Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Stvarno, samo rijeci hvale na racun naseg, sada vec bivseg reprezentativca.
Grizo po terenu.
Steta stvarbi. Zlaja nas lijepi, predivni, sve najbolje u ostatu zivota. I njega trega angazovat na neku od funkcija u reprezentaciji. Baljic, Bajramovic, Piplica. Ne moze bolje..
Jos jednom, sve najbolje Zlatane.
Grizo po terenu.
Steta stvarbi. Zlaja nas lijepi, predivni, sve najbolje u ostatu zivota. I njega trega angazovat na neku od funkcija u reprezentaciji. Baljic, Bajramovic, Piplica. Ne moze bolje..
Jos jednom, sve najbolje Zlatane.
- BH Patriot
- Kontakt:
BH Patriot je napisao/la:Kako mene ova slika rastuži![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako se okrenuo prema sudiji da vidi jeli u ofsajdu... Covjek nije mogao da vjeruje..karameldar je napisao/la:Pamtim najvise onaj njegov go protiv Norveske,kako je tad ludo bilo. ZLATANE hvala ti na svemu!!!

Hajmo natjerat savez da mu odaju pocasnu utakmicu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Naš reprezentativac sa najviše pehova u karijeri, stvarno mi je žao zbog njega, kada sam uzimao dres reprezentacije davno uzeo sam baš sa njegovim imenom. Nadam se da će makar ostati u fudbalu kad već ne može igrat. Ljudina!
Eh da su nam svi reprezentativci karakterom kao on davno bi mi vidjeli veliko takmicenje.
Prava njemacka skola,igracina,uvjek sam ga volio vidjeti u dresu BiH kao rijetko koga.
Prava njemacka skola,igracina,uvjek sam ga volio vidjeti u dresu BiH kao rijetko koga.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- molotovljev
Legenda,meni licno uz Misimovica najgotivniji igrac,steta sto taj momak vise ne igra...
Bilo bi fer prema Zlatanu,pozvati ga da odigra(koliko moze)u nekoj prijateljskoj tekmi,da se zahvalimo
momku za njegovu iskrenost i sve ono sto je dao za BiH...
Zelim mu sve najbolje u zivotu.
zlatni sine bosanski
Bilo bi fer prema Zlatanu,pozvati ga da odigra(koliko moze)u nekoj prijateljskoj tekmi,da se zahvalimo
momku za njegovu iskrenost i sve ono sto je dao za BiH...
Zelim mu sve najbolje u zivotu.
zlatni sine bosanski
F.K.SARAJEVO
Kakvi su samo pehovi i povrede mučile Bajramovića, teško je to opisati u jednom dahu.
Igrač koji je posjedovao potencijal, imao viziju igre, značio mnogo za svaki tim u kojem je igrao i bio velika radilica na terenu. Pored toga, veliki je patriota i pokazao je svoju ljubav prema reprezentaciji i državi. Svakako mu trebamo prirediti neki oproštajni meč kako bi mu zahvalili za sve što je učinio u našem dresu. Ipak, ako ništa, barem ćemo ga pamtiti po nekim bitnim golovima, pogotovo onoj majstoriji protiv Belgije.

Igrač koji je posjedovao potencijal, imao viziju igre, značio mnogo za svaki tim u kojem je igrao i bio velika radilica na terenu. Pored toga, veliki je patriota i pokazao je svoju ljubav prema reprezentaciji i državi. Svakako mu trebamo prirediti neki oproštajni meč kako bi mu zahvalili za sve što je učinio u našem dresu. Ipak, ako ništa, barem ćemo ga pamtiti po nekim bitnim golovima, pogotovo onoj majstoriji protiv Belgije.
Nikad mi neće biti jasno zašto nije odsjekao hebeni palac.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Goalgetter
- Kontakt:
Interview Bajramovica za Transfermarkt
http://www.transfermarkt.de/de/bajramov ... 74342.html
Poslije mojih problema sa palcem, imao sm 4 Operacije. Poslije toga sam trenirao jednu sedmicu, i odmah sam pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zasto sam tada bio pozvan, neznam ni ja sam, ali sam usao u igru i zabio gol. Samo da taj moment dozivim, isplatile su se te dvije godine patnje. Sad bi mi samo bilo dovoljno, da mogu makar trenirati. Ne moram igrati, zelim samo da budem na travnjaku, i da se mogu zabavljati na njemu.
