PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
stari moj ja sam napravio sobu i izaso a tebe nije bilo
al eto igrali smo opet

Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 20 okt 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar ti je toliko potreban toliko taj caps ?
. Nismo coravi, ne brini 
nije druze al sta te nervira moj CAPS lock
cesto mi je potreban pa ga nestignem iskljucit...pa nemoj mi to uzimat za zlo
trudicu se da budu sva sitna slova
eto jel oke..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Boateng_27 je napisao/la:Jooj ja kad god uđem ovdje Emir igra sam sa sobom![]()
Sve trodupli postovi
**** majku kaze lik eto me ,sad cemo igrati ,cekas ga punih 30 minuta i vise i opet ga nema,pa majke mi moje udesit ga odma.Kaze nije moglo uci,pa napisi da te ne cekam djabe.
P.S Samo caps lock nemoj,radi preglednosti ove lijepe teme
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emire ajmo ja i ti..mi se uvijek nademo odma

- Emir ZENICA
- Kontakt:
nisi ti onaj supak
eu2
soba i password : pobeda
eu2
soba i password : pobeda
Volim te Celik ! ! !
imal ko jos da oce igrat s emirom sam odigro svoje

mozel neko da kaze kakvih cutova to ima sve ja znam da je cut kad iz prve osutas sa igracem i on nekako netegne nogu i osuta ,ja dadnem gol nekim ludjacima iz poljske il bilo kome nekad , kad oni cut goal ovo onoo,sa strane idem sa igracem i dodam u sredinu centralnom napadacu jel to cut de nek neko lijepo objasni na youtubu samo ono ima sto znam da je cut
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ako ošutaš odmah, a da nategne nogu, da.....barca_87 je napisao/la:mozel neko da kaze kakvih cutova to ima sve ja znam da je cut kad iz prve osutas sa igracem i on nekako netegne nogu i osuta ,ja dadnem gol nekim ludjacima iz poljske il bilo kome nekad , kad oni cut goal ovo onoo,sa strane idem sa igracem i dodam u sredinu centralnom napadacu jel to cut de nek neko lijepo objasni na youtubu samo ono ima sto znam da je cut
ne osutam odma nego korak dva napravi igrac i osuta normala ,ne kontam sta je ljudima kad mi kaze cut iznerviram se dzabaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ako ošutaš odmah, a da nategne nogu, da.....barca_87 je napisao/la:mozel neko da kaze kakvih cutova to ima sve ja znam da je cut kad iz prve osutas sa igracem i on nekako netegne nogu i osuta ,ja dadnem gol nekim ludjacima iz poljske il bilo kome nekad , kad oni cut goal ovo onoo,sa strane idem sa igracem i dodam u sredinu centralnom napadacu jel to cut de nek neko lijepo objasni na youtubu samo ono ima sto znam da je cut
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Meni ne smeta to natezanje nogom koliko mi smeta kada ides po strani golman samo izadje do peterca on doda loptu igracu koji je sam i normalno da ce ga dati,ne moze promasiti..to mene nervira,ovo natezanje nogom mi ne smeta uopste 
Volim te Celik ! ! !
Vi opet o cutu
Nije mi jasno šta je problem.Zamislite sljedeću situaciju,vodiš loptu po lijevoj strani s jednim igračem i dodaješ loptu nekom svom igraču na desnoj strani i vidiš da je prazan gol,da je golman izašao na ovog prethodnog,šta ćeš uraditi?Nećeš ga valjda čekat da se vrati na gol pritisnućeš kocku i dati gol 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jednostavno neces dodavati
Kako ja igram po strani,ali zavrsavam sa tim igracem sutem ili ubacim u sesnesterac
Kako ja igram po strani,ali zavrsavam sa tim igracem sutem ili ubacim u sesnesterac
Volim te Celik ! ! !
ma tak je meni i bilo zaadnji put kad ssam dao gol nekom tam poljaku on odma cut cut ,ma mene taj cut nervira uopste kad neko rekne dao si gol cut je bio, pa stani jel to u igrici ,ne koristim sifre neke da bi doso do gola nego regularno dao gol , , daj i ti ak mozes tako ,nesh mi djecije previse to cut ovo ono ,ja prvi nisam naviko nemam naviku ic po strani i nabacivat krugom(kornere ne ubacujem nego dodajem igracu a pogotov u igri:D ) ,tako igram od sokera od 98 godine i sad radi sto je cut u sredinu dodavat ja moram ubacivat sa strane nazor nesh i moram pazit jel slucajno cut il sta vecLBJ MVP je napisao/la:Vi opet o cutuNije mi jasno šta je problem.Zamislite sljedeću situaciju,vodiš loptu po lijevoj strani s jednim igračem i dodaješ loptu nekom svom igraču na desnoj strani i vidiš da je prazan gol,da je golman izašao na ovog prethodnog,šta ćeš uraditi?Nećeš ga valjda čekat da se vrati na gol pritisnućeš kocku i dati gol
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
kome ti cutovi smetaju nego u opcijama za formaciju zatvori igru preko bokova to je to meni ne smetaju i zasto nebi realizirao priliku za gol kad sam si je stvorio i sama Barcelona dosta svojih golova da tako,i ja kao i ti imam naviku dodavat loptu suigracu i onda niska lopta u sredinu prodjem 1-2 igraca ili dodavanje lopte suigracu povratak igracu koji je izveo korner i ostri ubacaj u sredinu(gol u vecini slucajeva)barca_87 je napisao/la:ma tak je meni i bilo zaadnji put kad ssam dao gol nekom tam poljaku on odma cut cut ,ma mene taj cut nervira uopste kad neko rekne dao si gol cut je bio, pa stani jel to u igrici ,ne koristim sifre neke da bi doso do gola nego regularno dao gol , , daj i ti ak mozes tako ,nesh mi djecije previse to cut ovo ono ,ja prvi nisam naviko nemam naviku ic po strani i nabacivat krugom(kornere ne ubacujem nego dodajem igracu a pogotov u igri:D ) ,tako igram od sokera od 98 godine i sad radi sto je cut u sredinu dodavat ja moram ubacivat sa strane nazor nesh i moram pazit jel slucajno cut il sta vecLBJ MVP je napisao/la:Vi opet o cutuNije mi jasno šta je problem.Zamislite sljedeću situaciju,vodiš loptu po lijevoj strani s jednim igračem i dodaješ loptu nekom svom igraču na desnoj strani i vidiš da je prazan gol,da je golman izašao na ovog prethodnog,šta ćeš uraditi?Nećeš ga valjda čekat da se vrati na gol pritisnućeš kocku i dati gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- samir_tm87
- Kontakt:
aj nek neko da one linkove za pes....vidim emir se umislio pa da ga spustim malo 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
nemojte mu dati linkove,ko ga sisa 
Volim te Celik ! ! !
hocu ja 
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
eu 2 pass: jutro
ajd udji u ovaj global world wide nece da mi udje u eu
ajd udji u ovaj global world wide nece da mi udje u eu
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.