očiju skidoše, tek tad shvatih da sam vezan... :oops:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 okt 2011, 17:48

Špekmez prestigao velikane njemačkog nogometa, Jürgena Klinsmanna i Andreasa Möllera, na vječnoj ljestvici bundesligaških strijelaca sa dva gola Herthi stigao je do brojke 111 golova u Buli. 8-)

Inače najbolji bundesligaški strijelac svih vremena je Gerd Müller s 365 pogodaka, a slijede Klaus Fischer s 268 te sadašnji Gomezov boos , Jupp Heynckes, s 220 pogodaka. :)

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 18 okt 2011, 01:16

slika

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 okt 2011, 01:18

Nadam se da ce Mario Gomez upijati svaki potet velemajstora,mozda nekad dosegne njegov nivo
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2011, 01:27

Dylan Dog je napisao/la:Nadam se da ce Mario Gomez upijati svaki potet velemajstora,mozda nekad dosegne njegov nivo
slika
Ne znam šta će Mario ja znam da ću ga igrati da daje gol ,a tačan rezultat je 1:1
Nego Dože haj razguli ,nemoj mi Geru praviti posao džaba :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 okt 2011, 10:16

Čak sedmoricu nogometaša Bayerna uvrstio je Bild u momčad 9. kola Bundeslige. Po njima 'vako to izgleda:

Benaglio (Wolfsburg) - Boateng (Bayern), Van Buyten (Bayern), Lahm (Bayern) - Kroos (Bayern) Schweinsteiger (Bayern), Reus (Borussia M.), Ribery (Bayern) - Podolski (Köln), Gomez (Bayern), Mandžukić (Wolfsburg)

Što nas ima, mašallah 8-) 8-) 8-)

Pored toga, Bild je naveo još 8 rekorda koji su naši igrači nekad ranije postavili i imaju realne izglede da ih opet poprave. Da ne bacam kopi-pejst akciju, pročitajte 'vođe http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news

Malo nam se Kaiser popravio u razmišljanju: "Ukoliko Bayern uspije održati barem približno dobru formu u kojoj se trenutno nalazi, realni su izgledi da izbore finale Lige prvaka ove sezone. Nemojte se zavaravati. Bit će i trenutaka slabosti, te perioda ozljeda najboljih igrača. Ne vjerujem da Bayern u ovako visokom ritmu može igrati cijele sezone" – veli legenda njemačkog nogometa za Kicker

Inače, protiv Napolija smo samo jednom igrali i to davne '89 u aprilu mjesecu, u polufinalu UEFA kupa i kod kuće su nas pobijedili 2:0, a u Minkenu je bilo 2-2 (i na kraju su i osvojili kup UEFA). Za one malo mlađe (tipa Gere ili Šeće), možda se sjete ove utakmice i kako nam je Maradona pravio probleme ;)

Braćo draga, nešto mi miriše da ćemo primiti gol večeras :?
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 okt 2011, 10:47

Dylan Dog je napisao/la:Nadam se da ce Mario Gomez upijati svaki potet velemajstora,mozda nekad dosegne njegov nivo
slika
slika

Uploaded with ImageShack.us Barbie želi biti duhovit.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2011, 14:06

Neki navijaci Bayerna izbodeni od strane Napolitanaca. :evil:
Fuj, zabarska gamad. :x

Vjerujem da ce ova informacija doci do igraca Bayerna i da ce vratiti za ovo i to sa kamatama.

Veceras se raspada Italijanski nogomet. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 okt 2011, 14:10

Omerbavarac je napisao/la:Neki navijaci Bayerna izbodeni od strane Napolitanaca. :evil:
Fuj, zabarska gamad. :x

Vjerujem da ce ova informacija doci do igraca Bayerna i da ce vratiti za ovo i to sa kamatama.

Veceras se raspada Italijanski nogomet. :P
Ma seljaci iz Italije, njima nije niko javio da se Drugi svjetski rat završio.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 18 okt 2011, 14:34

Koja tv prenosi tekmu, sve sam živo pregledao, nijedan njemački kanal nisam našao da prenosi?

Dobar link za stream? Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2011, 14:38

gorstak je napisao/la:Koja tv prenosi tekmu, sve sam živo pregledao, nijedan njemački kanal nisam našao da prenosi?

Prenosi RTS1, od Njemackih niko a streamova ce biti pred pocetak tekme. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 okt 2011, 14:43

Veceras sam uvjeren u pobjedu bas kao i onda protiv city-a,moguce je cak i hendikep. Sa vecerasnjom pobjedom mislim da cemo osigurati prvo mjesto tako da ce se onda voditi borba samo za drugo mijesto.
Je li imamo kakvih dodatnih povreda i ako neko moze da stavi u kojem bi sastavu trebali izaci...

Evo lista tv kanala koji ce prenositi veceras utakmicu naseg ljubimca:
Slovakia TV2
Premiere Sport 1
Sky Calcio
Sky Sport 1
ViaSat Sport - Sweden
Nova Sports 1
NTV+Fudbol
Premiere Analog
ViaSat Xtra 1
Aljazeera Sport +1
RTS 1
TV2 Sport
Stern des Südens

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 18 okt 2011, 14:52

Omerbavarac je napisao/la:
gorstak je napisao/la:Koja tv prenosi tekmu, sve sam živo pregledao, nijedan njemački kanal nisam našao da prenosi?

KRAAAALJU!
Pola sata čačkam sa jaranom, sve pogledali, PTC nismo.
Ekstra ekstra! :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 okt 2011, 14:56

Omerbavarac je napisao/la:

Niko naravno od free tv-a si mislio. Prenosi naravno SKY.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []