Realnost naseg sporta nije fudbal, ali nas fudbal jeste realnost nase drzave. O tome se ovde radi.DANTES je napisao/la:@hoplit svaka cast ti jedini ovdje stvari vidis onakvim kakve jesu.
@magica pobogu. Pravna drzava? Covjece ne zivis u Italiji vec u Srbiji, sta ti bi da ovo kazes.
@devile ne znam koliko imas godina, al naivan si ponekad. Ja NE branim TK! Poenta moje price je sledeca: Nama fudbal ne ide i tacka. Takticki smo pateticni. Fizicki impotentni. Tehnicki nedoradjeni. I jos nesto. Zivimo u drustvu totalno dekadentnom. Jedina nam je radost sport. A to vec predugo traje.I nije realno.Realnost naseg sporta je fudbal.
U nasem fudbalu mora da dodje do revolucije, a ne do jos jednog u nizu puceva. Svestan sam ja da mi nismo nikakva velesila ovog sporta i da treba da slavimo sam cin kvalifikovanja za LS, EP ili SP kao da smo ih osvojili, ali nemoj me zayebavati da ova situacija nije kreirana iz FSSa. Licno, boli me ona stvar da li ce predsednik da se zove Tole Karadzic ili Dragan Aca Bulic - jer to su ista g0vna. Hocu da savez uzmu dokazani ex fudbaleri i biznismeni evropskog formata (npr. Zepter), da se krimogenost ukine kao modus operandi i da se isteraju iz FSSa oni koji padaju na alkotestovima. Toliko. Ako je to mnogo za drzavu Srbiju, onda cemo i dalje gledati sve ove bljuvotine koje danas gledamo.