Baš tako !! Nije normalno razvali u tekmi protiv Francuske a dođe nazad da igra protiv pišljivog VL i izgleda kao prosječan igrač ..trenutno nije ni 30% do njega koliko do trenera i tima ...Dushi_Rob je napisao/la:Tanko Boga mi, tanko ... Al cini mi se da nije do njega, nema nikako onu pravu loptu u prostor ili na glavu. Nije to to . Meni bitno da nastavi zabijat u repki a za City me nije briga ...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Skide mu s noge oca li mu gaucoskog 
opet Dzeki ispred noge. 
skide mu je,nanu mu ruznu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Neki dan protiv Ville su izgledali ko Barcelona, danas igraju ko klocine. Ne znam sta je problem, mozda nervoza, manjak samopuzdanjakarameldar je napisao/la:Ovaj City Unitedu ne moze nista,oni su za dvije klase bolji od njih.
Eto utrpa ga onaj šugo za milimetar ispred DžekA 
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ako je nešto sigurno, to je da će Dzeko na klupu za vikend. Nažalost.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dzeko solidan, vise los nego dobar ali i kompletna ekipa Citya...Imao je 3 dobre prilike.
2 puta mu golman brani (jedan sut sa strane a drugi put na ubacaj direktno ispred njega) i jos jedna prilika pored gola...Da je bio koncentrisaniji mogo je zabit ali eto...neka zabije u Portugalu
2 puta mu golman brani (jedan sut sa strane a drugi put na ubacaj direktno ispred njega) i jos jedna prilika pored gola...Da je bio koncentrisaniji mogo je zabit ali eto...neka zabije u Portugalu
- NoName
- Kontakt:
Aguero je super igrač, čemu sad ove gluposti
Čovjek dao gol, normalno, ranije je par puta, za razliku od Silve, lijepo asistirao Edinu, nema se šta njemu zamjeriti. Edin loš, al' ono skroz, do veznog reda je sigurno ali ima bogami i do njega. To što mi drugim očima gledamo njega i druge igrače i natežemo da on bude dobar, to je druga priča.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Protiv A.Ville igrali su "kolektivno", a večeras protiv Vilarejala "individualno".. 
Zadnja izmjena: Ljepoje, dana/u 18 okt 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
neznam bojim se reci nesto protiv dzeke odma napad hehehe ... realno dzeko nije zasluzio gol , imao je svoje neke sansice al ruku na srce bio je los veceras i ne ocekujem njegov nastup protiv uniteda... Bilo je i losijih al realno dzeko je spadao u red najlosijih.... mozete se ljutit koliko hocete al balotelli je na ovoj poziciji sto igra u cityu zahvalniji igrac od dzeke , al u nekim drugim pozicijama je dzeko bolji... DZeko je dobar napadac , nas je pa kakav god da je al je danas bio los... 
>>No body likes us but we dont care<<
Nek on trpa za repku..pisaj ovaj City, svakako cirkus ekipa.
Vala neka nije onaj mamlaz Nasri nista pokazao, pa makar...prosli utorak u ovo doba radovao se bas ko neki majmun.
Ljudi kako sam samo zamrzio sve sto je francusko, sto li Boze
Vala neka nije onaj mamlaz Nasri nista pokazao, pa makar...prosli utorak u ovo doba radovao se bas ko neki majmun.
Ljudi kako sam samo zamrzio sve sto je francusko, sto li Boze
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
Ima li negdje da se pogleda ovo "Full time analysis" ili kako ga nazvase, iskljuci mi se strim iz prenosa.
Hvala.
Support Velez, It's logical! ★
sta moze...pa ovaj komentator je katastrofa,upropastio je utakmicu,pa kakav je to kloc,on u dnevniku dvije minute ne moze da ne pogrijesi..a da prica 90min,bravo za ftv..
dzeko,kao i obicno,nije imao dobrih lopti..

dzeko,kao i obicno,nije imao dobrih lopti..
Realno,sto jest jest...mi sve gledamo emotivno i srcem,ali ponekad svari kad dobro razmislis ne stoje onako ko sto se na prvi pogled cini...NoName je napisao/la:Aguero je super igrač, čemu sad ove glupostiČovjek dao gol, normalno, ranije je par puta, za razliku od Silve, lijepo asistirao Edinu, nema se šta njemu zamjeriti. Edin loš, al' ono skroz, do veznog reda je sigurno ali ima bogami i do njega. To što mi drugim očima gledamo njega i druge igrače i natežemo da on bude dobar, to je druga priča.
Ovo jednosavno nije bila njegova noc i trebamo se pomiriti sa tim...bice jos sansi za njega...
Mozda treba da nadje djevojku kakvu,jbg.mora se i na drugim mjestima zabijati...
Veceras manjak koncentracije...mozda bas zbog one tekme protiv pijetlova...
Gledam sport3. Lineker, Shearer, Gulit. Velike kritike za Dzeku.
Dzeko realno gledajuci najslabiji danas, ocajan, a i nebio kad ga je mancini ubio u pojam! ptimjetio sam vazda gleda prema klupi, skonto je kako god da on igra, on bude izbacen iz igre, a bas veceras kad je najgori on ostaje svih 90 minuta! Nisam vidio neku borbu s Edinove strane, ova otakmica i utakmica u Parizu ko nebo i zemlja sto se tice Edina, definitivno najlosiji na terenu uz sretnu ovcu Mancinija koji vazda filozofise
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma ja, a jos im glavne individue danas zakazale. Oni koje je odmarao neki dan: Nasri, Silva i Dzeko. Mozda su mislili "lako cemo veceras, a onda za vikend nas ceka prava utakmica", pa onda Villareal zabi gol i povukli se a ovi bez pravog rjesenja.Ljepoje je napisao/la:Protiv A.Ville igrali su "kolektivno", a večeras protiv Seville "individualno"..
A mozda i jednostavno ne znaju igrati po kisi
Neiskustvo to jest hronicno neigranje u evropskim kupovima.imaju oni igraca koji su i razvaljivali u kupovima lai ekipno ne.A i Mancini sa ovakvom taktikom nema sta da trazi protiv starih vukova LP.calcio je napisao/la:Neki dan protiv Ville su izgledali ko Barcelona, danas igraju ko klocine. Ne znam sta je problem, mozda nervoza, manjak samopuzdanjakarameldar je napisao/la:Ovaj City Unitedu ne moze nista,oni su za dvije klase bolji od njih.
Dzeko masi prilike i kad treba i kad ne treba.Da je ok,nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 21 gost.