neno#4 je napisao/la:Fenomenalna stvar je da Caja racuna na Sandra. Jer vec se nalazi na spisku od 15 igraca prijavljenih u EL![]()
![]()
![]()
![]()
A decko je '96 godiste...A plus sto ce bezrezervno da igra za BiH..
polako,ode li u neki klub iz hrvatske sve je moguće
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
neno#4 je napisao/la:Fenomenalna stvar je da Caja racuna na Sandra. Jer vec se nalazi na spisku od 15 igraca prijavljenih u EL![]()
![]()
![]()
![]()
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Fenomenalna stvar je da Caja racuna na Sandra. Jer vec se nalazi na spisku od 15 igraca prijavljenih u EL![]()
![]()
![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Fenomenalna stvar je da Caja racuna na Sandra. Jer vec se nalazi na spisku od 15 igraca prijavljenih u EL![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ce otici u neki klub iz Hrvatske kada je u Caji , a druga stvar otac mu bio u Armiji BiH branio od HVO Mostar Santicevu ulicu , pa ti vidi sam , dok je i otac sam mu izjavio da ce SAndro igrati samo za BiH , tako da oko toga nema price .
Kojom li si se ti logikom vodio da bi Sandro mogao u neki klub iz Hrvatskekakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Fenomenalna stvar je da Caja racuna na Sandra. Jer vec se nalazi na spisku od 15 igraca prijavljenih u EL![]()
![]()
![]()
![]()
bulic nemoze ispred nedima buzeedinjo-bih je napisao/la:po meni su to bulic-vrabac-glogovac-gacic-omeragic-djedovic....iako se ni sehic-buza-rikalo..nesmiju zaboraviti.
Slazem se s tobom , Bulic je jako sebican igrac sto se vidilo i na ovom U 20 prvenstvu .nerminh74 je napisao/la:bulic nemoze ispred nedima buzeedinjo-bih je napisao/la:po meni su to bulic-vrabac-glogovac-gacic-omeragic-djedovic....iako se ni sehic-buza-rikalo..nesmiju zaboraviti.
neno#4 je napisao/la:Kojom li si se ti logikom vodio da bi Sandro mogao u neki klub iz Hrvatskekakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Fenomenalna stvar je da Caja racuna na Sandra. Jer vec se nalazi na spisku od 15 igraca prijavljenih u EL![]()
![]()
![]()
![]()
polako,ode li u neki klub iz hrvatske sve je moguće![]()
![]()
![]()
Stari mu je imao zelju da predje u Bosnu, a onda ga Bosna proda. Medjutim, posto je Bosna u katastrofalnoj situaciji, otisao je direktno iz Mostara 05.
Inace, na turniru u Madjarskoj je odlicno igrao za Bosnu i tada su ga zabiljezili skauti iz Europe.
TaRgEt_ je napisao/la:polako,ode li u neki klub iz hrvatske sve je moguće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.