FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sandokan_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sandokan_TM87 » 18 okt 2011, 19:10

Vasa Ladacki je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
Namjerno sam napisao taj post da vidim koliko ima "dubokoumnih" i razocarao sam se
btw Želju pratim od 88-e kad sam prvi put kao dijete otisao na utakmicu sa svojim ocem a dozivio sam, hvala bogu ,
da i ja svoje dijete odvedem par puta ove godine...
ovdje neki pricaju o ljubavi prema klubu a kukaju za jednom ulaznicom mjesec dana... ja uvijek mogu uci dzaba na utakmicu ali kupim polugodisnju jer na taj nacin podrzavam koliko-toliko finansijski svoj klub koji je pokazao svoju velicinu i kad su ulaznice sa otkazane utakmice u pitanju...
Sad se malo zamislite hocete li ubuduce nekoga komentarisati samo da bi se nesto pricalo
sad zdraooooooooo
Teško bogami da je ovdje bila ironija, ali haj ..
Drugo, jel to u stilu hvalim se, ali ipak finansiram Želju :roll: Bože dragi svega ima, al' svega.
PRVO:IRONIJA JESTE BILA
DRUGO: DA HVALIM SE
26.05.2010-TITULA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 okt 2011, 19:12

Nekad dolazila Jyga a sad BiH.**** kas smo velik klub.Pa nece valjda igrat sa pitarima.Ipak smo mi ime.Mislim nije da se pravimo vazni ali cinjenice su tu nemozemo lagat.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 19:22

Ma tu ideju o igranju protiv pitara za rođendan samo su oni mogli pokrenuti!

Ipak smo mi institucija!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 okt 2011, 19:38

Kakav li če doček Medunjanin imati na Grbavici baš me zanima.Ipak je on navijač Želje i bitan šraf u reprezentaciji ali je činjenica da ga nisu navijači gotivili na Koševu. :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 18 okt 2011, 19:45

DRHAUSE je napisao/la:Kakav li če doček Medunjanin imati na Grbavici baš me zanima.Ipak je on navijač Želje i bitan šraf u reprezentaciji ali je činjenica da ga nisu navijači gotivili na Koševu. :?:
Ma jedno je kad za **** igra a drugo ovo. Nerviralo nas je jer smo htjeli pobjedu a nismo mogli podnjeti da je stvarno ekstra igrac i nazalost bilo je to sto je bilo.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 18 okt 2011, 19:48

MOLIM VAS ZNALI NETKO KOLIKO JE SUTRA KARTA

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 okt 2011, 20:12

samir-tm87 je napisao/la:MOLIM VAS ZNALI NETKO KOLIKO JE SUTRA KARTA

Cener ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 okt 2011, 20:35

Ništa ja sam odlučio da ne dam pare don Graciću, bolje se šišat. Nego informacija koju sam ja čuo za sve što ste sačuvali kartu protiv Hajduka, vjerovatno će se moći otići u upravu i tražiti nazad pare, ko je bacio, vjerovatno je popušio
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 okt 2011, 20:40

Kada je utakmica protiv Veleža i s koliko golova će te nas ispratiti s obzirom na naše očajne igre?

Ikos

Post Postao/la Ikos » 18 okt 2011, 20:59

Jesu li karte 5KM i 7KM. Tako valjda rekose na dnevniku TVSA

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 18 okt 2011, 21:31

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 okt 2011, 22:06

Seahawks Boy je napisao/la:Za sve vas dušebrižnike:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... e-utakmice

:mrgreen:
Sta meni ovo znaci, nosliac sam godisnje, a platio sam kartu za Hajduk. Bacio petaka. Hvala Žujo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 okt 2011, 22:09

the scouser je napisao/la:Sta meni ovo znaci, nosliac sam godisnje, a platio sam kartu za Hajduk. Bacio petaka. Hvala Žujo.
Tahire, ako voliš Želju nije ti žao petaka. :mrgreen: A uvijek možeš kod žene na kasi u Fan Shopu dobiti popust uz pokazanu kartu. :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 okt 2011, 22:17

KB-TM87 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Sta meni ovo znaci, nosliac sam godisnje, a platio sam kartu za Hajduk. Bacio petaka. Hvala Žujo.
Tahire, ako voliš Želju nije ti žao petaka. :mrgreen: A uvijek možeš kod žene na kasi u Fan Shopu dobiti popust uz pokazanu kartu. :lol:
Nije mi neki izbor u fan shopu....Ma da je do petaka, i nije, vise je do svega ostalog. Docicete na tekmu koje nece biti,rizikujuci svoju sigurnost, ali cete zato dva puta platiti da gledate Velez.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 okt 2011, 22:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma tu ideju o igranju protiv pitara za rođendan samo su oni mogli pokrenuti!

