Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa Jimmy from the hood je ludJimmy from the hood je napisao/la:Ko je lud ovdje yebote?!
Dobro je ovo upadoh u IZOTNYS_YNWA je napisao/la:Nećemo se ovako igrati, haj`mo se drugačije podijeliti.
Jimmy i ja VS hodža i LBJ MVP. Može l' ?
Jimmy from the hood je napisao/la:Ko je lud ovdje yebote?!
Jok tiOTNYS_YNWA je napisao/la:Prčite l' šta ?
Goraždak moj lijepi, miljeniče moj iz rodnog kraja. Ljubi brat oko svoje.legenda reala je napisao/la:Jok tiOTNYS_YNWA je napisao/la:Prčite l' šta ?![]()
nemoj mi reći da si ti Jimi
Bjez' zbog tebe i Cosica sam propustio Ice road truckers.Tribalian je napisao/la:Koje pozitivno iznenadjenje na RTS-usvako vece filmovi sa Bud Spencerom
Upravo jos jedan pocinje.
E vala nisam ti da ga yebeš!GunnerS je napisao/la:ZZ raja, prčitel' šta ?!![]()
I mene je zbunio, totalno.Dylan Dog je napisao/la:Jimmy pa koji si ti
A tek mene, iznenadjen i uvrijedjen sam!OTNYS_YNWA je napisao/la:I mene je zbunio, totalno.Dylan Dog je napisao/la:Jimmy pa koji si ti
Jimmy from the hood je napisao/la:E vala nisam ti da ga yebeš!GunnerS je napisao/la:ZZ raja, prčitel' šta ?!![]()
Ne mogu za drugi tim osim Liverpoola praviti accounte.
Oj milicajac ,ja mislio ti ljut na mene ,napustio si me ,ostavio na cjediluOTNYS_YNWA je napisao/la:Goraždak moj lijepi, miljeniče moj iz rodnog kraja. Ljubi brat oko svoje.legenda reala je napisao/la:Jok tiOTNYS_YNWA je napisao/la:Prčite l' šta ?![]()
nemoj mi reći da si ti Jimi<3
tanzla je napisao/la:Bjez' zbog tebe i Cosica sam propustio Ice road truckers.Tribalian je napisao/la:Koje pozitivno iznenadjenje na RTS-usvako vece filmovi sa Bud Spencerom
Upravo jos jedan pocinje.