Nemogu vam prevesti sad citav intervju, ali ukratko kaze da jos nije zavrsio svoju nogometnu karijeru, i da dalje pokusava sve da se vrati. Trenutno mu je stanje opet lose, i dalje ima probleme sa povredom, i nemoze trenirati.
http://www.transfermarkt.de/de/bajramov ... 74342.html
Mnogi se pitaju, zasto vise ne odustanes, zasto se patis ?Viele Fragen sich jetzt wahrscheinlich: Warum tut sich der Junge das noch an, warum lässt er es nicht gut sein?
Zlatan Bajramovic: Es juckt einfach so sehr im Fuß. Nach meinen Problemen mit dem Zeh hatte ich vier Operationen. Danach habe ich eine Woche trainiert und wurde in die Nationalmannschaft eingeladen. Wenn ich ehrlich bin, weiß ich gar nicht warum, aber ich wurde sogar eingewechselt und habe ein Tor gemacht. Alleine um das erleben zu dürfen, haben sich die ganzen Qualen in den gut eineinhalb Jahren Reha schon gelohnt. Jetzt würde mir es schon reichen, einfach mal wieder mit zu trainieren. Ich muss gar nicht mehr spielen, ich will einfach nur noch mal auf den Rasen und Spaß haben.
Poslije mojih problema sa palcem, imao sm 4 Operacije. Poslije toga sam trenirao jednu sedmicu, i odmah sam pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zasto sam tada bio pozvan, neznam ni ja sam, ali sam usao u igru i zabio gol. Samo da taj moment dozivim, isplatile su se te dvije godine patnje. Sad bi mi samo bilo dovoljno, da mogu makar trenirati. Ne moram igrati, zelim samo da budem na travnjaku, i da se mogu zabavljati na njemu.
Nemogu vam prevesti sad citav intervju, ali ukratko kaze da jos nije zavrsio svoju nogometnu karijeru, i da dalje pokusava sve da se vrati. Trenutno mu je stanje opet lose, i dalje ima probleme sa povredom, i nemoze trenirati.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Podrska legendi nese reprezentacije
Samo da se oporavis zdravlje je najbitnije a igrati naravno iduce godine na Euru u Pljskoj i ukrajini aBd
Samo da se oporavis zdravlje je najbitnije a igrati naravno iduce godine na Euru u Pljskoj i ukrajini aBd
Evo vidim da trazi pomoc , ko god nesto zna , ima jedna izvjesna gospodja Marijana Kovacevic u Beogradu koja lijeci fudbalere , radila je sa mnogim fudbalerima Van Persie , Benayoun , Lampard , Gerard , Olic itd itd... Cak su joj nudili da radi u Liverpoolu sto je ona odbila ... ako ko zna zlatana ili ovi novinari neka preporuce ovaj link , vrijedi pokusati ...
http://www.marijanakovacevic.com/mediji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo liste igraca koje je ljecila:
Pacijenti
1. Marko Pantelić
2. Saša Ilić
3.Dušan Petković
4.Goran Lovre
5.Danko Lazović
6.Milan Smiljanić
7.Ivica Dragutinovic
8.Dejan Stanković
9.Vladimir Stojković
10.Vladimir Dišljenković
11.Slobodan Rajković
12.Mladen Krstajić
13.Almami Morijera
14.Batica Mirković
15.Zdravko Kuzmanović
16.Branislav Ivanović
17.Leo Lerinc
18.Ilija Stolica
19.Dušan Basta
20.Nikola Jolovic
21.Slobodan Markovic
22.Ivica Olić
23.Savo Milošević
24.Darko Dunjić
25.Dragan Mrđa
26.Milan Purović
27.Nikola Žigić
28.Aleksandar Luković
29.Nikola Drinčić
30.Igor Gluščević
31.Vlado Gluščević
32.Grubelic Marko
33.Nenad Nastić
34.Nenad Jestrović
35.Igor Duljaj
36.Cleverson Gabriel Cordova
37.Darijo Srna
38.Glen Jonson
39.Engelar Orlando
40.Yossi Benayoun
41.Albert Riera
42.Fabio Aurelio
43.Louis Saha