Ipak smo mi institucija!
Kao prvo, ne lazi! To ste vi prvi ovdje nakon 'debakla' u organizaciji protiv Hajduka provalili. Drugo, kolika ste institucija djecacicu najbolje govori podatak da ste za 90 rodjendan na jedvite jade nasli nekoga ko ce igrati prijateljsku protiv vas. tolika ste institucija :D Naravno, sad cete reci da je to velika cast, ipak je to repka, bla, bla... sve je ok repka, ovo-ono ali toliko pompe o 'velikom jubileju' i onda vam repka izadje u susret i odradi trening sa vama, pa mislim... golemo je to. hvala ti pape :lol: :lol: :lol: :lol:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 okt 2011, 22:19

the scouser je napisao/la: Nije mi neki izbor u fan shopu....Ma da je do petaka, i nije, vise je do svega ostalog. Docicete na tekmu koje nece biti,rizikujuci svoju sigurnost, ali cete zato dva puta platiti da gledate Velez.
Nadam se da nisu toliko ludi da stave besplatan ulaz protiv Repke, biće stadion dupke pun, a da bude besplatan je smiješno, biće pored nas 2-3 hiljade standardnih dosta letećih zbog kojih baš treba staviti cijenu... Žujo samo bistro :roll:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 okt 2011, 22:22

KB-TM87 je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Nije mi neki izbor u fan shopu....Ma da je do petaka, i nije, vise je do svega ostalog. Docicete na tekmu koje nece biti,rizikujuci svoju sigurnost, ali cete zato dva puta platiti da gledate Velez.
Nadam se da nisu toliko ludi da stave besplatan ulaz protiv Repke, biće stadion dupke pun, a da bude besplatan je smiješno, biće pored nas 2-3 hiljade standardnih dosta letećih zbog kojih baš treba staviti cijenu... Žujo samo bistro :roll:
Ma haj' ne zalim dat' pare za takvu tekmu...
@UPS Vi kad dogurate do devedesetog, fudbal ce igrat' humanoidni roboti, a Pape ce davno biti u vjecnim lovistima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 okt 2011, 22:40

UPS je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma tu ideju o igranju protiv pitara za rođendan samo su oni mogli pokrenuti!

Ipak smo mi institucija!
Kao prvo, ne lazi! To ste vi prvi ovdje nakon 'debakla' u organizaciji protiv Hajduka provalili. Drugo, kolika ste institucija djecacicu najbolje govori podatak da ste za 90 rodjendan na jedvite jade nasli nekoga ko ce igrati prijateljsku protiv vas. tolika ste institucija :D Naravno, sad cete reci da je to velika cast, ipak je to repka, bla, bla... sve je ok repka, ovo-ono ali toliko pompe o 'velikom jubileju' i onda vam repka izadje u susret i odradi trening sa vama, pa mislim... golemo je to. hvala ti pape :lol: :lol: :lol: :lol:
pa bolan eto vi ko slavite 65 godina, ko ce vas posjetiti ?
dresden, jel ? :D
Za zivot cijeli!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 18 okt 2011, 22:42

the scouser je napisao/la:
Seahawks Boy je napisao/la:Za sve vas dušebrižnike:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... e-utakmice

:mrgreen:
Sta meni ovo znaci, nosliac sam godisnje, a platio sam kartu za Hajduk. Bacio petaka. Hvala Žujo.
procitaj tekst do kraja ;).

Kod: Označi sve

Svi koji posjeduju ulaznice, moći će pogledati i jednu od utakmica 1/4 finala Kupa naše zemlje ukoliko klub ostvari plasman u ovu fazu takmičenja. 

Klub je izašao u susret i onima koji žele povrat novca od ulaznica za neodigrani meč s Hajdukom. Povrat novca vršit će se u klubu svakim radnim danom od 9.00 do 15.00h. 

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 22:45

UPS je napisao/la:
Kad će tvoj udbaški klub slaviti 90 godina postojanja?

Samo mi to odgovori! Pitanje je hoćeš li ti to i dočekati! :mrgreen:

@scouser

Imam i ja godišnju, tako da ću ovu kartu iskoristiti u 1/4 finalu Kupa! Tako da ne bacaj! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], itatabisine i 12 gostiju.