Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 22 okt 2011, 10:26

Sanj'o sam Džeku sinoć, ko ja negdje doš'o i Džeko meni nešto podalje gestikulira, stoji kod Ronalda, a Ronaldo iza nekog štanda (:D) , to ko neki skup fudbalera..... I odem ja do Džeke i pozdravim se sa Ronaldom i sa Džekom se poljubim u obraz, u jedan pa u drugi i povede me negdje tamo u neki obilazak, čujem ja Ronaldo viče: "How are you?????", ja reko: "I'm fine, you?????" ..... Kaže Džeko nekakvi ko gosti im bili jučer ovo ono i tamo negdje ko plava podloga.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 okt 2011, 10:29

Dzeko ce izgleda biti na klupi protiv Uniteda, tako su najavili Engleski mediji.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 okt 2011, 10:48

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Sanj'o sam Džeku sinoć, ko ja negdje doš'o i Džeko meni nešto podalje gestikulira, stoji kod Ronalda, a Ronaldo iza nekog štanda (:D) , to ko neki skup fudbalera..... I odem ja do Džeke i pozdravim se sa Ronaldom i sa Džekom se poljubim u obraz, u jedan pa u drugi i povede me negdje tamo u neki obilazak, čujem ja Ronaldo viče: "How are you?????", ja reko: "I'm fine, you?????" ..... Kaže Džeko nekakvi ko gosti im bili jučer ovo ono i tamo negdje ko plava podloga.....
I sta je bilo kad si se probudio? :mrgreen:

DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU... ne mogu vise, promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 okt 2011, 11:11

Goalgetter je napisao/la:Dzeko ce izgleda biti na klupi protiv Uniteda, tako su najavili Engleski mediji.
To se nikad ne zna, pogotovo kod Mancinija, nekad pogode, nekad ne pogode sastav

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 okt 2011, 11:29

Limuntos je napisao/la:ev ja necu ulazit u vasu raspravu, al zar je moguce da ovaj klip kada ga dzeko dadne petom niste vidjeli prije par mjeseci !?!? a za ove pametne ev jedan poklon...

" onclick="window.open(this.href);return false;

opis klipa: Manchester City strikers Mario Balotelli and Edin Dzeko exchange tricks in training during the club's 2011 summer tour of the USA.
znam i ja da je par mjeseci, ali je uploaded Uploaded by mcfcofficial on Oct 20, 2011 ... mislis da ga ranije ne bi objavljivali razni poznati portali :roll: ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 okt 2011, 11:35

SamoZeljo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Pa sta ako su oni tek postavili? Ovaj video je sa priprema prije pocetka sezone i mnogi od nas su ga vidjeli daaavno. Pripreme, ljetne u USA!
Eto nek si ti pametan. :roll:
Uploaded by mcfcofficial on Oct 20, 2011

:oops: inace ustikolina.video ovo postavila prije njih?
Kako si tako tvrdoglav? To sto su oni tek postavili taj video ne znaci da to nije bilo prije par mjeseci.
Isto tako mogu postaviti gol Edina Dzeke protiv Francuske, da li bi ti mislio da je to bilo sinoc?

Izvini se covjeku i nemoj biti tako tvrdoglav!
Pogledaj i obrati paznju na datum > http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=23320" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad mi kazemo da smo ovo gledali prije par mjeseci, vjeruj nam BOLAN!

Evo ti i na stranici MC http://www.mcfc.co.uk/Video/Features/Training-Day-13" onclick="window.open(this.href);return false;
22 JULI
HVALA, @SamoZeljo

pa eto, valjda se zna kako se nesto treba dokazati, argumentovano! Ja sam imao svoj, a oni nisu ponudili svoj, tek si ti sada pokazao da jeste izasao preko ljeta. Drugima se necu izvinjavat zbog vrijedjanja i rasprave bez argumenata, nismo na pijaci.

