Ma nece Portugalci znati sta ih je snaslo,kad Lula pocne po lijevoj strani probijati.Dylan Dog je napisao/la:Strahujemo od prodora Ronalda i Nania,a mozda docekamo ovokarameldar je napisao/la:Vrijeme je da postigne pvrijenac u reprezentaciji,ne bih imao nista protiv da se to desi protiv Portugala.![]()
[youtube][/youtube]
P.S. i ovi nasi reprezentativci,svi nesto protiv Zenita raspolozeni
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
karameldar
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
YNWA!
Pa et,upravo taj sto ga Lulic pretrca ko' da ga nema je B.Alves,ima neke simbolike 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Gledao sam tu tekmu preko aljazeera sporta i stalni gost komentator za Talijansku ligu je Cesare Maldini i nakon utakmice na sva usta hvali Lulica... lijepo je bilo slusati jednog Cesarea Maldinija kako dugo i lijepim rijecima govori o nasem igracu. 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Lulic je uz Edina Dzeku i Miralema Pjanica trenutno nas najbolji igrac! samo neka ovako nastavi
Odličan vidim da ga i u hrv.medijima hvale ,brz,energičan,kvalieta svaka mu čast.Brzo se i jednostavno uklopio u sve!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izgleda da ce Lula veceras igrati desnog beka protiv Ciriha.
Moglo bi se lako desiti da to igra i protiv Portugala.
LAZIO (4-2-3-1): Marchetti; Lulic, Diàs, Diakitè, Radu; Cana, Matuzalem; Gonzalez, Hernanes, Sculli; Cisse. A disp.: (Bizzarri, Biava, Zauri, Konko, Ledesma, Rocchi, Kozak) All. Reja
Reja ga izgleda jako cijeni sto mi je drago viditi.
LAZIO (4-2-3-1): Marchetti; Lulic, Diàs, Diakitè, Radu; Cana, Matuzalem; Gonzalez, Hernanes, Sculli; Cisse. A disp.: (Bizzarri, Biava, Zauri, Konko, Ledesma, Rocchi, Kozak) All. Reja
Mora,nakon onakvih meceva u repci a bogami i prosli mec u derbiju protiv Rome.calcio je napisao/la:Izgleda da ce Lula veceras igrati desnog beka protiv Ciriha.
Samo ovo ce jako puno koristiti i repci,posto ofanzivni stih davno prosao,sad mu osatje kaljenje i na beku.
Uostalom bas lulic najbolje poznaje taj Cirih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
steta steta sto igra ovu poziciju nije to taj Lula!! puno puno vise koris´ti imaju od njega kad je na krilu!!harishp je napisao/la:Mora,nakon onakvih meceva u repci a bogami i prosli mec u derbiju protiv Rome.calcio je napisao/la:Izgleda da ce Lula veceras igrati desnog beka protiv Ciriha.
Samo ovo ce jako puno koristiti i repci,posto ofanzivni stih davno prosao,sad mu osatje kaljenje i na beku.
Uostalom bas lulic najbolje poznaje taj Cirih.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
i ovaj na obn grijesi,kaze lulic na klupi amanijarabi
nije za lulica desna
nije za lulica desna
Desna lijeva WTF.
Sta sad uradi Lula,dobi od golmana loptu u svom sesnaestercu u par koraka prolaufa cjelom desnom stranom i nadje onog Kozaka ali kad je ovaj ofiran i ne zna.
Sta sad uradi Lula,dobi od golmana loptu u svom sesnaestercu u par koraka prolaufa cjelom desnom stranom i nadje onog Kozaka ali kad je ovaj ofiran i ne zna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uz Marchettija i Matuzalema najbolje ocjenjeni igrac Lazia
http://www.lazionews.eu/2011/10/20/le-p ... -peggiore/
Dobar je bio, pravio je dosta problema svicarcima, probijao je desnu stranu tako da je pokazao da mu je svejedno igra li lijevo ili desno
Dobar je bio, pravio je dosta problema svicarcima, probijao je desnu stranu tako da je pokazao da mu je svejedno igra li lijevo ili desno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jos da su ga suigraci vise uposljavali na desnoj strani.Bogami odlican je bio i kao desni bek.Puma je napisao/la:Uz Marchettija i Matuzalema najbolje ocjenjeni igrac Lazia
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Petković tvrdi: Lulić je sjajan i nije mu mjesto u odbrani
Mislim da najviše može dati u ofanzivi, što se najbolje vidjelo na derbiju protiv Rome, zaključio je Petković
Dolaskom u redove Lazija bh. nogometni reprezentativac Senad Lulić oduševio je sve ljubitelje nogometa u Italiji.
Nakon utakmice između Lazija i švicarskog Zuricha u četvrtak navečer u okviru Evropske lige koju je Lulić odigrao na poziciji desnog beka talijanskim medijima je Lulića pohvalio i njegov bivši trener iz Young Boysa Vladimir Petković.
- Jednog dana je došao kod nas na probu i već nakon prvog treninga sam vidio da ima nešto u sebi. Napredovao je iz dana u dan, gdje god je igrao davao je svoj maksimum i postizao je odlične rezultate – istakao je nekadašnji nogometaš Sarajeva.
Vladimir Petković je preko talijanskih medija dao i nekoliko savjeta treneru Lazija Eduardu Reji na kojoj poziciji bi Lulić najviše mogao da mu koristi.
- On nije odbrambeni igrač ili bek što igra u posljednje vrijeme. U Young Boysima je to igrao povremeno kao i u reprezentaciji BiH, kada je to bilo potrebno, ali mislim da najviše može dati u ofanzivi, što se najbolje vidjelo na derbiju protiv Rome – zaključio je Petković.
Samo neka nastavi ovakvim ritmom ...kakav Bale 
Bale:Kad narastem bicu Lulicnime_tm87 je napisao/la:Samo neka nastavi ovakvim ritmom ...kakav Bale
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Lulić: Još je rano az kupovinu stana u Rimu (Avaz)
http://img850.imageshack.us/img850/6852 ... vjmyhy.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img850.imageshack.us/img850/6852 ... vjmyhy.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Skroman,jednostavan,želim mu sve naj u repki,i u Italiji svaka mu čast,bez napuhavanja odradi svoje ,medijski pristupačan,sretno u karijeri .Kažu za njega Talijani tih ,miran,vrlo uporan 
Lulić veceras igra u veznom redu...Ajmo Senade po prvi gol 
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- Goalgetter
- Kontakt:
OdlicnoYuto je napisao/la:Lulić veceras igra u veznom redu...Ajmo Senade po prvi gol
dajte linkova
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, Normus90, tuzlanskinacin i 46 gostiju.