da su babi muda itd itd..

jedino u cemu se slazemo je tvoj drugi dio potpisa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato ste dali 4 gola iz neprilika zbog Pantica , ovo je danas pa haman rezervni tim igraonemanja je napisao/la:Kako su se stvari odvijale u prvom poluvremenu Sarajevo može biti zadovoljno sa 4:2 domaća ekipa je promašila 3-4 idealne prilike , realan rezultat prvog poluvremena 7:2!
i domaći tim je igrao sa kombinovanim sastavom.....HZ_ilidzaa je napisao/la: Zato ste dali 4 gola iz neprilika zbog Pantica , ovo je danas pa haman rezervni tim igrao
UPS je napisao/la:Sta rekoh za Pantica![]()
prelose izdanje.... momak danas totalno nezainteresiran
treba jednu vaspitnu dobiti da se malo uozbilji
ali, nema veze proslo smo i to je to
sta reci ?UPS je napisao/la:Ma nista strasno, malo previse opustanja i to je to. Pantic kriv samo za 1 gol sve ostalo je krivica Torlaka, belog, dupovca i comora. Kad su u drugom dijelu usli vucina, suljic i haskic bilo je mnogo bolje. Trebala je ovo da bude tekma bez umaranja ali.... sta je tu je, bice bolje u mostaru
koju posluku porati ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:UPS je napisao/la:Sta rekoh za Pantica![]()
sta reci ?UPS je napisao/la:Ma nista strasno, malo previse opustanja i to je to. Pantic kriv samo za 1 gol sve ostalo je krivica Torlaka, belog, dupovca i comora. Kad su u drugom dijelu usli vucina, suljic i haskic bilo je mnogo bolje. Trebala je ovo da bude tekma bez umaranja ali.... sta je tu je, bice bolje u mostaru
bagrcavi je napisao/la:koju posluku porati ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:UPS je napisao/la:Sta rekoh za Pantica![]()
I ja samSarajlijc@ je napisao/la:Ljubomoran sam na Haskica,Torlaka i Obucu![]()
http://www.sportsport.ba/galerija/1858/IMG_3025.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav i dobrodosao tebra.pitarSA je napisao/la:Samo da se tuspasim i pozz sve HZ i pitare
Sta ce njih 3 pored mene, ja neki dan sjedio sa njom na faksuhilmo je napisao/la:I ja samSarajlijc@ je napisao/la:Ljubomoran sam na Haskica,Torlaka i Obucu![]()
http://www.sportsport.ba/galerija/1858/IMG_3025.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
pogotovo zbog ove gare....
Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlakGiallorossi je napisao/la:Jel ko ne igra zbog zutih kartona u Mostaru![]()
Mislim da svi igraju u mostaru ali im prijeti opasnost za Olimpic kuci (obuca,pixi,bajraktarevic i torlak)UPS je napisao/la:Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlakGiallorossi je napisao/la:Jel ko ne igra zbog zutih kartona u Mostaru![]()
nek se ciste svi protiv zrinjskog jer budu li igrali sa tim kartonima protiv olimpica sigurno je da ce tata osim sve poduzet da sudija odradi svoje u iducoj tekmi...UPS je napisao/la:Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlakGiallorossi je napisao/la:Jel ko ne igra zbog zutih kartona u Mostaru![]()
Naravno. Tata Osim 2-3 kola unaprijed, kao u šahu, prati zbroj žutih kartona kod ekipa koje će igrati protiv Želje i onda naređuje sudijama kome treba, a kome ne dati žute kartone.pastore je napisao/la:nek se ciste svi protiv zrinjskog jer budu li igrali sa tim kartonima protiv olimpica sigurno je da ce tata osim sve poduzet da sudija odradi svoje u iducoj tekmi...UPS je napisao/la:Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlakGiallorossi je napisao/la:Jel ko ne igra zbog zutih kartona u Mostaru![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, laznokrilo, mnon46, newton_heath_lyr, pierce, pjankesarajevo, rimljanin90 i 80 gostiju.