Vidim nabrajate kojekakve amatere i poluamatere.

Zar stvarno mislite da bi neki tam Zukanović (znam ko je) ili Bajić mogli nadomjestiti Pandžu? Oprostite, al' po predstava u dresu BH repke Pandža zaslužuje daleko bolji klub, tako da nije mjerilo Belgijska liga. Mogu razumjeti potrebu po Jahiću, al' brate Nadareviću, Zukanoviću, Bajiću, Berberoviću ne mogu nikako.
I dalje postoji opcija Lulić na lijevog beka. Na desnog beka će već neko
stati, ja bih najradije Vranješa. Ako ništa momak igra za klub u Ruskoj Premier Ligi ,koja je ,vjerovatno 7-8 najjača liga u Europi (meni na pamet pada samo Portugalska kao jača i liga 5) i pored toga, igra za deveti klub na ljestvici iste.Pozivan je i povremeni je reprezentativac BiH,a pored toga i zna
klapu i atmosferu kakva je.
Aj, razumijem i to da se Mravcu ne vjeruje. Ne vjerujem ni ja, al' zar Pape do sada nije bar hiljadu puta dokazao da zna šta radi? Vjerovatno u njemu vidi što mi ne vidimo. A i pored toga, ja bih da mi Hadžića kaparišemo (umjesto poziva Jahiću/Bajiću/Nadareviću). Ako ćete se voditi po glasinama: On je "trebao" ovo ljeto prijeći ili u Koln ili u Palermo, ne znam što nije, al' vjerujem da je sl. transfer rok njegov. Pored toga, momak je mladja verzija Jahića i smijem se kladiti u kuću da će napraviti daleko veću karijeru od dotičnog. Gledao sam ga, u nekoliko navrata i znam o kome pričam, a i činjenica da je odigrao 11 tekmi u Austrijskoj ligi nije zanemariva.
Što se tiče lijevog beka ima opcija Lulić ,ako bude spreman Salihović. A ako se Pape odluči nekoga pozvati onda se nadam Cocaliću, a ne Subašiću.
PS. Isto mi je ha pozvao Subašića, ha Strinića.