Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

sanji
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 01:05

karameldar je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ako zabije protiv Portugala za pobjedu ili pobjede, mene licno boli kako je danas odigrao. :D
I kad bi zabio bio bi kralj kraljeva do Eura,onda bi opet bilo,jedna malo losija partija,Dzeko ne valja nista. I tako u nedogled.

I za tebe drug, citiraj mi gdje si nasao da pise da Edin Dzeko ne valja nista. I nije jedna malo losija partije vec mjesec i po (klub). I normalno da bi bio legenda kad bi zabio portugalu, ko god da nas odvede na euro svojim pogodkom zasluzuje status legende.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 19 okt 2011, 01:07

Edin Dzeko je sa sta je pokazao u bundesligi sigurno zasluzio da bude u top 15 napadaca i ako je nastavaio kakvo je poceo bio bi sigurno u top 5 napadaca u svjietu ali kakvo je igrao od tottenham utakmice i do sad on se vraca u top 15 napadaca u svjietu. Ako hoces da budes u top 5 moras pokazati nesto kroz cjielu sezonu ali ne kroz 4 utakmice.,

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 19 okt 2011, 01:09

sanji je napisao/la:
karameldar je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ako zabije protiv Portugala za pobjedu ili pobjede, mene licno boli kako je danas odigrao. :D
I kad bi zabio bio bi kralj kraljeva do Eura,onda bi opet bilo,jedna malo losija partija,Dzeko ne valja nista. I tako u nedogled.

I za tebe drug, citiraj mi gdje si nasao da pise da Edin Dzeko ne valja nista. I nije jedna malo losija partije vec mjesec i po (klub). I normalno da bi bio legenda kad bi zabio portugalu, ko god da nas odvede na euro svojim pogodkom zasluzuje status legende.
Pa nece niko napisat "Dzeko ne valja nista", svi na neki blazi nacin to govore. Taj isti Dzeko je prije 7 dana fantasticnim golom ucinio veselim nekoliko miliona Bosanaca,a danas se vec pljuje po njemu. Ali dobro takvi smo kakvi smo.
YNWA!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 01:14

TKC je napisao/la:Edin Dzeko je sa sta je pokazao u bundesligi sigurno zasluzio da bude u top 15 napadaca i ako je nastavaio kakvo je poceo bio bi sigurno u top 5 napadaca u svjietu ali kakvo je igrao od tottenham utakmice i do sad on se vraca u top 15 napadaca u svjietu. Ako hoces da budes u top 5 moras pokazati nesto kroz cjielu sezonu ali ne kroz 4 utakmice.,
Mnogi govore da je Edin postao dosta bolji igrac od prelazkla u Englesku, istina je da je dobio na snazi , kondiciji, ali je po mom misljenju izgubio dosta komponenti koje su ga krasile u bundesligi.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 19 okt 2011, 01:20

sanji je napisao/la:
TKC je napisao/la:Edin Dzeko je sa sta je pokazao u bundesligi sigurno zasluzio da bude u top 15 napadaca i ako je nastavaio kakvo je poceo bio bi sigurno u top 5 napadaca u svjietu ali kakvo je igrao od tottenham utakmice i do sad on se vraca u top 15 napadaca u svjietu. Ako hoces da budes u top 5 moras pokazati nesto kroz cjielu sezonu ali ne kroz 4 utakmice.,
Mnogi govore da je Edin postao dosta bolji igrac od prelazkla u Englesku, istina je da je dobio na snazi , kondiciji, ali je po mom misljenju izgubio dosta komponenti koje su ga krasile u bundesligi.
tacno ali kad gledas da je bundesliga "samo" treca/cetverta najbolja liga u evropi. Ima velika rupa od Engleske/Spanije do Italije/Bundeslige. Kad gledas sta je Dzeko pokazao u wolfsburg i u bundesligi on je sigurno u top 15 ali jeli u top 10 ili top 3 kakvo ga vi dizate....ON JOS NIJE POKAZAO DOVOLJNO U ENGLESKOJ DA BUDE U TOP 10 ILI TOP 5. Kad se pravi ove ratings negledas se kroz 5 utakmica nego kroz sezone. Za dzeku je to jos pre rano.
Iskreno mi reci SANJI zar nije Begovic na svojoj poziji ispred Dzeko jeli nema puno u svjietu da je bolji od ovog momka. Begovic je u top 10 sigurno.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 01:22

