Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Reprezentativci (fudbal)
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Bojan Vucinic. FK Leotar. Vrijednot(prema transfermarkt-u) 200.000 eura.......gruezi je napisao/la:hahhhahaha kako se zove taj lik i za koga igra? ovaj deba tj...
AÐ_Official je napisao/la:Bojan Vucinic. FK Leotar. Vrijednot(prema transfermarkt-u) 200.000 eura.......gruezi je napisao/la:hahhhahaha kako se zove taj lik i za koga igra? ovaj deba tj...
Podsjetimo se, ovaj susret će pratiti i selektor naše fudbalske reprezentacije Safet Sušić iz svoje kancelarije u zgradi Fudbalskog saveza BiH, kako bi se uvjerio u formu bh. reprezentativca Sanela Jahića.
A Jahic na klupi. na transfermarketu najskuplji igrac Apoelu. Sta sere ovaj trener Jovanovic.
Jah,sere,a sa ekipom od koje je Dinamo Zagreb skuplji je osvojio 4 boda u 2 utakmice lige prvaka do sada,i to u prilicno teskoj grupi..Edo_77 je napisao/la:Podsjetimo se, ovaj susret će pratiti i selektor naše fudbalske reprezentacije Safet Sušić iz svoje kancelarije u zgradi Fudbalskog saveza BiH, kako bi se uvjerio u formu bh. reprezentativca Sanela Jahića.
A Jahic na klupi. na transfermarketu najskuplji igrac Apoelu. Sta sere ovaj trener Jovanovic.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sa Jahicem u ekipi?Dylan Dog je napisao/la:Jah,sere,a sa ekipom od koje je Dinamo Zagreb skuplji je osvojio 4 boda u 2 utakmice lige prvaka do sada,i to u prilicno teskoj grupi..Edo_77 je napisao/la:Podsjetimo se, ovaj susret će pratiti i selektor naše fudbalske reprezentacije Safet Sušić iz svoje kancelarije u zgradi Fudbalskog saveza BiH, kako bi se uvjerio u formu bh. reprezentativca Sanela Jahića.
Jahic je odlican defanzivac a logicno da ce braniti makar bod u Portou.Sto znaci da Kiparski Hapoel ima jos kvalitetnije defanzivne.Edo_77 je napisao/la:****. Susic se nameracio da ga gleda. Dakle, poznavajuci Susica, bit ce prekrizen, steta. Ja mislim da Jahic moze igarti u repki i pomoci protiv Portugala...
Zao mi Jahica ali i ono sto je igrao,bogami bilo je tanko.
Nije to ni upola onaj Jahic iz proslih kvalifikacija.
Iako tanko da imamo neku bolju alternativu,nemozes biti pametan.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Koje tekme si ti gledao da si zakljucio da je tanak?harishp je napisao/la:Jahic je odlican defanzivac a logicno da ce braniti makar bod u Portou.Sto znaci da Kiparski Apolon ima jos kvalitetnije defanzivne.Edo_77 je napisao/la:****. Susic se nameracio da ga gleda. Dakle, poznavajuci Susica, bit ce prekrizen, steta. Ja mislim da Jahic moze igarti u repki i pomoci protiv Portugala...
-
karameldar
- Kontakt:
Protiv SahtaraEdo_77 je napisao/la:Koje tekme si ti gledao da si zakljucio da je tanak?harishp je napisao/la:Jahic je odlican defanzivac a logicno da ce braniti makar bod u Portou.Sto znaci da Kiparski Apolon ima jos kvalitetnije defanzivne.Edo_77 je napisao/la:****. Susic se nameracio da ga gleda. Dakle, poznavajuci Susica, bit ce prekrizen, steta. Ja mislim da Jahic moze igarti u repki i pomoci protiv Portugala...
- Goalgetter
- Kontakt:
- maxuz baxuz
- Kontakt:
E tu je nas problem! Sto nemamo adekvatnih zamjena ni za jednog igraca iz startne 11-ke (osim golmana)!Goalgetter je napisao/la:Nisam ga gledao nikako, nazalost, tako da nemogu ócjeniti u kakvoj je formi sada. Samo znam, da bi nam onaj Jahic iz Kvalifikacija za SP2010, jako dobro dosao u ovom momentu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako. Da imamo koliko/toliko kvalitetnu ligu, imali bi sigurno zamjenu za ove igrace koji nedostaju. Dok nam se igraci prodaju u Azerbejdzan i Tursku, necemo daleko dogurati, malo koji uspije iz PL BiH . Nestace i ovih ''resursa'' iz inostranstva kad/tad.maxuz baxuz je napisao/la:E tu je nas problem! Sto nemamo adekvatnih zamjena ni za jednog igraca iz startne 11-ke (osim golmana)!Goalgetter je napisao/la:Nisam ga gledao nikako, nazalost, tako da nemogu ócjeniti u kakvoj je formi sada. Samo znam, da bi nam onaj Jahic iz Kvalifikacija za SP2010, jako dobro dosao u ovom momentu.
Pa bas je tu trebao biti najaci.Cak i kad je bio u formi lose je to izgledalo na bekovima i kad su tri stopera igrali.Edo_77 je napisao/la:Pa cuo sam da ga koristi kao def na sredini Jahic nije neki tehnicar i to nije prava pozicija za njega. On je najbolji na stoperu. Nemogu da vjerujem da je toliko opao za godinu ipo, pa nije mu 35 godina.
Spor je a jos ako znamo da i Pjanic relativno drzi tu desnu stranu,probili binas portugalci ko'grudvom ''oslobodjenje''.
Jos prosle sezone u Splitu sa AEKOM protiv ne bas jakog Hajduka ispadao je ,malo je reci.
povrede su ga dokrajcile i poslije toga i ono sto je valjalo nije to to.
Jaha mi je drag igrac zato sto je borac i nebi volio da se slome kola na njemu u Zenici.A vrlo je vjerovatno.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BH Patriot
- Kontakt:
Mogući sastav Stoke City-a: Sorensen, Wilkinson, Shawcross, Huth, Upson, Pennant, Delap, Whitehead, Etherington, Walters, Crouch.
Mogući sastav Maccabija: Haymov, Vered, Puncec, Nivaldo(?), Ziv, Yeini, Logasi, Medunjanin, Micha, Konate, Colautti.
Inace:
Kako su igrali:
Rahimic, Zahirovic, Misimovic, Vranes, Medunjanin, Pandza
pa i Jahic, Cocalic, Nadarevic
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, aldin-8, BosnianDragon2024, CAGarfia, Confiance, D97, denza, DjaniTarik, dubrovnik, DzemoVoliMarmeladu, Edbh21, forgempp, fukara87, Goalgetter, GrbavicaHrammm, guillermo, Halix131, HariTz, Jarodwest, kakarut, Kaunas, kovac, M1k3y, Micron, MostarNeretva, Mostarska, Muumii, PrijedorCarsija, Proximic, rishovski, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, Scholl, Sheyi, soccerfan, Soli, StevieG8, Venom, wanakis, Wolffire, zikerrz21 i 318 gostiju.