Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 21 okt 2011, 19:50

Wenger o Alexu Chamberlainu:
"On nije u sastavu za večerašnju utakmicu, ali će igrati sledeće sedmice u Carling Cupu. Možda će biti u timu i u nedjelju protiv Stoke Citya, ali jedno je sigurno, on je sve bolji i bolji i uskoro će dobiti priliku."
PS. Žao mi je što Jenkinson neće igrati. Iskreno, sve mi se više i više svidja kao igrač. Očigledno je da smo ga mnogi ovde podcjenili. Nije on još neka (zrela) igračina ,al' imao je par vrlo solidnih tekmi u ovoj sezoni. :)

George Graham:
Arshavin's been a poor buy. His enthusiasm doesn't seem to be there," said Graham.

"Against Marseille, and in the past, he's looked like he doesn't want to be there. He's not been good enough, for me."
Sa ovim se u potpunosti slažem. Arshavina da bi uvalit kome za kakvih 15 mio. eura i kupiti pravo krilo ,koje hoće igrati. Imao je bljesak ove sezone (bljesak=opet je trč'o), al' nije dovoljno. Meni je premalo ako na jednoj tekmi trči, na drugoj već neće. Postalo je preočito da je bolji kad ulazi sa klupe, a i tada nije bog zna šta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 21 okt 2011, 22:42

Sto neko napisa prije, glavu u kopacke i trci. Ne moze to tako moj Shava.. da je klepit za njeg tih 15m bili bi na konju :O

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2011, 22:51

Ma nek on ide i za 10 ja zadovoljan :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 okt 2011, 22:57

Klub koji ponudi za njega 15 mio. dobije još i Squillacia bonus. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2011, 23:01

I Almuniu i Denilsona i mnogo još ponuda al to nije sve. Mogućnost otpalate na rate od 12 i 24 mjeseca :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2011, 23:04

Da ce se vratiti u Zenit,volio bi nego ista,uvjeren sam da bi ponovno proigrao u timu u kojem je proveo vecinu karijere,iz uprave Zenita kazu da se on moze vratiti kad god zazeli,a i on sam je isticao da je Zenit prva opcija u slucaju povratka u Rusiju..
Jedino mislim da Spalleti nije previse zainteresovan,cudan je to um..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 okt 2011, 00:04

Rusa mozemo uvalit Anzhiju za 20 milki ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 04:45

Profesor je napisao/la:Rusa mozemo uvalit Anzhiju za 20 milki ;)
Mah, ja sam ba zadovoljan i za 10 miliona samo da ode. Onakvog ga ja ne mogu gledat. Pa jarane kako nije svjestan da mora trčat, bar nekad, eto ne mora čitavu tekmu al nekad potrči za loptom majka mu stara. c c c

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 okt 2011, 10:26

Rus je IGRAČINA samo što je indisponiran i nezainteresovan. A ko ne bi bio doduše nezainteresovan kad prije sezone znaš da ni u čemu nemaš šanse. Znači vi bi bili zainteresovani na predavanjima na fakultetu iako znate da nemate šanse da položite ispite. :D Rusu samo treba čvrsta ruka, a prije ili kasnije Wenger će im yebat majku i zaigrat će oni. Realno Rus je u godinama, sve i da ga hoce prodat ne može se puno dobit za njega, zato neka ga u rotaciji, koristan je s vremena na vrijeme.

Vermaelen se vraća za 2 sedmice, Diaby za 3, Jenkinson za 2-3, Gibbs ima neke stomačlne probleme :? tu je za 2 sedmice otprilike. Još da su povrede Sagne i Jacka malo lakše imali bi pravo i očekivat nešto od Arsenala, ovako dok se Jackie ne vrati bit će sve to toplo-hladno.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 okt 2011, 10:48

slika

Sretan rodjendan
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 12:13

Bosco je napisao/la: Vermaelen se vraća za 2 sedmice, Diaby za 3, Jenkinson za 2-3, Gibbs ima neke stomačlne probleme :? tu je za 2 sedmice otprilike. Još da su povrede Sagne i Jacka malo lakše imali bi pravo i očekivat nešto od Arsenala, ovako dok se Jackie ne vrati bit će sve to toplo-hladno.
Dobro, imamo mi u sredini dobrih igrača, samo se nadam da neće više bit povreda. Jer ako Arsenal nastavi za ovakvim nizom povreda da Bog da da budemo i u EL :)

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 22 okt 2011, 14:29

Profesor je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Jel' se ovo meni čini ili RVP sjedi :D
hahah bas sam i ja to gledo al nisam bio siguran :lol:
slika

Pa nije ni cudo, kad se mora bocti sa djecurlijom i levatima. :lol:
kakav mu je ovo zenski top :O
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 okt 2011, 15:12

@Bosco: Ako mu nije interesantno na tom fakultetu nek' se prepiše na drugi. :mgreen:

Inače sutra je (opet) važna tekma. Jbg. koja nije važna kad se na početku izgube 4 tekme, svaka naredna je jako važna...