I za tebe drug, citiraj mi gdje si nasao da pise da Edin Dzeko ne valja nista. I nije jedna malo losija partije vec mjesec i po (klub). I normalno da bi bio legenda kad bi zabio portugalu, ko god da nas odvede na euro svojim pogodkom zasluzuje status legende.[/quote]
Pa nece niko napisat "Dzeko ne valja nista", svi na neki blazi nacin to govore. Taj isti Dzeko je prije 7 dana fantasticnim golom ucinio veselim nekoliko miliona Bosanaca,a danas se vec pljuje po njemu. Ali dobro takvi smo kakvi smo.[/quote]

Jedno je pljuvati,, provocirati, ,drugo je iznjeti obrazlozenu kritiku, i naravno da je dao fantastican gol prije sedam dana i da smo svi bili sretni.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 okt 2011, 01:23

@sanji Svi strucnjaci kazu da je trenutno jedan od najboljih napadaca,covjek nebrojeno puta to dokazao i ti sad nadjes da ga poredis sa drugima i analiziras!!???Koji si ti faktor uopste,uostalom kao i svi mi,s tim da mi ne pusemo 'kontra' vjetra....??? :? Ima jedan napadac Kitos De la Patos pa njega gledaj,spanac je,a oni su evropski i svjetski prvaci ;) ;)

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 19 okt 2011, 01:25

Dosta pretjerujete kad kazete da Edin pojima nema i slicno tome ... Kad odigra dobro nda je king a kad je los kloc i slicno tome tipicno nase ponasanje...
Prije svega Edin igra u timu koji se jedno dogovori u svlacionici a drugo se radi na terenu to je moj zakljucak po njihovoj igri koju pokazuju na terenu cijelu sezonu, jer nevjerujem da ovakvu igra citya zeli Mancini i po mom misljenju ovaj covjek neuziva skoro nikakav respekt medu igracima to je dokazao Johnson veceras po zna koji put.
City izgleda na sve osim na tim tj pola tima su solisti kao sto su Aguero Silva Nasri Yaya Toure pogotovo ova prva tri su skoro pa isti igraci vecina njihovih napada ide kroz sredinu ili sa stane opet ulaze u sredinu i probaju koje kakvim pasovima da ugroze gol protivnika a takva igra uopste neodgovara Edinu. Dalje imaju Barry, de Jong i Milner krikani samo taki igraci nigdje veze.
Igra koja Edinu odgovara je sa strane i ako nastave ovako igrati oni od Edina nemaju nista ... City ako misli da nesto postigne mora da proda jedno 5 a 6 igraca i da uzme prave zamjene ... Ove ograce bi ja otjerao Johnson. Zabaleta, de Jong, Barry, Milner, Lescot, Balotelli i mozda Kolarov ...
Anti Nakarada

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 19 okt 2011, 01:26

NEZALAGANJE je napisao/la:@sanji Svi strucnjaci kazu da je trenutno jedan od najboljih napadaca,covjek nebrojeno puta to dokazao i ti sad nadjes da ga poredis sa drugima i analiziras!!???Koji si ti faktor uopste,uostalom kao i svi mi,s tim da mi ne pusemo 'kontra' vjetra....??? :? Ima jedan napadac Kitos De la Patos pa njega gledaj,spanac je,a oni su evropski i svjetski prvaci ;) ;)
jos jednom cu reci edin dzeko nije dovoljno pokazao da bude u top 5.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 okt 2011, 01:28

TKC je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@sanji Svi strucnjaci kazu da je trenutno jedan od najboljih napadaca,covjek nebrojeno puta to dokazao i ti sad nadjes da ga poredis sa drugima i analiziras!!???Koji si ti faktor uopste,uostalom kao i svi mi,s tim da mi ne pusemo 'kontra' vjetra....??? :? Ima jedan napadac Kitos De la Patos pa njega gledaj,spanac je,a oni su evropski i svjetski prvaci ;) ;)
S tobom cu da raspravljam,kad savladas nas jezik....Pozdrav!!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 19 okt 2011, 01:29

I ja sam budala s vama u diskusiju ulazio. Ln.
YNWA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2011, 01:30

