NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dogovorena utakmica 3 za 3
losa utakmica na banji nemam sta rec dali je nastimano ili ne neznam al se vidilo da se igralo sa pola snage.po meni nema veze bitno je pobijediti u subotu i mirno zavrsiti polusezonu u sredini tabele.sudija nikad gori vela havle konjine.covjek izgubljen zaluto u sport. 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danas stvarno losa utakmica cak mslm da je namjestena jer danasnja igra Zvijezde ni upola nije kao protiv Borca u prvenstvu...sudija debil debila pa covjek nesvira dva cista penala mada mslm da ovim nasim i nije vazno sad igrat u kupu al et nema veze sad ide subota tu trebamo glatko uzet s jedno 3 4 komada u njihovom golu
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma nije namještena već unaprijed predana. Jović na klupu stavio tri najbolja igrača Zvijezde, dok Halilovića nije nikako uveo u igru. Bitno mu je bilo samo da ne izgubi, a prolaz je već davno halalio Borcu.holdem je napisao/la:danas stvarno losa utakmica cak mslm da je namjestena jer danasnja igra Zvijezde ni upola nije kao protiv Borca u prvenstvu...sudija debil debila pa covjek nesvira dva cista penala mada mslm da ovim nasim i nije vazno sad igrat u kupu al et nema veze sad ide subota tu trebamo glatko uzet s jedno 3 4 komada u njihovom golu
Dragon Town
prava prijateljska utakmica bez želje da se postigne gol kod jednih i kod drugih, lopta se vraća u nazad bez i jednog šuta na gol,sramotno je ono jučer bilo, sudija se uklopio u sivilo
još jednom SRAMOTA
još jednom SRAMOTA
hmmmm sta reci ova utakmica je dokaz da je ova nasa liga jadna i bijedna izgubio sam osjecaj za fudbalom jer sam dobijo osjecaj da je sve nastimano oni nama pobjedu u prvenstvu i to kod kuce a mi njima kup dajte ljudi nemorate biti toliko ocigledni jednostavno ce otjerati sve ljubitelje fudbala sa terena i stvarno se zapitam dali oni i zele da igraju na praznim tribinama pa da mogu radit sta zele neznam zasto grade stadion kad ce bit prazan
Puno mi Jovic tu mulja 

-
- Kontakt:
Ma sta je vama ljudi,utakmica apsolutno nije dogovorena.Jovic je bio svjestan nakon prve utakmice i pobjede Borca da je Zvijezda 99% ispala.Pa koja je to ekipa u zadnje 2-3 godine pobjedila Borac sa 3:0.Da se kojim slucajem neko povrijedio ili dobio karton svi bi ovdje pisali kako nije trebao glavne igrace stavljat u ekipu.I pitam se sta da smo se plasirali ,igrali bi 1/4 finale izvukli bi neku jaku ekipu,sudija bi siljio za njih,nasi igraci bi bili umorni,optereceni kartonima, a jos se treba koncentrisati na prvenstvo jer tu ne stojimo dobro.I sta bi dobili da su se juce igraci polomili i na kraju pobjedili 2:1 ili izgubili na penale,onda bi nam dosao odmoran GOSK koji je isto tako maltene predao drugu utakmicu Celiku.Da se pitam hiljadu puta mi je draza pobjeda u narednom kolu protiv GOSK-a nego pobjeda protiv Borca juce.Pogledajte samo sastave ekipa Zrinskog,Olimpica,GOSK-a svi su druge utakmice igrali sa vecinom rezervista jer su bili svjesni da su vec nakon prve utakmice ispali.Nama samo kroz 3 dana dolazi mnogo vaznija utakmica,koju moramo dobiti.
PITANJE ZA NAVIJACE HOCELI BITI KAKVA SPECIJLANA KOREOGRAFIJA,JER JE U SUBOTU PRENOS SA NASEG STADIONA ?
P.S. SVI NA BANJU, SUBOTA 14.00 SATI.
PITANJE ZA NAVIJACE HOCELI BITI KAKVA SPECIJLANA KOREOGRAFIJA,JER JE U SUBOTU PRENOS SA NASEG STADIONA ?
Treba napraviti lijep ambijent da svijet vidi ko smo i sta smo.
-
- Kontakt:
Nama je borac pustio u prvenstvu a mi njima u kupu,sta nije dogovoreno ,ko god sumnja u ovo a gledao je utakmicu neka se zapita kolikom zna o fudbalu ili nogometu.
nisam reko da je namjesteno vec da imam osjecaj da su htjeli da napune banju trebali su se borit protiv Borca pa da publika bude zadovoljna zasto su naplacivali karte onda ljudima ovako kako rade otjerat ce raju u to sam siguran al se nadam da ce se sad napunit stadion radi prenosa al daj Boze jer stvarno mi bude krivo kada ja sa navijacima skacem i derem se kao neka budala a oni ne upute dovoljno ni jedan jak uderac prema golu jel to uredu pa nije sramota rec nemamo nikakvih ambicija sto se tice kupa i to je toBosanski zmaj je napisao/la:Ma sta je vama ljudi,utakmica apsolutno nije dogovorena.Jovic je bio svjestan nakon prve utakmice i pobjede Borca da je Zvijezda 99% ispala.Pa koja je to ekipa u zadnje 2-3 godine pobjedila Borac sa 3:0.Da se kojim slucajem neko povrijedio ili dobio karton svi bi ovdje pisali kako nije trebao glavne igrace stavljat u ekipu.I pitam se sta da smo se plasirali ,igrali bi 1/4 finale izvukli bi neku jaku ekipu,sudija bi siljio za njih,nasi igraci bi bili umorni,optereceni kartonima, a jos se treba koncentrisati na prvenstvo jer tu ne stojimo dobro.I sta bi dobili da su se juce igraci polomili i na kraju pobjedili 2:1 ili izgubili na penale,onda bi nam dosao odmoran GOSK koji je isto tako maltene predao drugu utakmicu Celiku.Da se pitam hiljadu puta mi je draza pobjeda u narednom kolu protiv GOSK-a nego pobjeda protiv Borca juce.Pogledajte samo sastave ekipa Zrinskog,Olimpica,GOSK-a svi su druge utakmice igrali sa vecinom rezervista jer su bili svjesni da su vec nakon prve utakmice ispali.Nama samo kroz 3 dana dolazi mnogo vaznija utakmica,koju moramo dobiti.
niko ne kaže da je naštimano, ali je jasno da se nije igralo uopšte da se pokuša pobijediti,a Borac se složio sa miroljubivim ishodom, j.ebeš ti ovakav fudbal, treba igrati svaku utakmicu maksimalno, ako nećeš igrati kup zašto si se uopšte prijavio onda, je.beš ti igrača koji ne može odigrati 2 tekme sedmičnoBosanski zmaj je napisao/la:Ma sta je vama ljudi,utakmica apsolutno nije dogovorena.Jovic je bio svjestan nakon prve utakmice i pobjede Borca da je Zvijezda 99% ispala.Pa koja je to ekipa u zadnje 2-3 godine pobjedila Borac sa 3:0.Da se kojim slucajem neko povrijedio ili dobio karton svi bi ovdje pisali kako nije trebao glavne igrace stavljat u ekipu.I pitam se sta da smo se plasirali ,igrali bi 1/4 finale izvukli bi neku jaku ekipu,sudija bi siljio za njih,nasi igraci bi bili umorni,optereceni kartonima, a jos se treba koncentrisati na prvenstvo jer tu ne stojimo dobro.I sta bi dobili da su se juce igraci polomili i na kraju pobjedili 2:1 ili izgubili na penale,onda bi nam dosao odmoran GOSK koji je isto tako maltene predao drugu utakmicu Celiku.Da se pitam hiljadu puta mi je draza pobjeda u narednom kolu protiv GOSK-a nego pobjeda protiv Borca juce.Pogledajte samo sastave ekipa Zrinskog,Olimpica,GOSK-a svi su druge utakmice igrali sa vecinom rezervista jer su bili svjesni da su vec nakon prve utakmice ispali.Nama samo kroz 3 dana dolazi mnogo vaznija utakmica,koju moramo dobiti.
sada bih uprava Zvijezde trebala staviti ulaz u subotu besplatan...da se sto vise raje privuce... 

