Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Izvini, ali logika ti je losa.
Mali se raduje svakoj pobjedi nase repke, isto kao da je on sam na terenu.
Najdrazi igrac mu je Sasa Vasiljevic.
Ja sam za ovog malo ubijedjen 100 posto da igra za nas. Plus sto je tu Mirza, ima priliku vidjeti da moze uspjeti i ako ima nas pasos, ako je kvalitet.
Ja sam za ovog malo ubijedjen 100 posto da igra za nas. Plus sto je tu Mirza, ima priliku vidjeti da moze uspjeti i ako ima nas pasos, ako je kvalitet.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Izvini, ali logika ti je losa.
nadam se da će igrati za nas,vjeruj mi
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zbog cega ovaj nece da igra za BiH, ceka da dobije poziv u spansku reprezentaciju?
Pa proci ce mu karijera u cekanju. 83. godiste...
Sinanovic 11 pts, 8 skokova protiv PAO-a
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Budi ubijedjen u to, sto se ne bi moglo reci npr. za mladjeg Djedovica. On ce 99% uzeti spansko drzavljanstvo. Mada tu nece sanse dobiti vjerovatno nikada, ali se puno lakse prolazi u karijeri.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Izvini, ali logika ti je losa.
nadam se da će igrati za nas,vjeruj mi
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mazić veliki potencijal
Bavčić naglašava kako je njegov saigrač u Vanoliju Armin Mazić izuzetan potencijal, možda čak i reprezentativnog formata.
Mazić (18 godina, 200 centimetara) rođen je u Češkoj, ali su mu roditelji porijeklom iz Tuzle pa bi, što se toga tiče, mogao biti interesantan bh. timu. No, kočnicu bi mogla predstavljati činjenica da je igrao za mlađe selekcije Hrvatske, gdje je, također, živio.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
on je ovog ljeta igrao za juniorsku repku hrvatske, bio je jako los!
PS: inace trositi rijeci na nekoga ko se osjeca hrvatom samo sto je tamo (u porecu) kupi kucu je apsolutni nonsens.
mazicu sretno ti al si za mene jedna velila NULA!
PS: inace trositi rijeci na nekoga ko se osjeca hrvatom samo sto je tamo (u porecu) kupi kucu je apsolutni nonsens.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
PPS: molim sviju ovdje da ga sad neblate, nego da se vise nikako nespominje. imamo mi nase talente o kojima se moze raspravljati.
HVALA
HVALA
upravo ovoedinjo-bih je napisao/la:on je ovog ljeta igrao za juniorsku repku hrvatske, bio je jako los!
imao je potencijala, ali ga za sada nije realizovao u kvalitet
poletio u HR repku radi interesa, ali kada se tamo nije proslavio sada se zeli prodati nama
ko zna mozda ipak iskoristi taj talenat, mada je moje misljenje da ce postati jedan prosijecni igrac, a zbog takvog ne vrijedi gubiti bodove kod FIBA-e
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Koje gluposti pricate to je bogu plakati , makar se raspitajte pa onda recite nesto zasto Armin Mazic nije odigrao za nas , dok je jos bio u juniorima Benetona dobio je CD tadasnji selektor MEnsur Bajramovic koji se odusevio i pitao kako sta , medjutim tadasnji sekretar Zdravko Knezevic od njegovog starog je trazio pare tacnije 10 hiljada maraka da mali igra , sto ovaj naravno nije dao pa su ga pozvali Hrvati da igra za njih , a to sto je bio los pogledajte minutazu decku koju je imao i sve . Zato molim vas ne lupajte prije nego se raspitate .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
edinjo-bih
- Kontakt:
onda ti ako znas vise napisi molim te ovdje sve nase igrace kojima se eto "moze" oprostiti igranje za druge repke, jer su im trazili pare.
hvala
hvala
Pa ako mu je zelja bila BH dres mogao je sacekati,evo nema vise Knezevica ali ima reprezentacije ,ako mu je svejedno za koga ce igrati neka mu je sa srecom
Za tako malo minutaze toliko promasaja
, sut za dva 1/12,za tri 4/16
Za tako malo minutaze toliko promasaja
-
edinjo-bih
- Kontakt:
za malu minutazu je pretpostavljam sam kriv. a kad sam mu jednom pogledao na FB profil pod jezicima mu je stojalo hrvatski (bosanski nije ni spomenuo). naravno njegovo pravo, ali toliki bosanac kakvog ga ti ovdje pretstavljas on nije!