Eagles_OldSchool je napisao/la:Dosta pretjerujete kad kazete da Edin pojima nema i slicno tome ... Kad odigra dobro nda je king a kad je los kloc i slicno tome tipicno nase ponasanje...
Prije svega Edin igra u timu koji se jedno dogovori u svlacionici a drugo se radi na terenu to je moj zakljucak po njihovoj igri koju pokazuju na terenu cijelu sezonu, jer nevjerujem da ovakvu igra citya zeli Mancini i po mom misljenju ovaj covjek neuziva skoro nikakav respekt medu igracima to je dokazao Johnson veceras po zna koji put.
City izgleda na sve osim na tim tj pola tima su solisti kao sto su Aguero Silva Nasri Yaya Toure pogotovo ova prva tri su skoro pa isti igraci vecina njihovih napada ide kroz sredinu ili sa stane opet ulaze u sredinu i probaju koje kakvim pasovima da ugroze gol protivnika a takva igra uopste neodgovara Edinu. Dalje imaju Barry, de Jong i Milner krikani samo taki igraci nigdje veze.
Igra koja Edinu odgovara je sa strane i ako nastave ovako igrati oni od Edina nemaju nista ... City ako misli da nesto postigne mora da proda jedno 5 a 6 igraca i da uzme prave zamjene ... Ove ograce bi ja otjerao Johnson. Zabaleta, de Jong, Barry, Milner, Lescot, Balotelli i mozda Kolarov ...
Iskreno zaboli me za Cityem,a i za Džekom,ali žao mi je što se ti ne pitaš City bi se na kraju borio za opstanak po tvom :lol:
Johnosn jedino pravo krilo koje City ima.Zabaleta koristan igrač može odigrati na više pozicija podjednako dobro što je jako bitno,a nije standardan da od njega zavisi igra.Koga dovesti na klupu,Messija? :lol: de Jong jedan od boljih defanzivnih veznih u EPL s tim da je i on često na klupi.Ni ja nisam ljubitelj Milnera i Barrya,ali i oni mogu poslužit.U ekipe sa Nasrijem,Silvom,Aguerom i Džekom moraš imati trkače Milner i Barry sigurno to jesu 8-) Lescot? Koga bi ti to doveo umjeso njega?
Balotelli najbolji napadač ove ekipe i najbolji igrač nakon Silve ti bi ga tjerao,ali shvatam te to da Džeki oslobodiš mjesto :D Kolarov wtf?Čovjek je izmislio fudbal za Clichya barem na toj poziciji na kojoj oni igraju :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 01:39

hahahah legenda si,, ja prvi kazem da je medu najboljih napadaca evrope, da je to dokazao, jeste naravno,
a je li se to ne smije porediti sa drugi napadacima??? Sa konkurencijom u napadu???? Ne smije se analizirati njegov ucinak u utakmici?? Nikome se ne svidja sto je u losoj formi, samo ima ih 100x ovdje sto to nece da priznaju, zato se puse "kontra" vjetar. A tog napdaca Kitos De la Patos kuci povedi, pa se druzi s njim ;)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 01:45

NEZALAGANJE je napisao/la:
TKC je napisao/la:
S tobom cu da raspravljam,kad savladas nas jezik....Pozdrav!!
Sto vrijedas momka???

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 19 okt 2011, 01:46

popusim ja vama svima cundaru !

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 19 okt 2011, 01:49

jos jednom cu reci edin dzeko nije dovoljno pokazao da bude u top 5.[/quote]
S tobom cu da raspravljam,kad savladas nas jezik....Pozdrav!![/quote]

Sto vrijedas momka???[/quote]

zato sto nema sta drugo reci :lol: smjesno ali tacno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 okt 2011, 01:51

sanji je napisao/la:
hahahah legenda si,, ja prvi kazem da je medu najboljih napadaca evrope, da je to dokazao, jeste naravno,
a je li se to ne smije porediti sa drugi napadacima??? Sa konkurencijom u napadu???? Ne smije se analizirati njegov ucinak u utakmici?? Nikome se ne svidja sto je u losoj formi, samo ima ih 100x ovdje sto to nece da priznaju, zato se puse "kontra" vjetar. A tog napdaca Kitos De la Patos kuci povedi, pa se druzi s njim ;)
Polako,ali sigurno mijenjas pricu u odnosu na svoj prvi post.....Jedno je kritikovati ga zbog forme i loseg nastupa(i to mi je sasvim ok,jer ja prvi nisam zadovoljan vecerasnjom izvedbom Edina),a nesto drugo dovoditi u pitanje njegove KVALITETE!!Da li si ti svjestan da ga poredis sa Balotelijem,koji je jos uvijek neafirmisan igrac,puno vise izvikan,nego sto je dosad postigao u karijeri i jos zakljucis 'Baloteli ima bolje ono ima bolje ovo'!!!??? :o :o

