Od tog nemas nista,vjeruj.Ko ce se prijavit na besplatni hostnig ? Jedva ce se ljudi na kupljeni prijaviti.Niko vise ne vjeruje nikom,al trebalo bi pokusatiGunnerS je napisao/la:I ja sam Bogam' ozbiljanImal kakav free hosting za forume, da otovrimo
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
jucer padnem savehof-bosna falio mi jedan gol savehofa,i padnem tomica iz reala falio mi jedan kos
,e jesam peh u pm...
Antalya:Galatasaray 2
Augsburg:Werder 2
Asvel:Gravelines h1
Manhaim:Nurnberg vise 5,5
Graz:Medvescak vise 5,5
Uplata: 3KM
Augsburg:Werder 2
Asvel:Gravelines h1
Manhaim:Nurnberg vise 5,5
Graz:Medvescak vise 5,5
Uplata: 3KM
- pintol_TM87
- Kontakt:
Vjeruj mi druze svi tako razmisljao i zato i nemamo niti jednu takvu stranicu..sve sto si ti rekao stoji i tačno je..ali ja ipak mislim kad bi se okupilo par ljudi da bi svi veoma brzo mogli profitirati...danas postoji veliki broj takmičenja foruma u kladionici gdje su nagrade veoma velike....Emir ZENICA je napisao/la:Od tog nemas nista,vjeruj.Ko ce se prijavit na besplatni hostnig ? Jedva ce se ljudi na kupljeni prijaviti.Niko vise ne vjeruje nikom,al trebalo bi pokusatiGunnerS je napisao/la:I ja sam Bogam' ozbiljanImal kakav free hosting za forume, da otovrimo
Uostalom imamo evo ovaj forum i imam jednu veoma finu i izvodljivu ideju da se malo ova tema o kladionici preuredi pa cu u skorije vrijeme da popričam i posaljem prijedlog moderaturu...ako nista bilo bi to sve malo organizovanije i sigurno bi bilo vise predlozenih parova a ne ovako 4-5 ljudi postavljaju parove a ostali su tu kao posmatrači ili se jave kada nesto pogode pa postave DOBITNI listić..toliko od mene
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Potpis za ovo,i ja mislim da je izvodljivopintol_TM87 je napisao/la:Vjeruj mi druze svi tako razmisljao i zato i nemamo niti jednu takvu stranicu..sve sto si ti rekao stoji i tačno je..ali ja ipak mislim kad bi se okupilo par ljudi da bi svi veoma brzo mogli profitirati...danas postoji veliki broj takmičenja foruma u kladionici gdje su nagrade veoma velike....Emir ZENICA je napisao/la:Od tog nemas nista,vjeruj.Ko ce se prijavit na besplatni hostnig ? Jedva ce se ljudi na kupljeni prijaviti.Niko vise ne vjeruje nikom,al trebalo bi pokusatiGunnerS je napisao/la:I ja sam Bogam' ozbiljanImal kakav free hosting za forume, da otovrimo
Uostalom imamo evo ovaj forum i imam jednu veoma finu i izvodljivu ideju da se malo ova tema o kladionici preuredi pa cu u skorije vrijeme da popričam i posaljem prijedlog moderaturu...ako nista bilo bi to sve malo organizovanije i sigurno bi bilo vise predlozenih parova a ne ovako 4-5 ljudi postavljaju parove a ostali su tu kao posmatrači ili se jave kada nesto pogode pa postave DOBITNI listić..toliko od mene
Evo ja bi bio glavni prognozer,donosio bi ljudima profit,a vi bi se ''šljepali'' uz mene
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pokusaj,od mene imas podrsku.Samo kazem na sta ce ti raja vise doci.Ima dosta foruma sa besplatnom domenom,pa propadnu ko grcka.Sad to je do onih koji vode,ako bi mi vodili dobro mozda bi i uspjelo,nikad se ne zna.Ti kako hoces
npr. evo jaruga finansira put na Bahame,Monolog na Mount Everest,mandrax finansira jednodnevni obilazak rijeke Niger...i tako sve,bilo bi raje
npr. evo jaruga finansira put na Bahame,Monolog na Mount Everest,mandrax finansira jednodnevni obilazak rijeke Niger...i tako sve,bilo bi raje
Volim te Celik ! ! !
