FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kakav Isla 'ocu Maggia
njega i Lavezzia u paketu, a njima Pandev
pare i Muntari gratis 
Remont počinje, ovo ako uspiju biće odlično...Inter voices and intensify contacts to Juan Jesus, a young Brazilian defender dell'Interacional de Porto Alegre, according to the latest Inter would have sent an emissary to Brazil, the player himself admitted yesterday that the deal is, as we reported, now it comes to finding an agreement. Meanwhile, according to rumors that are being dissem Brazil, and that FcInterNews.it records by employees in South America, one could also envisage an incredible (and hardly viable at the time) exchange with Lucio. The Brazilian defender has said it wants to close his career at home and Inter, giving it almost the same name Internacional, save in his first engagement (3.5 million euros a year) but also a more youthful ward, the defensive, which is indicated by many as the first to be renewed (Lucio 33 years).
Ovih dana trebaju da sjedu Branca i Ranieri da pokusaju sastaviti listu (2 odbrambena i 1 igrac sredine terena)...
Juan je jedna od opcija, govori se i o G. Cahilu(istice mu ugovoru u junu, pa je u januaru spreman za pregovore bez odstete a to bolton nece dopustiti pa ce makar neke pare uzeti), a sto se tice Kucke potrebni su samo jos detalji...
Takodjer se prica za Gotze-a i Hummels-a, sto je odlicno...
Nigerijski tim se za olimpijske igre sprema sa mladjim igracima a kljucni medju njima je Obi, kao i Nwankwo Obiorah Interova skola...
Juan je jedna od opcija, govori se i o G. Cahilu(istice mu ugovoru u junu, pa je u januaru spreman za pregovore bez odstete a to bolton nece dopustiti pa ce makar neke pare uzeti), a sto se tice Kucke potrebni su samo jos detalji...
Nigerijski tim se za olimpijske igre sprema sa mladjim igracima a kljucni medju njima je Obi, kao i Nwankwo Obiorah Interova skola...
- majestic24
- Kontakt:
Pogledaj koju utakmicu Dortumda pa ces onda vidjeti da li bi dolazak ove dvojice bio odlican.JZ4 je napisao/la:Ovih dana trebaju da sjedu Branca i Ranieri da pokusaju sastaviti listu (2 odbrambena i 1 igrac sredine terena)...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Pogledaj koju utakmicu Dortumda pa ces onda vidjeti da li bi dolazak ove dvojice bio odlican.
Nemoj mislit da ne gledam

Interov tehnički direktor i najodgovorniji čovjek kada su transferi u pitanju, Marco Branca, ove se sezone našao na meti brojnih kritičara. Za magazin Libero Branca je progovorio o ljetnim transferima i dao naznake novih poteza na tržištu.
"Postoji hiljadu razloga zašto stvari idu na određeni način, ali mi smo mirni i uvjereni da radimo dobro.", započeo je razgovor Interov tehnički direktor.
Mnogi ljudi otvoreno vas kritikuju i govore kako ste obavili loš posao na mercatu.
"Ne smeta mi to što ljudi govore, samo razmišljam o tome kako da svoj posao odradim na najbolji mogući način."
Da, ali budimo realni: Castaignos, Jonathan, Alvarez...
"Sve te igrače bih i danas doveo. Oni se samo moraju aklimatizirati i prilagoditi našem nogometu."
Interovi navijači drže fige.
"Bit ću jasan. I ja sam uživao raditi transfere poput onog Ibrahimovićevog ili Vieirinog, ali nogomet se promijenio. Vrijeme je da ljudi otvore oči."
Ali ljudi žele pobjede...
"Radimo na tome, ali umjesto kupnje 'gotovih proizvoda' odlučili smo se usredotočiti na mlade igrače. S mladim igračima treba biti strpljiv, nema alternative."
Eto'o?
"Eto'u je trebalo sedam mjeseci da se aklimatizira na Milano. Do početka 2010., i njemu je bilo teško. Vidjet ćete da će novi igrači biti dobri. Garantujem vam."
U januaru 2012 će sigurno doći novi igrači, zar ne?
"O tome se brinemo klub i ja. Moramo razmotriti situaciju..:"
Da li je Eto'o tražio transfer ili je to bio vaš izbor?
"O ovome više ne treba trošiti riječi: On je morao otići, morali smo ga prodati."
Govori se kako mu je već dosadio život u Rusiji. Neki govore da se vraća u Inter u januaru.
"Čista fikcija, postoje brojne prepreke. Rizik od ozljede, ekonomska pitanja, ponos vođa ruskog kluba... Sve to koči mogući transfer. Ali postoji i druga stvar.."