Mislim,ko voli Zvijezdu,doći će bilo slobodno ili se plaćalo.Ne očekujem vise od 1500 gledatelja bez obzira na direktan prijenos.Neatraktivan protivnik,losi rezultati u zadnju godinu dvije,hladno vrijeme u subotu...Dosta će svijeta bas zbog prijenosa odgledati kod kuće.Ko god bude došao treba navijački bodriti a ne kao u pozoristu sjediti.
mislim da si dao dobar prijedlog ili bar staviti karte 2 km da se iskupe za losu i nezainteresovanu utakmicu protiv borca.sto se mene tice ja dolazim a gledacu reprizu kad dodem kuci.bilo bi lijepo kada bi velika tribina bila dobro popunjena iako sumnjam ,izgleda da ce kisa biti u subotu.nadam se dobroj i borbenoj igri za navijace i naravno pobjedimoranjak je napisao/la:sada bih uprava Zvijezde trebala staviti ulaz u subotu besplatan...da se sto vise raje privuce...

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- edo_malesak
Vezano za prijedlog o slobodno ulazu. Kao prvo, nema ekonomske računice koja je u fudbalu trenutno najbitnija pa tako i Zvijezdi.Kao drugo,onaj koji posjeduje kulturu dolaska na utakmice on ce doći bez obzira je li ulaz slobodan ili ne. Čitajući ove postove o prijedlogu vezanim za zatvoranje zapadne tribine imam osjećaj da je vama više stalo da pokažete sliku koja u ovim trenutcima nije realna nego da pobjedimo iako sam mišljenja da se staru tribina treba zatvoriti isključivo radi zadovoljavanja minimuma standarda.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
pa pobjeda se podrazumjeva ako je gosk nije real,a stalo nam je da sve prode u najboljem redu i da se prestavimo u sto boljem svjetlu svim onim koji budu gledali utakmicu na tvedo_malesak je napisao/la:Vezano za prijedlog o slobodno ulazu. Kao prvo, nema ekonomske računice koja je u fudbalu trenutno najbitnija pa tako i Zvijezdi.Kao drugo,onaj koji posjeduje kulturu dolaska na utakmice on ce doći bez obzira je li ulaz slobodan ili ne. Čitajući ove postove o prijedlogu vezanim za zatvoranje zapadne tribine imam osjećaj da je vama više stalo da pokažete sliku koja u ovim trenutcima nije realna nego da pobjedimo iako sam mišljenja da se staru tribina treba zatvoriti isključivo radi zadovoljavanja minimuma standarda.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma pricajte vi sta hocete svako ima svoje misljeenje a juce utakmica ba sigurno nastimana nemozes igrat onim tempom ko sto su juce cijelu utakmicu ba nema sanse mada kup i netreba igrat daje se u prvenstvu probit medu 8 najboljih a vjerujem da mozemo i da ce mo GOSKA lagano uzet
kisa smori cijeli dan a padace i sutra bas steta.idemo zvjezdasi malo prognoze,dolazi nam nezgodna ekipa koja na strani igra dobro.pogadamo rezultat,ja prognoziram pobjedu zvijezde od 3-1 ...
amin mislim da ce gol dati matko i rista i hamza iz penala

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.