Hem za Juve ,hem za Sarajevo ,dvostruki gresnik tesko tebiBurberry46 je napisao/la:Hvala na dobrodoslici!
Bianconeri1988@ Ja sam ti ko sarajlija89 za Juve i Sarajevopokusacu biti redovan
Well come .. inace
Admine ,joj sto ti steka u pm
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hem za Juve ,hem za Sarajevo ,dvostruki gresnik tesko tebiBurberry46 je napisao/la:Hvala na dobrodoslici!
Bianconeri1988@ Ja sam ti ko sarajlija89 za Juve i Sarajevopokusacu biti redovan
Fifa hara,posebno ove godine,ali stare navike se teško mijenjaju pa dosta raje i dalje igra Pes,ja igram Fifu već 3 godine i nikad bolja.Čak i bianconera1988 pokušavam prevesti, ali se ne dawarden je napisao/la:ja jos nisam poceo igrati ni jedan ,inace pesove sam oduvijek igro ,al eto moje drustvo se pofifilo, pa ne znam sta da radim , Pes il Fifa ?
e admine ,admineBianconeri1988 je napisao/la:@warden
a
Igraj PES da malo pročistiš dušu jer ipak navijaš za inter, a valja na onaj svijet![]()
![]()
Ja Pes ono oduvijek uvijek igram ,fifa mi je uvijek bila kanta , a ova 12 odigr"o sam par matcheva , ono je meni sra"nje zesce prvo sam ocekivo od Fife da grafika bude bolja , drugo oni bugovi ,pa dugi pasovi sve unazadeno brate ,a pes jos nisam pokusavo ,mrsko mi skinut ,pa raspakovat pa intalirat ,uhu kako se namuci dok napisa ,sta ce tek biti kad budem ovo radioOxygen je napisao/la: Fifa hara,posebno ove godine,ali stare navike se teško mijenjaju pa dosta raje i dalje igra Pes,ja igram Fifu već 3 godine i nikad bolja.Čak i bianconera1988 pokušavam prevesti, ali se ne da![]()
![]()
Probaj skinuti vjenčani prsten, ako si oženjen, i obrij ove brkove, brat bratu mace se više ne lože na ovo...anton 1983 je napisao/la:Ne postoje malverzacije kod izgradnje Juveovog stadiona. Jel vam sad lakše?Eto ja ozliječio komplexe pa sad mogu dalje udarat...
PS ramiral, neznam zašto al nećeju ti mene ove Zagrebačke cure, ne znam koji je razlog pomozi
Inače Barzagli i onaj Bonucci su svemirci mislim ne treba vam Gigi prodajte ga odmah,i Storarija isto ne bi ste vi gola primili.Niste bezveze dvije godine zaredom 7. ha yaBianconeri1988 je napisao/la:Naša odbrana je tako dobra ove sezone pa je nebitno ko će biti na golu, Gigi skoro nikako nije imao posla, ali zamijenit će njega Storati dostojno u ove dvije tekme, samo mi je žao što se baš opet on povrijedi...Bit će on spreman za inter.
Mene više brine ova situacija oko Elie, iako je plačen 10 miliona, Estigarribia ga opet izbacio iz igre i vjerovatno će on igrati sutra prvu postavu, a ne Elia...
Pa razumijemo seBianconeri1988 je napisao/la:Ganut sam tvojim mišljenjem!![]()
![]()
Cijenim ove tvoje riječi hvale na reprezentative štopere Juventusa!
Ovo volim kad dođe neko sa strane i pohvali te!
Dogovoreno Juve +2 razlike pa mozes slobodno hendicep 0-1anton 1983 je napisao/la:Kaj sad jel Juve dogovorio ovu tekmu sa Genovom ili kaj? daj recite tak da znam uplatit kak treba? Ubio bi se da tek kasnije saznam da je ova tekma bila nariktana a da mi niko nije dao dojavu.![]()
ŠMARAAAAM!!!!
Glupost je napisao/la:
Dogovoreno Juve +2 razlike pa mozes slobodno hendicep 0-1
Genoa ima opasno dobru ekipu,ja prezadovoljan sa bilo kakvom pobjedom,sastav nam dobar,Elia,Quaglia taman da dobiju prostor u nastavku tekme.BigBen je napisao/la:Evo sastava, u kojem opet nema Elie...
Juventus (4-2-4): Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic, Estigarribia
A disp.: Manninger, Grosso, Pazienza, Elia, Krasic, Del Piero, Quagliarella. All.: Conte
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Giaccherini, Buffon, Vidal
Genoa (4-4-1-1): Frey; Mesto, Dainelli, Moretti, Antonelli; Rossi, Kucka, Veloso, Jankovic; Jorquera; Palacio
Oporavio se onsarajlija89 je napisao/la: Valjda ce se Iaquinta brzo oporavit![]()
![]()
Dovoljan nam je Matri za sada kao prva špica,a i Vučinić igra sada tu poziciju kad igramo s jednim napadačem.sarajlija89 je napisao/la:Valjda bude ubrzo u konkurenciji... Dobar je Memo, ali ema srece jbgTonija nigdje nema