Nema novca, sve nam je jasno.
"Ne, jednostavno Inter gleda prema naprijed, ima svoje planove i projekte. Nema nikakvog smisla da dovedemo Eto'a na tako kratko vrijeme."
Razgovarajmo o projektima.
"Do kraja sezone imat ćemo 10 ili 11 igrača sa bruto platom manjom od 2 miliona eura. Tako nešto se nikad prije nije dogodilo. Znam da to nije zanimljivo, ali je nužno. Znate li da će se Inter za dvije sezone morati sam finansirati?"
Ali nedavno je Moratti uplatio 40 milijuna eura da pokrije deficit.
"Ja govorim o platama igrača. Bez plana o smanjivanju plata deficit bi bio puno veći."
Sada ste vi i kolege postali računovođe, nije li to frustrirajuće?
"To je naš posao i smatram da ga dobro radimo. Toliko se priča o Milanovom mercatu bez troškova, ali samo iznosom ugovora Taiwa i Mexesa - multimilionskim i na više godina - mi pokrijemo čitav naš mercato."
Osjeća li se recesija u Serie A?
"Jedino je Napoli, dijelom, imao mercato kao u starim danima, ostali su se prilagodili situaciji."
U prošlosti se jako malo jeftinih pojačanja pokazalo dobrima.
"Jako malo? Julio Cesar, Cambiasso i Maxwell bili su besplatni, Maicon je koštao 6 milijuna, Sneijder 15..."
Koji je vaš najbolje sklopljeni posao?
"Onaj sljedeći..."
Neki pričaju kako niste više u onako harmoničnim odnosima s Morattijem kao prije.
"Sve su to priče. Radim s njim već 9 godina i sve je kao prvog dana. Imamo snažan poslovni odnos. Oni koji žele pričati neka pričaju..."
Ali nije mu se svidio slučaj Forlan... Recite istinu, da li je to bila vaša greška?
"Dobio sam krive informacije. Minutu nakon što smo saznali da Diego ne može igrati u Ligi Prvaka, priznao sam Morattiju svoju odgovornost."
Što je on rekao?
"To ću zadržati za sebe..."
Inace pozz nije ni mene dugo bilo (2-3 dana
)
Dobar text MIster
a gdje ga nade , "prevedenog il si ga ti preveo ?
evo nesto sto se kuha ovih dana :
ITALY/ INTER, Arrives Kucka, Hazard and Juan Jesus temptation
Inter are thinking about Hazard. If Wesley Snejder will quit Inter, Massimo Moratti would be ready to track the Belgian talent of Lille, as confirmed by Zanetti: "I know that the club is observing him". His worth is about 30 million euros. In January will arrive Kucka and they are tracking also the defender of Internacional Juan Jesus.
ITALY/ INTER, Pre-agreement offered to Cahill
Currently tracked by several English, Italian and Spanish prestigious club, English international centre-back Gary Cahill (25), who was likely to leave Bolton Wanderers on a full basis in January, might sign a pre-agreement with Inter in order to join Neroazzurri as a free agent next June.
ITALY/ NAPOLI, Eyes on Chivu (idemo forza Napoli
)
Currently willing to leave Inter, after having played for them since 2007/08, Romanian international defensive jolly Cristian Chivu (31 on next Wednesday) has been targeted by Napoli.
Dobar text MIster
evo nesto sto se kuha ovih dana :
ITALY/ INTER, Arrives Kucka, Hazard and Juan Jesus temptation
Inter are thinking about Hazard. If Wesley Snejder will quit Inter, Massimo Moratti would be ready to track the Belgian talent of Lille, as confirmed by Zanetti: "I know that the club is observing him". His worth is about 30 million euros. In January will arrive Kucka and they are tracking also the defender of Internacional Juan Jesus.
ITALY/ INTER, Pre-agreement offered to Cahill
Currently tracked by several English, Italian and Spanish prestigious club, English international centre-back Gary Cahill (25), who was likely to leave Bolton Wanderers on a full basis in January, might sign a pre-agreement with Inter in order to join Neroazzurri as a free agent next June.
ITALY/ NAPOLI, Eyes on Chivu (idemo forza Napoli
Currently willing to leave Inter, after having played for them since 2007/08, Romanian international defensive jolly Cristian Chivu (31 on next Wednesday) has been targeted by Napoli.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Pff **** ti dovođenje Hazarda ak ti Sneijder ode...Fino vi to sebi trebate u kompletiću nabaviti!