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 02:02

NEZALAGANJE je napisao/la:
sanji je napisao/la:
Polako,ali sigurno mijenjas pricu u odnosu na svoj prvi post.....Jedno je kritikovati ga zbog forme i loseg nastupa(i to mi je sasvim ok,jer ja prvi nisam zadovoljan vecerasnjom izvedbom Edina),a nesto drugo dovoditi u pitanje njegove KVALITETE!!Da li si ti svjestan da ga poredis sa Balotelijem,koji je jos uvijek neafirmisan igrac,puno vise izvikan,nego sto je dosad postigao u karijeri i jos zakljucis 'Baloteli ima bolje ono ima bolje ovo'!!!??? :o :o
Nista ja ne mjenjam, samo ti nisi citao moje postove, pa ne znas kako ja mislim o Edinu, ali evo reci cu ti, da istina je da sam misljenja da je Edin medju najboljih napdaca evrope, ali tu je i Aguero i Balotelli. Ne dovodim u pitanje njegove kvalitete, kvalitet je tu i to dokazan, medjutim forma je katastrofa (klub). A poredim ga sa Balotellijem jer mu je on konkurencija u napadu, i uporedjujem njihove kvalitete ( Dzeko Balotelli ) i da, upravu si, Balotelli jeste neafirmisan igrac, fali mu dosta toga (21 godinu tek), ali ima vec kvalitete koje odstupaju od Edinovih, koje sam i nabrojao,da ne ponavljam, I MENI SE TO NE SVIDJA,ne volim Balotellija ali treba biti realan.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 okt 2011, 02:21

Nista ja ne mjenjam, samo ti nisi citao moje postove, pa ne znas kako ja mislim o Edinu, ali evo reci cu ti, da istina je da sam misljenja da je Edin medju najboljih napdaca evrope, ali tu je i Aguero i Balotelli. Ne dovodim u pitanje njegove kvalitete, kvalitet je tu i to dokazan, medjutim forma je katastrofa (klub). A poredim ga sa Balotellijem jer mu je on konkurencija u napadu, i uporedjujem njihove kvalitete ( Dzeko Balotelli ) i da, upravu si, Balotelli jeste neafirmisan igrac, fali mu dosta toga (21 godinu tek), ali ima vec kvalitete koje odstupaju od Edinovih, koje sam i nabrojao,da ne ponavljam, I MENI SE TO NE SVIDJA,ne volim Balotellija ali treba biti realan.[/quote]
Ti i ja se onda razumijemo,samo sto Baloteli za mene ima mozda bolji potencijal,ali ne i kvalitet(trenutno),jer kvalitet je nesto dokazano vec,priznaces....

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 19 okt 2011, 02:44

NEZALAGANJE je napisao/la:Nista ja ne mjenjam, samo ti nisi citao moje postove, pa ne znas kako ja mislim o Edinu, ali evo reci cu ti, da istina je da sam misljenja da je Edin medju najboljih napdaca evrope, ali tu je i Aguero i Balotelli. Ne dovodim u pitanje njegove kvalitete, kvalitet je tu i to dokazan, medjutim forma je katastrofa (klub). A poredim ga sa Balotellijem jer mu je on konkurencija u napadu, i uporedjujem njihove kvalitete ( Dzeko Balotelli ) i da, upravu si, Balotelli jeste neafirmisan igrac, fali mu dosta toga (21 godinu tek), ali ima vec kvalitete koje odstupaju od Edinovih, koje sam i nabrojao,da ne ponavljam, I MENI SE TO NE SVIDJA,ne volim Balotellija ali treba biti realan.
Ti i ja se onda razumijemo,samo sto Baloteli za mene ima mozda bolji potencijal,ali ne i kvalitet(trenutno),jer kvalitet je nesto dokazano vec,priznaces....[/quote]

Slazem se da je kvalitet necega sto je vec dokazano ali boli Mancinija racku, kakve je uspjehe Edin imao u bundes, ako te ne pokazuje u Man city.Edin jeste uspjesnjiji igrac od Marija, ali i Mario je dokazao svoj kvalitet u interu. Isto sa Torresom, dokazao se. Je li tako? Samo sto je u losoj formi, kvalitet je tu, ali ga ne pokazuje, to je problem Edinov. Ali evo izrazit cu se ovako, trenutno vidim Marija ispred Edina. Sto ne znaci da se to opet ne moze promjeniti, aBd i hoce.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google [Bot], RightBack i 24 gosta.