Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Joj koliko smo nerealan narod bgm , kad citam ove postove cuj bolji od rooneya , ja bih volio da je najbolji na svijetu , da dadne 50 golova na svakoj tekmi al budite realni. Rooney ce dati gol iz svakakve pozcijie , makazicama , volej sta god i dokazao se vise puta.... sad jest rooney pshicki pao i situacija oko oca i to al ako pogledate rooneyevu igru i dzekinu onda vidis da je Rooney za dvije klase bolji... nemojte napadati sad odma to je moje misljenje , ne vrijedjam edina al tako je
>>No body likes us but we dont care<<
Izgleda da je tvoj narod manjinskiD€LUX je napisao/la:Joj koliko smo nerealan narod bgm , kad citam ove postove cuj bolji od rooneya , ja bih volio da je najbolji na svijetu , da dadne 50 golova na svakoj tekmi al budite realni. Rooney ce dati gol iz svakakve pozcijie , makazicama , volej sta god i dokazao se vise puta.... sad jest rooney pshicki pao i situacija oko oca i to al ako pogledate rooneyevu igru i dzekinu onda vidis da je Rooney za dvije klase bolji... nemojte napadati sad odma to je moje misljenje , ne vrijedjam edina al tako je
Ne volim preuvilicavanje nasih igraca ali isto tako mrzim glumljenja realnih Don Kihota .
Ako poredis Dzeku sa Rooneyom moras porediti i trenere koji ih vode.
Ferguson je i od onog berbatovva napravio najboljeg strelca PL a ovaj drugi je an putu da syebe sve oko sebe,
Sto znaci iskoristi igraca na pravi nacin a ne kao recimo Baka kad je barbareza i na libera stavljao.
kako rekoh mani se real nosti i navijaj za neki drugi klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
za pljuvace, koliko je nas ovaj covjek obradovo u zivotu, koliko nas je puta podsjetio da treba da budemo ponosni sto smo Bosanci :

toliko od mene

toliko od mene
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Naravno. Nas najboji igrac svih vremena, al treba biti realan i kad ga cijela Engleska kritikuje da priznamo da sinoc nije odigrao bas dobro. To je jedna utakmica i dijamant ce opet biti onaj stari neki drugi put al sinoc je bio zaista los.
sinoc niko nije odigrao dobro u City-ju. mislim da ne treba nikog izdvajati.Edo_77 je napisao/la:Naravno. Nas najboji igrac svih vremena, al treba biti realan i kad ga cijela Engleska kritikuje da priznamo da sinoc nije odigrao bas dobro. To je jedna utakmica i dijamant ce opet biti onaj stari neki drugi put al sinoc je bio zaista los.
...
Nisam gledao tekmu jucer, ali Sky Sports i Soccernet su vrlo kriticni prema Dzekinoj igri jucer.
Sky mu je dao 4. sto znaci da je Dzeko dobio najlosiju ocjenu, a Soccernet pise da je ima povoljne sanse koje nije iskoristio.
Dzeko mora stvarno se popraviti
Sky mu je dao 4. sto znaci da je Dzeko dobio najlosiju ocjenu, a Soccernet pise da je ima povoljne sanse koje nije iskoristio.
Dzeko mora stvarno se popraviti
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Po meni Džekson sinoć nije igrao loše uopće, u utakmici u kojoj se Silva nije sastavio s loptom, još im poklonio loptu za gol, Nasri je mogao ostagti na klupi, Toure isto bio manje više loš, sad je Džekson krivac.
ne kapiram, jer samo su djelići sekunde odlučivali sinoć i da je bilo malo malo više sreće mogao je komotno zabiti oba gola i onda bi bio heroj šatro, niđe veze.
Njesra, sve dok se bude morao vraćati na 40 m po loptu nema tu napadača a to je stvar trenera i postavke igre.
ne kapiram, jer samo su djelići sekunde odlučivali sinoć i da je bilo malo malo više sreće mogao je komotno zabiti oba gola i onda bi bio heroj šatro, niđe veze.
Njesra, sve dok se bude morao vraćati na 40 m po loptu nema tu napadača a to je stvar trenera i postavke igre.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- marseille7
- Kontakt:
Nije Silva nikom poklonio loptu, de Jong je zasr*o.
Iskreno, meni su se pojedinci prije 10tak dana pričali kako je Džeko toliko dobar da je u drugim dimenzijama ako ga poredimo sa Balotellijem, koje je samo medijska igračka.
Ja sam rekao svoje, a đeste vi sad? Jel Dzeko idalje toliko superioran jednom Balotelliju?
Iskreno, meni su se pojedinci prije 10tak dana pričali kako je Džeko toliko dobar da je u drugim dimenzijama ako ga poredimo sa Balotellijem, koje je samo medijska igračka.