13:00 Slovacka U19 - Armenija U19 1/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo od mene jedan prijedlog-Ako nista drugo,nas desetak ili vise,da napravimo na FB grupu,u kojoj cemo samo mi postavljati prognoze,o gdje ce biti samo listici,a ne ovako na SS.Ba,ima stvarno dobrih kladionicara i prognozera,ali treba ti pola sata dok nadjes neciji listic 
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To je vec bolje 
Volim te Celik ! ! !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Imam dobar listić od sinoć - prošli Galaxy, Bruins, Penguins i Canucks... ostali Hajduk 2 i Galata 2. Bi li trebalo pokrivati?
I pitanje - zašto se nekad s Premiera pare mogu povući, a nekad ne - recimo u utorak sam mogao, a ostale mi dvije tekme za srijedu, dok danas ne mogu?
I pitanje - zašto se nekad s Premiera pare mogu povući, a nekad ne - recimo u utorak sam mogao, a ostale mi dvije tekme za srijedu, dok danas ne mogu?
Hayley <3
Antalya-Galatasaray 2
Reims-Le Mans 1
Chernomorets-Oleksandria 1
C.Zvezda 84+
Zug-Davos 2
Kv.32,54
Georges-Sevastova 2
Salamanca-Decoud 1
Kuznetsova-Kanepi 22+
Nalbandian-Blake 23+
Kv.13,21
Reims-Le Mans 1
Chernomorets-Oleksandria 1
C.Zvezda 84+
Zug-Davos 2
Kv.32,54
Georges-Sevastova 2
Salamanca-Decoud 1
Kuznetsova-Kanepi 22+
Nalbandian-Blake 23+
Kv.13,21
RR#9
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim da moras imati bar 5 pogodjenih parova pa tek onda dobijes prijevremenu isplatu kao opciju...badblueboylivno je napisao/la:Imam dobar listić od sinoć - prošli Galaxy, Bruins, Penguins i Canucks... ostali Hajduk 2 i Galata 2. Bi li trebalo pokrivati?
- badblueboylivno
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
zvonareva majku ti
pa ona je nesposobna..pobjedi je djevojka sva omotana zavojima -.-
pa ona je nesposobna..pobjedi je djevojka sva omotana zavojima -.-
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Veceras poklon kvota na Linz protiv Znojmo ( Austrijska 1. liga - hokej ) 1.55. Linz prvi uz omjer 10 0 1, dok je Znojmo negdje 8-9. Nije velika kvota, ali nije ni mala, isplati se odigrat'. Takodje na Graz protiv Medvescaka odigrat', los Medvescak ove sezone. Za malo hrabrije i tu utakmicu odigrat' ispod golova jer oba tima daju malo golova.
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna
I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u prosjeku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna
I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u prosjeku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima
Zadnja izmjena: Vasa Ladacki, dana/u 21 okt 2011, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nama je Željo svetinja jedina.
- pintol_TM87
- Kontakt:
slazem se sa svim samo bih zaobisao galatu..Vasa Ladacki je napisao/la:Veceras poklon kvota na Linz protiv Znojmo ( Austrijska 1. liga - hokej ) 1.55. Linz prvi uz omjer 10 0 1, dok je Znojmo negdje 8-9. Nije velika kvota, ali nije ni mala, isplati se odigrat'. Takodje na Graz protiv Medvescaka odigrat', los Medvescak ove sezone. Za malo hrabrije i tu utakmicu odigrat' ispod golova jer oba tima daju malo golova.
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna![]()
I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u proseku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima
Imas ove pelikanse 1 kao i prosli put kad si dobio ako se dobro sjećam
evo za danas:
Inter Z. - Zagreb 2X 1,95
Graafschap - Breda 2 2,85
Karlsruher - Bochum 1 2,55
Stabaek - Molde 4+ 2,15
Eto toliko za danas
Inter Z. - Zagreb 2X 1,95
Graafschap - Breda 2 2,85
Karlsruher - Bochum 1 2,55
Stabaek - Molde 4+ 2,15
Eto toliko za danas
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Uplati takav listic, a nemoj samo sa FB prepisvati 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003089584240" onclick="window.open(this.href);return false;
- pintol_TM87
- Kontakt:
sta je ovo?Gluposti je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003089584240
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.