PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
ako si tu ajmo ocu ja jedva cekam 
AJDE NEKO DA ODIGRAMO KOJU

Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 20 okt 2011, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde pa da dobiješ opet po piksiArminn je napisao/la:JASKO OCES TI AJDE NEKO DA ODIGRAMO KOJU![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
EVO IDEM
JEDVA CEKA,M
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Boateng_27
- Kontakt:
Jooj ja kad god uđem ovdje Emir igra sam sa sobom
Sve trodupli postovi
Sve trodupli postovi
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
BILO KO
AJDE JASKO JAVI SE U KOJU CEO SOBU NEMA TOXICITIYA JA USO NIJE GA BILO AJMO JA I TI

AJDE JASKO JAVI SE U KOJU CEO SOBU NEMA TOXICITIYA JA USO NIJE GA BILO AJMO JA I TI
Čovječe to se kreira i javi se u kojoj si sobi, kakva su traženja.Arminn je napisao/la:BILO KO
AJDE JASKO JAVI SE U KOJU CEO SOBU NEMA TOXICITIYA JA USO NIJE GA BILO AJMO JA I TI![]()
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
stari moj ja sam napravio sobu i izaso a tebe nije bilo
al eto igrali smo opet

Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 20 okt 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar ti je toliko potreban toliko taj caps ?
. Nismo coravi, ne brini 
nije druze al sta te nervira moj CAPS lock
cesto mi je potreban pa ga nestignem iskljucit...pa nemoj mi to uzimat za zlo
trudicu se da budu sva sitna slova
eto jel oke..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Boateng_27 je napisao/la:Jooj ja kad god uđem ovdje Emir igra sam sa sobom![]()
Sve trodupli postovi
**** majku kaze lik eto me ,sad cemo igrati ,cekas ga punih 30 minuta i vise i opet ga nema,pa majke mi moje udesit ga odma.Kaze nije moglo uci,pa napisi da te ne cekam djabe.
P.S Samo caps lock nemoj,radi preglednosti ove lijepe teme
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emire ajmo ja i ti..mi se uvijek nademo odma

- Emir ZENICA
- Kontakt:
nisi ti onaj supak
eu2
soba i password : pobeda
eu2
soba i password : pobeda
Volim te Celik ! ! !
imal ko jos da oce igrat s emirom sam odigro svoje

mozel neko da kaze kakvih cutova to ima sve ja znam da je cut kad iz prve osutas sa igracem i on nekako netegne nogu i osuta ,ja dadnem gol nekim ludjacima iz poljske il bilo kome nekad , kad oni cut goal ovo onoo,sa strane idem sa igracem i dodam u sredinu centralnom napadacu jel to cut de nek neko lijepo objasni na youtubu samo ono ima sto znam da je cut
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ako ošutaš odmah, a da nategne nogu, da.....barca_87 je napisao/la:mozel neko da kaze kakvih cutova to ima sve ja znam da je cut kad iz prve osutas sa igracem i on nekako netegne nogu i osuta ,ja dadnem gol nekim ludjacima iz poljske il bilo kome nekad , kad oni cut goal ovo onoo,sa strane idem sa igracem i dodam u sredinu centralnom napadacu jel to cut de nek neko lijepo objasni na youtubu samo ono ima sto znam da je cut
ne osutam odma nego korak dva napravi igrac i osuta normala ,ne kontam sta je ljudima kad mi kaze cut iznerviram se dzabaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ako ošutaš odmah, a da nategne nogu, da.....barca_87 je napisao/la:mozel neko da kaze kakvih cutova to ima sve ja znam da je cut kad iz prve osutas sa igracem i on nekako netegne nogu i osuta ,ja dadnem gol nekim ludjacima iz poljske il bilo kome nekad , kad oni cut goal ovo onoo,sa strane idem sa igracem i dodam u sredinu centralnom napadacu jel to cut de nek neko lijepo objasni na youtubu samo ono ima sto znam da je cut
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Meni ne smeta to natezanje nogom koliko mi smeta kada ides po strani golman samo izadje do peterca on doda loptu igracu koji je sam i normalno da ce ga dati,ne moze promasiti..to mene nervira,ovo natezanje nogom mi ne smeta uopste 
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.