Naime, radi se o QUAKEU, znate sigurno na koju igru mislim. Baš onaj neki stari, kojeg sam davnooo igrao po nett klubovima, vratila se sjećanja, da mi je sada malo da raspalim.
Ima li igdje jedan link, da nije iz više dijelova.
Vaš Knele'
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Druže mene zeza grafička slaba (64 - trenutno) pa mi trebaju "prahistorijske" igrice, a što se tiče MegaUploada, šalji premium na PP, bit će jedno veliko Hvala.Rz88 je napisao/la:Idi na megaupload i tamo na forum, ako nemaš premium dat ću ti ja, pa skidaj koliko god hočeš i onda uživaj u igrici.
Ja volim neke igrice , mislim strateške. Uglavnom Heroes of might and magic 3, Civilization 3, Warceaft 3, Rise of nations, Rise of legends. Ima tu još par igrica, ko hoće jednu online da pokuša protiv mene neka se javi heheeh.
Kad cemo rise of nations thrones and patriots onlajn raspalit ?Rz88 je napisao/la:Idi na megaupload i tamo na forum, ako nemaš premium dat ću ti ja, pa skidaj koliko god hočeš i onda uživaj u igrici.
Ja volim neke igrice , mislim strateške. Uglavnom Heroes of might and magic 3, Civilization 3, Warceaft 3, Rise of nations, Rise of legends. Ima tu još par igrica, ko hoće jednu online da pokuša protiv mene neka se javi heheeh.
Hebi ga, tesko je napraviti bolju igru od GTA SA, njom su nadmasili sami sebe. Dakle meni je ipak SA vrh (sto se tice GTA). U ovom novom nema kuca (kupovine), nema kockanja, nema da radis ko taksista, drot, vatrogasac, da vozas ku.ve, da razvozis pice i jos mali milion stvari. Igram ovih dana GTA 4 na PS3, grafika je ok, ima ludih detalja, pogotovo ono sa razbijanjem prozora kad obija auto, pa krv na haubi kad gazis pjesake (morbidno)High je napisao/la: A bolja je od prethodne,mislim,grafika je na nivou,ali misije ne bas toliko teske.Na kraju nema kupovine kuca,napucavanja auta.
Moze se i Pes dodati.hammers je napisao/la:CS 1.6 i Manager Vrh Vrhova![]()
Rz88 je napisao/la:Idi na megaupload i tamo na forum, ako nemaš premium dat ću ti ja, pa skidaj koliko god hočeš i onda uživaj u igrici.
Kako misliš koji hehe. Pa jedan je Rise of Nations.majestic24 je napisao/la:@Rz88,koji rise of nation igras????
hej Rz88 kak si nabavio premium acount na rapidshareuRz88 je napisao/la:Idi na megaupload i tamo na forum, ako nemaš premium dat ću ti ja, pa skidaj koliko god hočeš i onda uživaj u igrici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.