44.Robin Van Persie
45.Valeri Bojinov
46.Ivan De La Pena
47.Anthony da Silva
48.Yssouf Kone
49.Traore Lacina
50.Zoran Tošic
51.Dušan Tošić
52.Djordje Jokić
53.Tom de Suter
54.Brana Ilić
55.Jagoš Vuković
56.Vidak Bratić
57.Georgi Peev
58.Marko Jovanović
59.Marko Baša
60.Marko Mitrović
61.Branimir Subašić
62.Matić Igor
63.Nenad Mirosavljević
64.Perovic Marko
65.Rashad Sadygov
66.Ayman Abdelaziz
67.Nemanja Rnić
68.Ivan Ranđelović
69.Nenad Grozdić
70.Adrijan Ilie
71.Anatoliy Timoschuk
72.Valeri Abramidze
73.Georgi Adamia
74.Alexandr Certoganov
75.Dragan Mladenović
76.Vincent Kompany
77.Igor Burzanović
78.Nermin Useni
79.Nenad Kovačević
80.Ljubomir Fejsa
81.Zabaleta Pablo
82.Gabriel Muresan
83.Nelson Cabrera
84.Nuno Claro
85.Mara Bogdan
86.Joost Terol-Holl
87.Miklos Gaal
88.Petar Nenadić
89.Milorad Krivokapić
90.Milan Torbica
91.Andelković
92.Vladica Stojanović
93.Nikola Manojlović
94.Veselin Petrović
95.Ratko Varda
96.Milan Gurović
97.Strahinja Milošević
98.Oliver Popović
99.Milton Palacio
100.Rade Novković
101.Rashad Sadigov
102.Razvan Rat
103.Darko Jovandić
104.Vladimir Mićović
105.Brana Ilić
106.Nenad Džodić
107.Milivoje Vitakić
108.Emil Dica
109.Eduard Stancioiu
110.Sixto Peralta
111.Emanuel Culio
112.Marius Constantin
113.Stanislav Manolev
114.Ivaylo Petkov
http://www.marijanakovacevic.com/mediji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pacijenti
1. Marko Pantelić
2. Saša Ilić
3.Dušan Petković
4.Goran Lovre
5.Danko Lazović
6.Milan Smiljanić
7.Ivica Dragutinovic
8.Dejan Stanković
9.Vladimir Stojković
10.Vladimir Dišljenković
11.Slobodan Rajković
12.Mladen Krstajić
13.Almami Morijera
14.Batica Mirković
15.Zdravko Kuzmanović
16.Branislav Ivanović
17.Leo Lerinc
18.Ilija Stolica
19.Dušan Basta
20.Nikola Jolovic
21.Slobodan Markovic
22.Ivica Olić
23.Savo Milošević
24.Darko Dunjić
25.Dragan Mrđa
26.Milan Purović
27.Nikola Žigić
28.Aleksandar Luković
29.Nikola Drinčić
30.Igor Gluščević
31.Vlado Gluščević
32.Grubelic Marko
33.Nenad Nastić
34.Nenad Jestrović
35.Igor Duljaj
36.Cleverson Gabriel Cordova
37.Darijo Srna
38.Glen Jonson
39.Engelar Orlando
40.Yossi Benayoun
41.Albert Riera
42.Fabio Aurelio
43.Louis Saha
44.Robin Van Persie
45.Valeri Bojinov
46.Ivan De La Pena
47.Anthony da Silva
48.Yssouf Kone
49.Traore Lacina
50.Zoran Tošic
51.Dušan Tošić
52.Djordje Jokić
53.Tom de Suter
54.Brana Ilić
55.Jagoš Vuković
56.Vidak Bratić
57.Georgi Peev
58.Marko Jovanović
59.Marko Baša
60.Marko Mitrović
61.Branimir Subašić
62.Matić Igor
63.Nenad Mirosavljević
64.Perovic Marko
65.Rashad Sadygov
66.Ayman Abdelaziz
67.Nemanja Rnić
68.Ivan Ranđelović
69.Nenad Grozdić
70.Adrijan Ilie
71.Anatoliy Timoschuk
72.Valeri Abramidze
73.Georgi Adamia
74.Alexandr Certoganov
75.Dragan Mladenović
76.Vincent Kompany
77.Igor Burzanović
78.Nermin Useni
79.Nenad Kovačević
80.Ljubomir Fejsa
81.Zabaleta Pablo
82.Gabriel Muresan
83.Nelson Cabrera
84.Nuno Claro
85.Mara Bogdan
86.Joost Terol-Holl
87.Miklos Gaal
88.Petar Nenadić
89.Milorad Krivokapić
90.Milan Torbica
91.Andelković
92.Vladica Stojanović
93.Nikola Manojlović
94.Veselin Petrović
95.Ratko Varda
96.Milan Gurović
97.Strahinja Milošević
98.Oliver Popović
99.Milton Palacio
100.Rade Novković
101.Rashad Sadigov
102.Razvan Rat
103.Darko Jovandić
104.Vladimir Mićović
105.Brana Ilić
106.Nenad Džodić