Ja sam rekao svoje, a đeste vi sad? Jel Dzeko idalje toliko superioran jednom Balotelliju?
Jestemarseille7 je napisao/la:Nije Silva nikom poklonio loptu, de Jong je zasr*o.
Ovdje uvijek isto, red plljuvanja pa red dizanja u zvijezde, i sve tako unedogled.
Ne ulazi u diskusiju sa ovim marseille7.....
Pogledaj mu postove i sve ce ti biti jasno.
Ovdje je da pise gluposti i provocira.
Pogledaj mu postove i sve ce ti biti jasno.
Ovdje je da pise gluposti i provocira.
Balo nije Dzeki ni do koljena, ja sam siguran da City-ev napad u buducnosti se zove Aguero-Dzeko pa koliko god on los bio juce, iako i nije bio najlosiji kad pogledate Silvu ili Nasria koji su bili katastrofalni.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Neznam zasto neki uvijek govore da je cijeli city lose igrao ? Ovo je tema o Dzeki a ne o drugim igracima citija.
Cinjenica je jedana, a to je da je Dzeko veoma lose odigrao sinocnju utakmicu. Dal ovo znaci da je Dzeko los igrac ? Ne, naprotiv. Dzeko je igrac svjetske klase, sinoc jednostavno nije bio njegov dan.
Cinjenica je jedana, a to je da je Dzeko veoma lose odigrao sinocnju utakmicu. Dal ovo znaci da je Dzeko los igrac ? Ne, naprotiv. Dzeko je igrac svjetske klase, sinoc jednostavno nije bio njegov dan.
Ali Džeko u vršku ha-ha-ha,e pa ljudi ovaj komentator sinoć me toliko nervirao sa onim u "vršku"
Moramo biti realni pa reći da svaki špic najviše Džeko, zavisi od veznih igrača ,a svi smo se sinoć i ko zna koliko puta uvjerili da su im ti igrači toliko loši,spori i šta ti ga već.Ono što ja samo Džeki zamjerim je njegova loša skok
igra ,i igra glavom na čemu stvarno mooooora puno poraditi,jer bez toga on neće moći u Engleskoj ni biti neki igrač.
Za mene nije vala bio toliko loš -pa neka piše ko šta hoće.
Moramo biti realni pa reći da svaki špic najviše Džeko, zavisi od veznih igrača ,a svi smo se sinoć i ko zna koliko puta uvjerili da su im ti igrači toliko loši,spori i šta ti ga već.Ono što ja samo Džeki zamjerim je njegova loša skok
igra ,i igra glavom na čemu stvarno mooooora puno poraditi,jer bez toga on neće moći u Engleskoj ni biti neki igrač.
Za mene nije vala bio toliko loš -pa neka piše ko šta hoće.
Valjda zato sto je Dzeko timski igrac.mrjasmin je napisao/la:Neznam zasto neki uvijek govore da je cijeli city lose igrao ? Ovo je tema o Dzeki a ne o drugim igracima citija.
Svi mi znamo da nije pokazao Bog zna sta, niko to ne porice ali to ne znaci da necemo diskutovati o timu i reci da je i ostatak tima bio los i da je to jedan od razloga sto Edin nije bio na nivou. Naravno, psihicki pritisak je razlog dva a osjeti se kod skoro svih igraca Gradjana.
Ovo nije bio onaj tim iz Premijer Lige. Nasri je totalno zakazao. Nije bio ni N od Nasrija koji moze biti. Dzeko je dao 4 gola Tottenhamu a Nasri je upisao tri asistencije. Kako onda da ne povezemo igru Edina sa igrom Nasrija i Silve koji su zaduzeni za te stvari??
Sta ti ocekujes da kazemo? Dzeko bio los i kraj diskusije? Ihh, da se tako diskutuje, sve teme bi bile prazne.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Hajmo glasat za Dzeksona.
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Usljavi Ronaldo bjezi 300-400 glasova..
Pricajte vi sta hocete Dzeko i pored ove "slabe" igre u LP, protiv Man.Utd. Igra 100% !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Pricajte vi sta hocete Dzeko i pored ove "slabe" igre u LP, protiv Man.Utd. Igra 100% !
Vrlo teško će Džeko početi od prve minute. Velike su šanse čak da neće ni ulaziti u igru ukoliko rezultat bude povoljan po City.
🔵⚪
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
glaso sam vec jedno 100 puta, bez zahebancijeAboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
bordo_Sarajevo je napisao/la:glaso sam vec jedno 100 puta, bez zahebancijeAboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.
Do Akšama će Džeko na Pole position
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Micron, random11 i 29 gostiju.