Kimbo, isto sam mislio sinoc za Hasagica, ali je povrijedio valjda zglob i zbog toga je izasao nisu bila ledja.kimbo je napisao/la:Slušaj sam je znao da nije spreman uzeo je rizik , uvjerio Papeta da je spreman i to je to. Nismo djeca. Ovo mu je druga tekma što ovako radi, prošla je bila protiv Albanije ! Zbog toga smo izgubili jednu zlata vrijednu izmjenu. Al eto dobio je 5 minuta slave zaigrao je u Parizu i mislim da je prokockao bonus kod Sušića.harishp je napisao/la:@bomki ti bas ponekad neznas sta pises.Trebao bi znaci tako i Mujdzi napisati.kimbo je napisao/la:Moje Keno cijenim te kao golmana i sve zasluge i sve je to ok ..
Al zar je lični ego važniji od plasmana pa onako nasuka svoje kolege ?????
Odigrao je bez greske,povreda se moze desiti u svakom trenutku i svakome.tako da ti u najboljem slucaju ovaj post nije u redu.
I šta ja ono napisa za Spahića prije tekme ???
Valjda je sinoc jasno, posebno tebi Harise ko je Begovic i sta je Begovic. Lik je sve lopte pohvatao sto su isle njemu, digo 2 slobodna, pokrivao sve redom. Bega je svjetska klasa.
Keno je prvo poluvrijeme bio korektan, ali je dozivio tu nezgodnu povredu i jako mi je zao zbog toga. Ne znam kako bi proslo drugo poluvrijeme, mozda bi digo penal, mozda bi primio slobodni, to niko ne moze reci, ali ga ne treba pljuvati jer nisu ledja bila.