PRvo da se malo raspitas decko ne moze biti Bosanac jer je rodjen u Ceskoj , a vjeruj mi da voli BiH mnogo vise , a moze staviti i Kineski pod jezike jeli to manje Bosanac sto je stavio Hrvatski , ja ti kazem kako stvari stoje iz prve ruke blatis momka bez potrebe , i bez znanja i svega . Treca stvar mi Brazil nismo da se rasipamo igracima , i da ih se odricemo , ali eto opet vase misljenje , ja vam kazem provjerene info . Mogao je sacekati ti si vjerovao da ce knezevic otici tada , za decka sa 16 godina tada da ceka ma dajjjjjjjjj 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Cuj nismo Brazil, valjda nismo USA.TaRgEt_ je napisao/la:PRvo da se malo raspitas decko ne moze biti Bosanac jer je rodjen u Ceskoj , a vjeruj mi da voli BiH mnogo vise , a moze staviti i Kineski pod jezike jeli to manje Bosanac sto je stavio Hrvatski , ja ti kazem kako stvari stoje iz prve ruke blatis momka bez potrebe , i bez znanja i svega . Treca stvar mi Brazil nismo da se rasipamo igracima , i da ih se odricemo , ali eto opet vase misljenje , ja vam kazem provjerene info . Mogao je sacekati ti si vjerovao da ce knezevic otici tada , za decka sa 16 godina tada da ceka ma dajjjjjjjjj
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
tctctctctcTaRgEt_ je napisao/la:Koje gluposti pricate to je bogu plakati , makar se raspitajte pa onda recite nesto zasto Armin Mazic nije odigrao za nas , dok je jos bio u juniorima Benetona dobio je CD tadasnji selektor MEnsur Bajramovic koji se odusevio i pitao kako sta , medjutim tadasnji sekretar Zdravko Knezevic od njegovog starog je trazio pare tacnije 10 hiljada maraka da mali igra , sto ovaj naravno nije dao pa su ga pozvali Hrvati da igra za njih , a to sto je bio los pogledajte minutazu decku koju je imao i sve . Zato molim vas ne lupajte prije nego se raspitate .
meni reci da pricam gluposti
nego de mi reci ko je postavio zdravka knezevica na to mjesto onako da neki nesto shvate
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da se u startu ogradim, ja nista nisam protiv momka pisao, niti cu. Ali ti ga branis toliko isto kao da je minimalno ranga EL igraca. Pa covjek tek treba da odigra nesto u ozbiljnoj kosarci. Imao je malu minutazu, ali zar mislis i da tu nije bilo malo do njega?TaRgEt_ je napisao/la:Koje gluposti pricate to je bogu plakati , makar se raspitajte pa onda recite nesto zasto Armin Mazic nije odigrao za nas , dok je jos bio u juniorima Benetona dobio je CD tadasnji selektor MEnsur Bajramovic koji se odusevio i pitao kako sta , medjutim tadasnji sekretar Zdravko Knezevic od njegovog starog je trazio pare tacnije 10 hiljada maraka da mali igra , sto ovaj naravno nije dao pa su ga pozvali Hrvati da igra za njih , a to sto je bio los pogledajte minutazu decku koju je imao i sve . Zato molim vas ne lupajte prije nego se raspitate .
Ali, dobro roditelji su mu iz Tuzle, tako da razumijem sto ga toliko branis.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pojasni molim te?TaRgEt_ je napisao/la:PRvo da se malo raspitas decko ne moze biti Bosanac jer je rodjen u Ceskoj , a vjeruj mi da voli BiH mnogo vise , a moze staviti i Kineski pod jezike jeli to manje Bosanac sto je stavio Hrvatski , ja ti kazem kako stvari stoje iz prve ruke blatis momka bez potrebe , i bez znanja i svega . Treca stvar mi Brazil nismo da se rasipamo igracima , i da ih se odricemo , ali eto opet vase misljenje , ja vam kazem provjerene info . Mogao je sacekati ti si vjerovao da ce knezevic otici tada , za decka sa 16 godina tada da ceka ma dajjjjjjjjj
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
tokom rata roditelji inace iz BiH su otisli u cesku gdje su neko vreme ostali a u medjuvremenu se armin tu rodio i proveo detinjstvoPasodzigera je napisao/la:Pojasni molim te?TaRgEt_ je napisao/la:PRvo da se malo raspitas decko ne moze biti Bosanac jer je rodjen u Ceskoj , a vjeruj mi da voli BiH mnogo vise , a moze staviti i Kineski pod jezike jeli to manje Bosanac sto je stavio Hrvatski , ja ti kazem kako stvari stoje iz prve ruke blatis momka bez potrebe , i bez znanja i svega . Treca stvar mi Brazil nismo da se rasipamo igracima , i da ih se odricemo , ali eto opet vase misljenje , ja vam kazem provjerene info . Mogao je sacekati ti si vjerovao da ce knezevic otici tada , za decka sa 16 godina tada da ceka ma dajjjjjjjjj
-
edinjo-bih
- Kontakt:
cu rodjen u brnu i odmah nije bosanac what ever...ovo je (mozda zauvijek) moj zadnji post o mazicu.
o vaznijim, jeli tacno da je menedzer zabranio merdanovicu nastup u juniorskoj reprezentaciji, ili je stvarno bila povreda. i dali je merdanovic veliki talenat (nisam ga nazalost nikad gledao). inace je jedan od rojetkih koji nam je ostao (ako je ostao --> pogledaj pitanje gore) iz generacije 1993. godiste.
hvala
o vaznijim, jeli tacno da je menedzer zabranio merdanovicu nastup u juniorskoj reprezentaciji, ili je stvarno bila povreda. i dali je merdanovic veliki talenat (nisam ga nazalost nikad gledao). inace je jedan od rojetkih koji nam je ostao (ako je ostao --> pogledaj pitanje gore) iz generacije 1993. godiste.
hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.