Naravno ja nisam za to jer želim da Inter propadne, no velim kaj bi bilo dobro za taj klub...Ak prodaju Sneidera i dovedu Hazarda more se reći da maltene niste napravili ništa, osim kaj ste promijenili šminku...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ehhh kada bi se pitali kompleksasi kao ti...Rane jos nisu izgleda zarasle iz Madrida i Munchenaanton 1983 je napisao/la:Pff **** ti dovođenje Hazarda ak ti Sneijder ode...Fino vi to sebi trebate u kompletiću nabaviti!Naravno ja nisam za to jer želim da Inter propadne, no velim kaj bi bilo dobro za taj klub...Ak prodaju Sneidera i dovedu Hazarda more se reći da maltene niste napravili ništa, osim kaj ste promijenili šminku...
Neda majka nikom
INTER SIAMO NOI ! ! !
- anton 1983
- Kontakt:
Boolje bit kompleksaš nego ne znati shvatiti pročitano!Grande je napisao/la: Ehhh kada bi se pitali kompleksasi kao ti...Rane jos nisu izgleda zarasle iz Madrida i Munchena![]()
Neda majka nikom
UKRATKTKO, ti si sa svojim odgovorom na moj post NAPISAO DA ŽELIŠ DA INTER PRODA SNEIJDERA I DOVEDE HAZARDA
Dok sam ja reko da bi za INTER BILO BOLJE da ima OBOJICU? Jel tako?
Kak se sad osječaš?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Eee moj kompleksasu procitaj ponovu ovu recenicu tj svoju recenicu :anton 1983 je napisao/la:Boolje bit kompleksaš nego ne znati shvatiti pročitano!Grande je napisao/la: Ehhh kada bi se pitali kompleksasi kao ti...Rane jos nisu izgleda zarasle iz Madrida i Munchena![]()
Neda majka nikomMogu te ja sad zvrijeđat i sprcat da ti mozak stane, al mi se neda. Savjetujem ti da shvatiš kaj sam napiso u svom psotu, što znači pročitaj još jenput
![]()
UKRATKTKO, ti si sa svojim odgovorom na moj post NAPISAO DA ŽELIŠ DA INTER PRODA SNEIJDERA I DOVEDE HAZARDATo nije baš pametno jel tako?
Dok sam ja reko da bi za INTER BILO BOLJE da ima OBOJICU? Jel tako?
Kak se sad osječaš?
Naravno ja nisam za to jer želim da Inter propadne, no velim kaj bi bilo dobro za taj klub
I necu da se raspravljam sa djecicom,kraj je sedmice i doslo je vrijeme da se odmorim od djece posto radim u skoli a sad mi ne treba rasprava za kobasicarima i djecom...
INTER SIAMO NOI ! ! !
pa ne znas razlog ,to sam siguran ,,anton 1983 je napisao/la:Pff **** ti dovođenje Hazarda ak ti Sneijder ode...Fino vi to sebi trebate u kompletiću nabaviti!Naravno ja nisam za to jer želim da Inter propadne, no velim kaj bi bilo dobro za taj klub...Ak prodaju Sneidera i dovedu Hazarda more se reći da maltene niste napravili ništa, osim kaj ste promijenili šminku...
Snejider je cesto ozlijden ni ja ga ne bi nikada mjenjao ,ali brate ako ce u cijeloj sezoni 2 mjeseca biti FIT onda ..
a to ti je isto kad bi Bayern recimo htio da proda Robbena ,na prvi pogleda ,da glupo je cini se svakom ,medutim ako sve/zbrojimo i da recimo od njegove prodaje mozemo dovesti odlicno zamjenu + back up neki za sicu ,onda ..
Sta bi sa Hazardom dobili ? mladi je ,nije bolji to je sigurno nit ce ikada biti ,ali bi bio vise nego solidna zamjena to je sigurno .Takoder ovaj dio odlazak sneijdera, dolazak hazarda ,to su novinari ubacili vise je bitan onaj dio gdje Zanetti govori da ga Inter prati ,, a zanimljivo je kako oni koji imaju odredene strahove ,fobie i sl od intera se prvi jave na ovakve informacije uvijek ,ti si nesto plaho redovan
IO SONO INTERISTA
Zahvaliti se i Samuelu i Cristianu a posebno Ivanu Ramiru....Chivu's contract is expiring and, apparently, the parties would be irreparably distant from the renewal. The reason? As reported by Sky Sports is all leads back to a problem of numbers. Chivu joined Inter in 2007 signed a contract worth 3.5 million net a year. But now the Inter wants to reduce the upstream engagements and does not intend to extend the onerous contracts of players get older. If the player were to lower their demands, then we could talk about renewal. In the same situation can also be found Samuel and Chivu Cordoba. Of these, Inter will retain only two.