U slučaju pobjede može se skočiti i do 6. mjesta (teoretski), al' je sigurno da bi onda pridobili bar jedno mjesto (bili bi ispred Stoka). I sam Wenger je rek'o da je Stoke ove sezone napravio korak naprijed (što se kvaliteta tiče).

Ja očekujem: Szczesny-Djourou,Koscielny,Mertesacker,Santos-Song,Arteta,Ramsey-Gervinho,Walcott-RvP.

Možda bi bilo dobro i zamijeniti Koscielnya i Djouroua ,jer Stoke ima visoke napadače ,a po drugoj strani ne valja razbijati nešto što dobro funkcioniše. Tandem Koscielny-Mertesacker. Ne znam, nek' Wenger odluči, samo nek' nam sutra donese pobjedu, pa makar 1-0. :mrgreen: A moja prognoza je 2-0 za Arsenal, strijelci RvP i T. Walcott. ;)

PS.
Szczesny, Mertesacker, Koscielny, Song, Frimpong, Ramsey, Arteta, Gervinho, Van Persie, Walcott, Fabianski, Park, A Santos, Benayoun, Djourou, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Squillaci.

Begovic, Wilson, Huth, Shawcross, Upson, Wilkinson, Whelan, Whitehead, Diao, Etherington, Walters, Sorensen, Shotton, Arismendi, Pennant, Delap, Crouch, Palacios, Jerome, Jones, Higginbotham, Woodgate, Nash.
Crveno: Ako bude igr'o jbali smo mačku mater. :mrgreen: A ja se nad'o da će ostati u Sunsima zauvijek. :cry:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 22 okt 2011, 15:34

Zabac je napisao/la:
Profesor je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Jel' se ovo meni čini ili RVP sjedi :D
hahah bas sam i ja to gledo al nisam bio siguran :lol:
slika

Pa nije ni cudo, kad se mora bocti sa djecurlijom i levatima. :lol:
kakav mu je ovo zenski top :O
Je li ovo zelis da ispadnes smijesan ili fakat ne znas? :oops:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 22 okt 2011, 17:52

Bendthner reseta mreze protivnika :D :D

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 22 okt 2011, 18:47

@ Arsenalisation - pokusavam biti smjesan.A ujedno i ne znam sta ce mu zenski top ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 okt 2011, 19:48

Zabac je napisao/la:@ Arsenalisation - pokusavam biti smjesan.A ujedno i ne znam sta ce mu zenski top ?
Cuj zenski top. Nemoj biti pglu. Pa to ako si opazio u Engleskoj vecina igraca to nosi na treninzima i na utakmici (pod dresom naravno). Al nista ti nebrini, malo vise ces o tome saznati za 5-6 godina, kad bude to doslo u Spaniju. ;)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 22 okt 2011, 20:02

Zabac je napisao/la:@ Arsenalisation - pokusavam biti smjesan.A ujedno i ne znam sta ce mu zenski top ?
Idolu ovo nije zenski top,nego majica u kojoj se nalazi posebni GPS sistem koji mjeri umor igraca,brzinu,kilometrazu koju pretrci.Onda se signal,iz GPS-a, salje(za vrijeme tekmi i treninga)na uredjaje koje ima osoblje kluba(citaj medicinski tim) i na osnovu toga se vrse izmjene na tekmi odnosno smanjuje intenzitet treninga... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2011, 20:14

Pazi ti zabara,on bi pametov'o a jos ne zna razliku izmedju grudnjaka i "majice" koja je namjenjena da mjeri aerobnu snagu igraca. :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2011, 20:34

Ovaj kiks Liverpool-a mi ne smijemo ispustit. Sutra imam osjećaj da će i Blackburn otkinut barem bod kokoškama pa onda naša pobjeda protiv Stoke-a ( ako Bog da ) je višestruka i višekorisna ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []