I kakve to veze ima sa ovim sto sam ja napisao?harishp je napisao/la:Smijesno je sto pored dva ziva fosila od golmana nemoze biti ni druga zamijena u klubu koji ce po svim kriticarima biti glavni kandidat za ispadanje.enzo_gio je napisao/la:Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj?harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman
A vec poceo zavlaciti i to dvije repke ko, da je Buffon.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Pa procitaj dobro postove opet,pa mozda skontas.
Ustvari u pravu si to nije smjesno vec zalosno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I sta sad.. ti bi radije da on grije klupu za Pompey umjesto da ode u klub gdje bi aktivno branio i gradio formu?harishp je napisao/la:Smijesno je sto pored dva ziva fosila od golmana nemoze biti ni druga zamijena u klubu koji ce po svim kriticarima biti glavni kandidat za ispadanje.enzo_gio je napisao/la:Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj?harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman
A vec poceo zavlaciti i to dvije repke ko, da je Buffon.
Taj fosil sto spominjes brani za jednu Englesku repku. A drugi fosil je tu da oslobodi Begovica, a ne da mu uzme mjesto.

Oslobodi Begovica 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel se pravis lud, ili stvarno mislis da je on korisniji Portsmouthu na klupi nego na terenu, pa makar to bilo u 2. ili 3. ligi? 

Imam obaveza otelila mi se krava sarenka pa nisam u uslovima da ti odgovorim.alen m je napisao/la:Jel se pravis lud, ili stvarno mislis da je on korisniji Portsmouthu na klupi nego na terenu, pa makar to bilo u 2. ili 3. ligi?
Ali u buducnosti se nadaj,poruci cu preko Usanovica da te striktno obavijeste.
P.S inace ja stvarno mislim da ce nas pojacati ako ipak zaigra za pingvine,Irvase i Hrastov list usput zaboravio covijek kako se kaze na Bosanskom ,,zajebavati dvije drzave u istom trenutku,,

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa dobro, jedno je napadati njegove ljudske kvalitete.. ali sto se tice fudbala, nemozes me uvjeriti da jedan igrac njegovog kalibra moze napredovati vise na klupi Pomepeya naprotiv prvih 11 za jednog engleskog 2. ili 3. ligasa.. 

Evo sad sam pročitao da Asmir hoće da ide iz kluba ali ne na posudbu nego u neki drugi klub...
I rekao je da će ostati u engleskoj samo će promjeniti klub...
Krivo mu što su doveli ovog nijemija,a njega bi slali na posudbu...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- rob do bagro
- Kontakt:
ma cim oni njega salju na posudbu znaci da ne valja nicemujuventus 0244 je napisao/la:Evo sad sam pročitao da Asmir hoće da ide iz kluba ali ne na posudbu nego u neki drugi klub...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Begovic je pokazao vrlo malo interesovanja da zaigra za BIH. On je dao dosta sumljivih izjava u Kanadi (ja to znam jel zivim u Kanadi i pratim Begovica). Nije nam potreban! Da ne kazem da nam u reprezentaciji ne treba golman koji uvijek ide na posudbu u drugoj i trecoj ligi engleske.
Mi imamo : Ibrahim Sehic, Zdenko Baotic, Bojan Tripic, Muhamed Alaim, Kenan Hasagic, Nemanja Supic, Sead Ramovic, Adis Nurkovic i Goran Brasnic.

