Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Palac gore,ko bi volio ,da je Marchena pustio loptu ,da prodje 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
karameldar
- Kontakt:
E moj Džeko šta fuli,još ti trebaš napredovati da se smatraš jednim od najboljih napadača u Evropi 
- underground
- Kontakt:
kakav ba nikola frajer se zove Boris BilicNoName je napisao/la:Nikola Bilić.Adinjo je napisao/la:Ko je ovaj "tisuca" komentator
Silva namjerno vadi živce Džeki ne bi li ovaj reagovao, ima već kredite kod Mančinija iz utakmice sa Bayernom.
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sta je fulio? mislis onu priliku iz ugla? golman zatvorio, tesko je ono moglo proci da je Messi pucao..Bezimeni je napisao/la:E moj Džeko šta fuli,još ti trebaš napredovati da se smatraš jednim od najboljih napadača u Evropi
Dzeko sasvim solidan u prvom poluvremenu.....dobro je da je Johnson izasao, oslobodio mu je dosta prostora....bice jos lopti za Dzeku, siguran sam....jedna ce uci.....samo da onaj cigan Silva daje loptu na vrijeme......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hebo sam mu sve po spisku.Papak daje sam sebi gol,samo da ga Dzekson ne dadne.Giallorossi je napisao/la:Palac gore,ko bi volio ,da je Marchena pustio loptu ,da prodje
BosnaE
Ne znam jeli do najruznih dresova sto sam ikad vidio ili do antipaticnih faca Silve i Johnsona,al' jedva cekam da Dzeko ode iz Citya,jer mi je zbilja tesko za njih navijati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Hoš reći sprovod "kapetane", malo si u "zaleđu".D€LUX je napisao/la:ovaj komentator ko da dzenazu prenosi...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- Marseille84
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ne znam jeli do najruznih dresova sto sam ikad vidio ili do antipaticnih faca Silve i Johnsona,al' jedva cekam da Dzeko ode iz Citya,jer mi je zbilja tesko za njih navijati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolje da je Marchena propao 10 metara u zemlju, i da vise ne izadje odatle, a Dzeko samo lagano zabio 1:1.karameldar je napisao/la:Meni je draze sto je Marchena dao,nego da je Dzeko. Zna se zasto.
kako smaraju igru grob ih je.bo
Džeko bježi iz City-ja kunem te
komentator posebna priča, frajer ko da čita unaprijed otkucan tekst
Nil Satis Nisi Optimum
XDylan Dog je napisao/la:Ne znam jeli do najruznih dresova sto sam ikad vidio ili do antipaticnih faca Silve i Johnsona,al' jedva cekam da Dzeko ode iz Citya,jer mi je zbilja tesko za njih navijati.
Ko prstom u **** si ubo.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- JuveSissoko
- Kontakt:
Dezko ide sam pred golmana i gooooo (4-5 pet sekundi produziti oooo)Number1 je napisao/la:kako smaraju igru grob ih je.bo![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
karameldar
- Kontakt:
Ovaj Toure je smlata zesca. Ova ekipa nema ni glavu ni rep. Ni Nasri ni Silva ne znaju koja im je pozicija.
Ali tri zadnja vezna (De Jong, Yaya, Barry)...priceless
Jos u prvenstvu nisu imali teske utakmice a pizdun poletio po novi ugovor; valjda da ih moze oderat kad ga nogiraju.
Omudina od ekipe.
Ali tri zadnja vezna (De Jong, Yaya, Barry)...priceless
Jos u prvenstvu nisu imali teske utakmice a pizdun poletio po novi ugovor; valjda da ih moze oderat kad ga nogiraju.
Omudina od ekipe.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Johnson je pravi onaj prgavi Englez, a i igra mu je takva, ne dam je nikom i ko vas jbeDylan Dog je napisao/la:Ne znam jeli do najruznih dresova sto sam ikad vidio ili do antipaticnih faca Silve i Johnsona,al' jedva cekam da Dzeko ode iz Citya,jer mi je zbilja tesko za njih navijati.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mancini uzima titule pa vi pricajte