Adikus je napisao/la:Jarane Bosnia je došla kao usputna priča u svemu ovome jer sam prije samog osnivanja lige imao cilj a to je bio aktivirati BH zajednicu što sam uspio a onda je morao neko to na početku održavati jer da sam vas odmah napustio gdje bi sve sad ovo bilo pitanje je...zatim, da sam tebi ili bilo kome drugom rekao ko sam šta sam to bi vjerovatno dospjelo u javnost a to nisam želio jer samim tim bi riskirao ban na duge staze a i to nisam htio a kada sam vidio da je sve sjelo na svoje i da više niste početnici onda sam lagano mogao u mirovinu sa Divljakom i nastaviti tamo gdje sam započeo sa napadačem. Znači isplanirano kako treba a sada kada se zna ko sam i šta sam može sad svako da me prijavljuje (ne kažem da bi ti, osma ili neko treći koga znam) jer i sam znaš kakvih ima ljudi, a sada niko ne može dokazati da sam ustvari jedan te isti čovjek...
Uglavnom nemoj da se žališ, da nije ovako ispalo kako jest jel misliš da bi Juve bio sad kakav jest odnosno da li bi ga osnovao i držao pod kontrolom, nebi jer bi se posvetio Bosni...
pa ne bi ga ni bilo jer je u ono vrijeme bio tacno pred raspadom.. al Bosnia bi jos uvijek bila u vrhu da smo svi ostali..