Ostavio bih ja Waltera jos godinu,ali samo za back-upa.Dosta se pise o ovom Cahillu iz Boltona,nadam se da je istina i da ce nas on pojacati ako ne u Januaru za nekih 5 miliona,onda na kraju za dz.I naravno Juan i s tim smo podmladili i rjesili odbranu.
Sto se tice Sneijdera,ja njegova 2 mjeseca igre ne bih dao za 5 godina igre bilo kojeg drugog trequartiste na svijetu.
WESLEY SNEIJDER UNO DI NOI
Sto se tice Sneijdera,ja njegova 2 mjeseca igre ne bih dao za 5 godina igre bilo kojeg drugog trequartiste na svijetu.
WESLEY SNEIJDER UNO DI NOI
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- anton 1983
- Kontakt:
A zašto si priočito nebitnu rečenicu u postu?Grande je napisao/la:
Eee moj kompleksasu procitaj ponovu ovu recenicu tj svoju recenicu :
Naravno ja nisam za to jer želim da Inter propadne, no velim kaj bi bilo dobro za taj klub
I necu da se raspravljam sa djecicom,kraj je sedmice i doslo je vrijeme da se odmorim od djece posto radim u skoli a sad mi ne treba rasprava za kobasicarima i djecom...
Joj kak to volim, smarati i delati bedake od talijana koji briju da djeca šmaraju, škola, šmaranje!!!
ŠMAAAARAAAAJ!!!!!!!!
Kaj **** uopće znači taj glagol?
PS: Nemoj dat da te izjebem svaki puta. To ti je za ubuduće, jer inaće buš imo komplexe ko magični
Nije meni upucen post ,al imam vremena da odgovorim na ovu glupost upucenu kolegi .anton 1983 je napisao/la:A zašto si priočito nebitnu rečenicu u postu?Grande je napisao/la:
Eee moj kompleksasu procitaj ponovu ovu recenicu tj svoju recenicu :
I necu da se raspravljam sa djecicom,kraj je sedmice i doslo je vrijeme da se odmorim od djece posto radim u skoli a sad mi ne treba rasprava za kobasicarima i djecom...![]()
Joj kak to volim, smarati i delati bedake od talijana koji briju da djeca šmaraju, škola, šmaranje!!!
ŠMAAAARAAAAJ!!!!!!!!![]()
Kaj **** uopće znači taj glagol?
PS: Nemoj dat da te izjebem svaki puta. To ti je za ubuduće, jer inaće buš imo komplexe ko magični![]()
Jel ti kontas da si dosadan ?
ne iz razloga sto ti pises ovdje i provociras ,nego iz drugog ,da kazem djetinjastog razloga ..
nemoj sebi laskat da nekog bona sušiš ,ama covjece ako ti napises da ti si nekog osušio ti doista mislis da je to tako ?
pusti ostale nek procitaju i sami odluce , da li jesi ,ili nisi (lav
ako ti si vec raspravlja i dosadje idi tamo na topice BArca/Real i sa djecicom ,a tvojim vrsnjacima raspravljaj , nije da nisi ovdje dobro doso ,samo dolazi malo rjeđe
IO SONO INTERISTA
- anton 1983
- Kontakt:
kak ti ne kužiš da ja šmaram. Ja šmaram iz razloga što se ti obračaš meni umjesto svom kolegi koji ne želi Sneijdera i hazarda u klubu. A ja sam toliko inteligentan da znam TAKTIČKI izjebat forumaša da napiše nešto loše za taj klub, a ja nešto dobro, ali da forumaši napadnu mene kao što ti sad radiš.
Umjesto da t ne pišeš ono o ozlijedu Sneijdera meni koji to kuži, ti si trebo svom kolegi reč: To što anton želi loše interu ne znači da nije u pravu kad kaže da je bolje za Inter da ima Hazarda i Sneijdera!
DAS SEX!

Umjesto da t ne pišeš ono o ozlijedu Sneijdera meni koji to kuži, ti si trebo svom kolegi reč: To što anton želi loše interu ne znači da nije u pravu kad kaže da je bolje za Inter da ima Hazarda i Sneijdera!
DAS SEX!
Hajde svega ti nemoj smarat...
Sve je onako kako ti kazes,samo odmori malo od Serie A ziv bio
Bezveze raspravljate o Hazardu kad taj nema ni 1% sanse da dodje u Inter,jednostavno je preskup.
Sve je onako kako ti kazes,samo odmori malo od Serie A ziv bio
Bezveze raspravljate o Hazardu kad taj nema ni 1% sanse da dodje u Inter,jednostavno je preskup.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ja stvarno ne znam zasto se uopste raspravljate s tim momkom 
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.