P.S. za ostale...Vi mozda niste navikli na to da se svoje misljenje i svoj stav brani argumentima ;) Vi ste naucili ono preko psovke i vrijedjanja nametnuti nekome svoje misljenje ;) I meni onda nesto kazete, kao da sam ja neki divljak i sl. ;) S ovakvim mentalitetom, niti jedan segment BH drustva nece nikad napredovat ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 22 okt 2011, 22:22

Balotelli izazvao pozar, sjajna vijest - prilika da Dzeko bude u prvih 11 :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 okt 2011, 22:42

Nema sumnje da će Džeko sutra biti na klupi!
Bio bi on na klupi i protiv viljareala da je "piroman Nero" imao pravo da igra!
Bez obzira šta mi mislili, ali je to sasvim normalno!
Džeko se trudi,ali ga neide i nije odavno zabio u cityu, a Nero ima seriju dobrih partija!
Nek Edin nastavi svoju seriju u repki i mi zadovoljni! :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 23 okt 2011, 00:01

Džeko zapalio kuću balloteliju, baco mu petarde u veš mašinu
Nil Satis Nisi Optimum

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 okt 2011, 00:06

Vidjet cete kadBalo kaze Dzeki da zeli igrati za BiH :mrgreen: :mrgreen:

Sumnjam da ce Dzeko sutra poceti od pocetka utakmicu, ali on uvijek odigrao dobro protiv Manchestera, tako da postoje sanse da zaigra od pocetka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 23 okt 2011, 00:10

Mislim da će Džeko biti u prvih 11.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 00:13

Tekma ce biti teska, i fizicki i psihicki. Znamo da Balotelli psihicki nije bas jak.
Mislim da je Edin mnogo stabilniji, i psihicki i fizicki. Manciniju je to jasno kao i nama svima.....

Dzeko pocinje! :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 okt 2011, 00:19

Number1 je napisao/la:Džeko zapalio kuću balloteliju, baco mu petarde u veš mašinu
:lol: :lol:

Il' je mozda Kolarov, jer su ga odali da je bio u Budvi :mrgreen:

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 23 okt 2011, 09:24

Danas je na programu dosta zahtjevan meč koji bi mogao biti prevaga u nastavku sezone između dva glavna konkurenta Cityja i Uniteda koji se nalaze na čelu tabele Premiershipa. Što se tiče igračkog kadra u Cityju će nedostajati Tevez zbog vrlo dobro poznatih razloga dok će ostali igrači biti na raspolaganju Manciniju .

Izjava Džeke pred derby na Old Traffordu:
Dzeko: Poor against Villarreal in the week but, in the main, this striker has looked confident and sharp to leave behind last season's failings.
Livin' La Vida Loca ;)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 okt 2011, 09:42

ne moze to biti izjava Dzeke,ako znas engleski procitaj i skontaces sta znaci..ne moze on tako nesto izjavit,to je neko za njeg izjavio..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 okt 2011, 10:20

:lol: :lol:

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 11:06

Igrali Dzeko danas :roll:

Imam filing da ce kosonja/City danas da dobiju po ušima samo tako od ManU/dr. Fergy...
Džeko naravno nije ništa tome kriv, ManU će imati loptu i konstantno terorisanje Harta.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 okt 2011, 11:13

Harrison je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Sanj'o sam Džeku sinoć, ko ja negdje doš'o i Džeko meni nešto podalje gestikulira, stoji kod Ronalda, a Ronaldo iza nekog štanda (:D) , to ko neki skup fudbalera..... I odem ja do Džeke i pozdravim se sa Ronaldom i sa Džekom se poljubim u obraz, u jedan pa u drugi i povede me negdje tamo u neki obilazak, čujem ja Ronaldo viče: "How are you?????", ja reko: "I'm fine, you?????" ..... Kaže Džeko nekakvi ko gosti im bili jučer ovo ono i tamo negdje ko plava podloga.....
I sta je bilo kad si se probudio? :mrgreen:

DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU... ne mogu vise, promukao sam...

I onda sam skonto da sam sanj'o..... :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 11:14

To niko ne zna.
Bice objavljen sastav ali za +/- 2 sata.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 okt 2011, 11:39

Dzeko ce danas igrat .Zasto zato sto ce rezulat natjerat Mancinija da ga uvede.E sad sta ce uradit to je malo teze pitanje.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.