Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Marseille84
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Igra koDže 
- legenda reala
- Kontakt:
Džeko od prve minute
Hart,Kompany,Lescot ,Kolarov,Zabaleta ,Yaya ,Johnson,De JOng,Nasri ,Silva ,Džeko
Hart,Kompany,Lescot ,Kolarov,Zabaleta ,Yaya ,Johnson,De JOng,Nasri ,Silva ,Džeko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Džeko očekivano od prve minute ! 
Čudno, samo Džeko u napadulegenda reala je napisao/la:Džeko od prve minute
Čelik Zenica 1945
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
City line-up:
Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya, Johnson, Nasri, Silva,Dzeko
Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya, Johnson, Nasri, Silva,Dzeko
a sad spektakl
veceras ocekujem da ponovi igru iz Pariza
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Nekontam kome ce sad Silva davati lopte i hoce li ih uopste davati.
Dzeko se mora dobro dobro pokazati u 1 poluvremenu ako misli da nebude zamjenjen u drugom. Aguero i Balonja ce uletiti ako Dzeko zakaze u sta sumljam. Dzeko ce da ga uvali samo ako ova dvojica seronja, cigana, iza njega budu koristili svoje noge za asistencije a ne za trazenje Aguera na klupi il ti ga sa klupe.
Dzeko se mora dobro dobro pokazati u 1 poluvremenu ako misli da nebude zamjenjen u drugom. Aguero i Balonja ce uletiti ako Dzeko zakaze u sta sumljam. Dzeko ce da ga uvali samo ako ova dvojica seronja, cigana, iza njega budu koristili svoje noge za asistencije a ne za trazenje Aguera na klupi il ti ga sa klupe.
idemo najmanje 2 veceras 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Veceras ima sve preduslove da pokaze sve sto zna.Odmorio je od teske utakmice u Parizu,motiva nakon "konflikta" sa trenerom ima napretek,moze se reci da je usamljen u napadu,znaci da bi vecina lopti mogla biti na njega>Idemo Edine i ABD da se veceras,sutra i u narednim danima prica o velicanstvenoj partiji.armin je napisao/la:Džeko očekivano od prve minute !
BosnaE
Ne znam stvarno, ali mislim da ce Edin biti dominantan protiv Spanaca veceras ! Konacno Mancini da se smozga . . .
jel balonja ima jos ovu utakmicu suspenzije ili je odradio svoje?
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Dzeko daje dva komada u prvom poluvremenu, jedan glavom a jedan sa 16m 
baljoteli je jos suspendiran..aguero nije potpuno spreman..90 minuta i kusur za dzeku veceras
Unica grande amore
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Odradjuje jos jednu utakmicu.Petko je napisao/la:jel balonja ima jos ovu utakmicu suspenzije ili je odradio svoje?
BosnaE
Ima Johnson extra u srediniNimla_RZ je napisao/la:Čudno, samo Džeko u napadulegenda reala je napisao/la:Džeko od prve minute
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
meni se isto svidja sto je u prvom timu johnson jer on moze probiti sa strane i u sredinu gurati loptu prema dzeki ... minimalno jedan veceras 
>>No body likes us but we dont care<<
Johnson mi je uvijek bio drama igrač,uvijek ima neku mahnitu kretnju,a i solidnu brzinu 
Večeras će City upisati laganu pobjedu,vjerujte mi na riječ
Večeras će City upisati laganu pobjedu,vjerujte mi na riječ
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ima li neko od vas livestream???
-
Madridista18
- Kontakt: