Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
harry majstore,cestitam !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Veceras me samo Messi oborio za 100 KM.
Ibrahimovic - prvi gol - proslo
Caja - dvica - proslo
Messi - prvi gol - ku.rac proslo
Jbg ..
Za sutra, po meni sigurice Di Natale i Falcao bilo kad gol, za malo hrabrije i prvi gol. Imal' neko sta sigurno za sutra? Kakve preporuke, tipa kartoni, i ostale điđe
Ibrahimovic - prvi gol - proslo
Caja - dvica - proslo
Messi - prvi gol - ku.rac proslo
Jbg ..
Za sutra, po meni sigurice Di Natale i Falcao bilo kad gol, za malo hrabrije i prvi gol. Imal' neko sta sigurno za sutra? Kakve preporuke, tipa kartoni, i ostale điđe
Nama je Željo svetinja jedina.
hvala legendoEmir ZENICA je napisao/la:harry majstore,cestitam !
za veceras kasno nesto da probamo uhvatit iznenadjenje : D. Concepcion - Union Temuco 2 ,za prelaz nisam siguran al evo da probamo X/2.. mec pocinje u 01:00.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 19 okt 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E jedno pitanje. Pored kartice ima li neki drugi nacin da se uplati novac na racun u wwin-u. Prilican sam laik za te stvari pa ako neko moze da objasni. Moze i na PP, svejedno. Hvala unaprijed! 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ja isto prognozirao.Jimmy from the hood je napisao/la: Marseille - Arsenal X / 2 ?!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
odes u poslovnicu dadnes curi 10 km i koliko hoces neznam koliko je min. ona te pita usere name i jos mislim cetvrti znak sifre i to je to ...Rooney88 je napisao/la:E jedno pitanje. Pored kartice ima li neki drugi nacin da se uplati novac na racun u wwin-u. Prilican sam laik za te stvari pa ako neko moze da objasni. Moze i na PP, svejedno. Hvala unaprijed!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisam ja legenda,ja sam Emirharry_90 je napisao/la: hvala legendo
Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:Nisam ja legenda,ja sam Emirharry_90 je napisao/la: hvala legendo
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
-
Kamerunaccc
- Kontakt:
danas lose skroz
sve pare izgubi
imal ko da mi sta posalje na wwinu
vracam kad zaradim
imal ko da mi sta posalje na wwinu
vracam kad zaradim
Potpisi su za papke !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.betexplorer.com/soccer/ecuad ... id=6805109" onclick="window.open(this.href);return false;
LDU QUITO vs Dep quito zbroj golova 1
ako ovo ne prodje ne znam sta će..sretno
LDU QUITO vs Dep quito zbroj golova 1
ako ovo ne prodje ne znam sta će..sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jos sam sinoc rekao,ako Blake odrzi ovaj nivo igre,nije nemoguce i da uzme Stockholm.schmecker je napisao/la:Nisam se usudio cistu 2, al imam kontra hendikelner je napisao/la:Del Potro-James Blake 2
Ono sto je prikazao u prva dva kola je za svaku pohvalu,vidi se da je zeljan tenisa,voli ovaj turnir,i sam je izjavio da se osjeca kao kod kuce,dvostruki je pobjednik iz 2006-2007 godine.Sve su to faktori zbog kojih sam ja ''ubo'' 2,i zbog kojih je Juan Martin morao pasti.
Dobar sam 20 maraka na ovom paru,uz dobitak na sistemu gdje sam sam sebe iznenadio i dobio 47 maraka uz pogodjen x Zenit,i 2 Arsenal
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Poselamim citav kucni saobracaj igracima Barce kad nisu mogli dati 4 komada radnicima pivare koji su u strajku
joj kakve sam utakmice skino mamu im
joj kakve sam utakmice skino mamu im
Thomas Müller - Fußballgott
-
Kamerunaccc
- Kontakt:
ebeni porto na dva tiketa,,jedan za 46 KM a drugi za 68 KM a tako sam bio siguran u njih Ccc lol
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
davno sam ti ja to govorio,isao si pogresnim putemharry_90 je napisao/la:onaj je zavrsio samnom,uobrazi se uvukao se u gujicu moderatorima,pa za staro drustvo vise i ne zna
Volim te Celik ! ! !
HT 2:2 FT 3:2 4.20harry_90 je napisao/la: evo za veceras prijedloga : ARSENAL SAR. - OLIMPIA X/1
drugi mec je u toku ..
1. listic : uplata 1km dobitak 90-pao na portu
2. listic: uplata 1km dobitak 120-pao na portu
3. listic: uplata 2km dobitak 92 -pao na portu
AKO NISTA ZBOG OVOG VECERAS NAGU.ZITE PORTUGAL U BARAZU,ODGOVORNO TVRDIM DA JE OD VCRS PORTO NAJOMRAZENIJI KLUB U BiH A I SIRE
AKO NISTA ZBOG OVOG VECERAS NAGU.ZITE PORTUGAL U BARAZU,ODGOVORNO TVRDIM DA JE OD VCRS PORTO NAJOMRAZENIJI KLUB U BiH A I SIRE
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Ja sam opet zamrzio Dortmundirridu je napisao/la:1. listic : uplata 1km dobitak 90-pao na portu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa gdje ces brate isti par na 3 listica!!!irridu je napisao/la:1. listic : uplata 1km dobitak 90-pao na portu
Samo mi to nije jasno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.