Begović napušta Portsmouth
Budući reprezentativac Bosne i Hercegovine, Asmir Begović će kako stvari stoje napustiti Portsmouth i sreću potražiti u nekoj drugoj sredini.
Prije nekoliko dana smo pisali da je moguće da Begović ode na posudbu u neki škotski klub, međutim cijela priča oko Begovića otišla je u drugom pravcu.
Naime, naš golman neće otići na posudbu nego će napustiti redove Portsmoutha.
U Škotsku sigurno ne idem. Skoro pa je sigurno da ću napustiti Portsmouth, ali sam i više nego siguran da ću i dalje igrati u Engleskoj. Klub je doveo golmana. Oni misle da je to rješenje za njihove probleme. Poštujem njihovo mišljenje, ali tražim od njih da me puste da i ja svoje probleme oko karijere riješim. Dali su mi slobodne ruke, rekao je Begović za avazov sport.
Za nadati se da će naš golman što prije pronaći klub a isto tako da će u što skorije vrijeme navući golmanske rukavice, reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Budući reprezentativac Bosne i Hercegovine, Asmir Begović će kako stvari stoje napustiti Portsmouth i sreću potražiti u nekoj drugoj sredini.
Prije nekoliko dana smo pisali da je moguće da Begović ode na posudbu u neki škotski klub, međutim cijela priča oko Begovića otišla je u drugom pravcu.
Naime, naš golman neće otići na posudbu nego će napustiti redove Portsmoutha.
U Škotsku sigurno ne idem. Skoro pa je sigurno da ću napustiti Portsmouth, ali sam i više nego siguran da ću i dalje igrati u Engleskoj. Klub je doveo golmana. Oni misle da je to rješenje za njihove probleme. Poštujem njihovo mišljenje, ali tražim od njih da me puste da i ja svoje probleme oko karijere riješim. Dali su mi slobodne ruke, rekao je Begović za avazov sport.
Za nadati se da će naš golman što prije pronaći klub a isto tako da će u što skorije vrijeme navući golmanske rukavice, reprezentacije Bosne i Hercegovine.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bez_komentara
- Kontakt:
Ma sumnjiv je taj od pocetka.Sve se fura a ispade veze s vezom nema.Nadati se da bude nesto od njega,al tesko.
Apsolutno se slazem. Svaka ti cast za ovaj komentar.Bez_komentara je napisao/la:Ma sumnjiv je taj od pocetka.Sve se fura a ispade veze s vezom nema.Nadati se da bude nesto od njega,al tesko.

-
- Kontakt:
Al kome sad treba Begovic kad smo svi onako veseli i puni ocekivanja navikli da imamo naprosto zaglupljujuce golmane 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Mene licno nece smetati ako nebude vise nikad pozvan u reprezentaciji BIH. Mislim cak da je to rijesenje. Treba ga pozvati jedan put i onda vise nikad ga ne pozvati jel to je covjek zasluzio. Igraci kao sto je on nama najmanje trebaju u ovom trenutku.Phill Jackson je napisao/la:Al kome sad treba Begovic kad smo svi onako veseli i puni ocekivanja navikli da imamo naprosto zaglupljujuce golmane
- rob do bagro
- Kontakt:
Asmire nedo ti Allah da branis za nas 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
opet kazem..kad se ćiri moglo sve oprostit moze i njemu..kakav god da je ko covjek ko ga .ebe,,vazno je da je 20 puta bolji golman i od kene i supicaTarik14 je napisao/la:Mene licno nece smetati ako nebude vise nikad pozvan u reprezentaciji BIH. Mislim cak da je to rijesenje. Treba ga pozvati jedan put i onda vise nikad ga ne pozvati jel to je covjek zasluzio. Igraci kao sto je on nama najmanje trebaju u ovom trenutku.Phill Jackson je napisao/la:Al kome sad treba Begovic kad smo svi onako veseli i puni ocekivanja navikli da imamo naprosto zaglupljujuce golmane

http://liverpool.bosnianforum.com/
Odkud to? Hasagic je izmislio fudbal za Begovica. Begovic bi u reprezentaciji uvijek grijao klupu i tek bi bio treci golman (iza Supica koji bi bio drugi golman). Bolje bi mi bilo da zaigra za Kanadu gdje bi mogao biti prvi golman ali i najbolji igrac reprezentacije.Phill Jackson je napisao/la:opet kazem..kad se ćiri moglo sve oprostit moze i njemu..kakav god da je ko covjek ko ga .ebe,,vazno je da je 20 puta bolji golman i od kene i supicaTarik14 je napisao/la:Mene licno nece smetati ako nebude vise nikad pozvan u reprezentaciji BIH. Mislim cak da je to rijesenje. Treba ga pozvati jedan put i onda vise nikad ga ne pozvati jel to je covjek zasluzio. Igraci kao sto je on nama najmanje trebaju u ovom trenutku.Phill Jackson je napisao/la:Al kome sad treba Begovic kad smo svi onako veseli i puni ocekivanja navikli da imamo naprosto zaglupljujuce golmane
Čovjek ti je fino objasnio...Malo smo glupi...harishp je napisao/la:Oslobodi Begovica

- Bez_komentara
- Kontakt:
Previse kontradiktornosti s njegove strane.Naprosto onaj audio snimak s radija ne mogu zaboraviti.Htio je jednom guzicom na dvije stolice,malo tamo malo vamo.Ne znam kako ga vole tamo u Kanadi,ali oko domovine nema dvoumljenja,ili volis ili ne.A znam da ga tamo nikad ne bi voljeli kao ovdje,naravno kada bi imao patriotska gledista spram nas.Hladna je Kanada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.