Džeki je tek 25, ne da će ga prestići, nego će ih na kontu po završetku karijere imati vjerovatno duplo više od Bolića, a to nije mala stvar. Džeko je za repku počeo igrati tek prije četiri godine, a u narednih 10-tak zabiće ih bruku.Alipasino je napisao/la:Hajde Dzeko jos 2 gola za repku i bices najbolji strijelac BiH svih vremena.Prestigni onog Bolica dosta je njegovog bilo.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ako bog da. 
Pretjerali su, kakav je Tevez labilan ucinit ce nešto sebiEdo_77 je napisao/la:![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Iako mi Tevez nije nesto drag, ali ovo nije zasluzio ..
- el-fighter
- Kontakt:
Iako nije zabio gol protiv Villareala, mislim da je Dzeko odigrao dobru utakmicu i sasvim solidno odradio svoj posao. Istina, imao je par prilika da postigne gol, ali sta je tu je. Sada mu slijedi veliki derbi sa Unitedom i mislim da ce Dzeko zabiti protiv Djavola, ako bude igrao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pretjeruju..zaboravili su vrijeme kada je nosio cijeli tim na svojim ledjimaEdo_77 je napisao/la:![]()
Unica grande amore
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
takvi su vam engleski navijaci, 1 greska i najgori si igracAllAbout je napisao/la: pretjeruju..zaboravili su vrijeme kada je nosio cijeli tim na svojim ledjima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@ edo i ostali. tema je... !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Konacno da neko ispravno razmislja.el-fighter je napisao/la:Iako nije zabio gol protiv Villareala, mislim da je Dzeko odigrao dobru utakmicu i sasvim solidno odradio svoj posao. Istina, imao je par prilika da postigne gol, ali sta je tu je. Sada mu slijedi veliki derbi sa Unitedom i mislim da ce Dzeko zabiti protiv Djavola, ako bude igrao.
DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUU, ne mogu vise, promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
promuko dabogda!Harrison je napisao/la:Konacno da neko ispravno razmislja.el-fighter je napisao/la:Iako nije zabio gol protiv Villareala, mislim da je Dzeko odigrao dobru utakmicu i sasvim solidno odradio svoj posao. Istina, imao je par prilika da postigne gol, ali sta je tu je. Sada mu slijedi veliki derbi sa Unitedom i mislim da ce Dzeko zabiti protiv Djavola, ako bude igrao.
DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUU, ne mogu vise, promukao sam...
Za sve pljuvace naseg Edina:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Edin Džeko je svjetska klasa. Da nije tako ne bi ga navijači Želje, Teplica, Wolfa, City-ja svojatali.
Interesuje me koliko je Džeko do sada odigrao zvaničnih utakmica za Engleze (PL, EL, LP, engleski kupovi) i koliko je dao golova za City od dolaska u isti?
Interesuje me koliko je Džeko do sada odigrao zvaničnih utakmica za Engleze (PL, EL, LP, engleski kupovi) i koliko je dao golova za City od dolaska u isti?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako nas narod moze misliti jadno i blesavo a posrati igraca koji je valjao u repci sad pa sad.Alipasino je napisao/la:Hajde Dzeko jos 2 gola za repku i bices najbolji strijelac BiH svih vremena.Prestigni onog Bolica dosta je njegovog bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
...navikaharishp je napisao/la:Kako nas narod moze misliti jadno i blesavo a posrati igraca koji je valjao u repci sad pa sad.Alipasino je napisao/la:Hajde Dzeko jos 2 gola za repku i bices najbolji strijelac BiH svih vremena.Prestigni onog Bolica dosta je njegovog bilo.
Do sada je za City odigrao 31 zvaničnu utakmicu, pri tom je postigao 13 golova a 4 puta se našao u ulozi asistenta. Ukupno je skupio u 31 nastupu 2039 minuta, strijelac je znači svakih 157 minutaavlami97 je napisao/la:Edin Džeko je svjetska klasa. Da nije tako ne bi ga navijači Želje, Teplica, Wolfa, City-ja svojatali.
Hvala na odgovoru.sony_91 je napisao/la:Do sada je za City odigrao 31 zvaničnu utakmicu, pri tom je postigao 13 golova a 4 puta se našao u ulozi asistenta. Ukupno je skupio u 31 nastupu 2039 minuta, strijelac je znači svakih 157 minutaavlami97 je napisao/la:Edin Džeko je svjetska klasa. Da nije tako ne bi ga navijači Želje, Teplica, Wolfa, City-ja svojatali.
Zamolio bih te ukoliko raspolažeš i sa podacima o broju golova koje je Džeko postigao u dosadašnjoj karijeri u zvaničnim utakmicama za klubove i reprezentaciju i broj odigranih utakmica. Dobro bi bilo da se razvrsta po takmičenjima. Još jednom, hvala.

http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... ten-Heimat" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar ovo nije bilo davno, a ne kako se navodi 3 dana prije derbija protiv UTD-a??
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... ingu/66572" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da sam u pravu...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... ingu/66572" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da sam u pravu...
Izdržati, to je temelj vrline!
Naravno da je bilo.....
Vidim svi navalili na ovo a pocelo je sa Edinove facebook stranice.....
Vidim svi navalili na ovo a pocelo je sa Edinove facebook stranice.....
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hardzavi, Tihi i 14 gostiju.