107.Milivoje Vitakić
108.Emil Dica
109.Eduard Stancioiu
110.Sixto Peralta
111.Emanuel Culio
112.Marius Constantin
113.Stanislav Manolev
114.Ivaylo Petkov
>>No body likes us but we dont care<<
Jeli to ona vidovita Dzemila?D€LUX je napisao/la:Evo vidim da trazi pomoc , ko god nesto zna , ima jedna izvjesna gospodja Marijana Kovacevic u Beogradu koja lijeci fudbalere , radila je sa mnogim fudbalerima Van Persie , Benayoun , Lampard , Gerard , Olic itd itd... Cak su joj nudili da radi u Liverpoolu sto je ona odbila ... ako ko zna zlatana ili ovi novinari neka preporuce ovaj link , vrijedi pokusati ...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
nezz tvrde da je doktorica , ako nije goni u pmPirke je napisao/la:Jeli to ona vidovita Dzemila?D€LUX je napisao/la:Evo vidim da trazi pomoc , ko god nesto zna , ima jedna izvjesna gospodja Marijana Kovacevic u Beogradu koja lijeci fudbalere , radila je sa mnogim fudbalerima Van Persie , Benayoun , Lampard , Gerard , Olic itd itd... Cak su joj nudili da radi u Liverpoolu sto je ona odbila ... ako ko zna zlatana ili ovi novinari neka preporuce ovaj link , vrijedi pokusati ...

>>No body likes us but we dont care<<
Jao, pa kud baš stavi Pantelića na prvo mjesto?D€LUX je napisao/la:Evo vidim da trazi pomoc , ko god nesto zna , ima jedna izvjesna gospodja Marijana Kovacevic u Beogradu koja lijeci fudbalere , radila je sa mnogim fudbalerima Van Persie , Benayoun , Lampard , Gerard , Olic itd itd... Cak su joj nudili da radi u Liverpoolu sto je ona odbila ... ako ko zna zlatana ili ovi novinari neka preporuce ovaj link , vrijedi pokusati ...
Pacijenti
1. Marko Pantelić

Stvarno je dug spisak igrača kojima je pomogla (?), kakve su metode, to niko ne zna.
Nego, o Marijani nema informacija novijeg datuma. A, evo tražili su je i mediji, žena propala u zemlju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=393789" onclick="window.open(this.href);return false;
U svakom slučaju, Zlaja želim ti siguran oporavak i da bar još jednom obučeš najdraži dres, da se pred bh. navijačima dostojno pojaviš i dobiješ zaslužen aplauz!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Tu je Marijana,pa krajem avgusta Inzaghi je bio u Beogradu na lecenju.Ne znam kako uspeva,ali itekako je uspesna u tome svome poslu,mada mislim da je povreda Bajramovica druge prirode i da ne bi mogla da je izleci Marijana. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
ljudi kako bi bilo pogurati sada malo ove novinare da napisu koju,, u vezi oprostajne tekme?? npr. protiv Brazila da se obrosti od drzavnog dresa ,,Zlaja to zasluzuje!!!! jer opet novinari mogu utjecati koliko toliko!!! ako treba platiti za clanak ,,hebiga sukupit cemo i platiti!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
slazem se s tobom trebamo apelovat na novinare da vrse pritisak na savez da mu se organizuje oprostajna utakmica i to bi mozda mogla biti i ova protiv Brazilacavrebac86 je napisao/la:ljudi kako bi bilo pogurati sada malo ove novinare da napisu koju,, u vezi oprostajne tekme?? npr. protiv Brazila da se obrosti od drzavnog dresa ,,Zlaja to zasluzuje!!!! jer opet novinari mogu utjecati koliko toliko!!! ako treba platiti za clanak ,,hebiga sukupit cemo i platiti!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.