Po calciomercato.com dobio ocjenu 4.5,još su i darežljivi biliBigBen je napisao/la:ne mozes da nađes rijec kojom ces opisati Chielinijevu igru:roll:Oxygen je napisao/la:E da se hoće naći kakav šeik da Chiellinija uvalimo
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Chiellini i Conte su nam veceras pokvarili ovu utakmicu. Pa ovo je za ne povjerovati da on ubaciva igrca poput Pazienze. I na kraju vadi Vucinica, pa daj Alexu sansu bar u 80 min a ne u 90, je'bem mu trenera i sve.
Razocaran sam
Brzo cemo mi ovog Contea zamrziti ako bude ovako.
I koji je vise onom Krasicu, pa covjek je zaboravio da igra fudbal svega mi.
Razocaran sam
I koji je vise onom Krasicu, pa covjek je zaboravio da igra fudbal svega mi.
Zadnja izmjena: Il Pinturicchio, dana/u 22 okt 2011, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
LA STORIA CONTINUA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Chellini nas je kostao vec 6 bodova.Bologna i sad ovo letanje po terenu.Gubi se na momente.Conte i njegova picckasta taktika uvodjenja Pazienze se "isplatila".Nikad mi nece bit jasni golmani koji kad napadac ima loptu i iskosa suta a oni izlaze pred njeg i tako mu daju priliku za gol jer u suprotnom da je recimo Storari ostao na liniji hladno bi uzelo loptu kao da se nista nije desilo, jer nema sanse da mu je onaj lik iz kosa mogao jako opucat, ovako samo ga hladno prebacio.Glupost prava
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Konačno neko ko dijeli moje viđenje,a pisao sam oko 65 minute,mi se ne možemo braniti i da je to kukavički,čuj PaziencaBianconeri1988 je napisao/la:Razočaran sam!
Iskreno očekivao sam mnogo više od ove utakmice!
Pojedini igrači su direktni krivci za ovaj rezultat, prvenstveno mislim na Chiellinija!
Conte je apsolutno fulio sa taktičkim zamislima, ubacio je Krasića čija su dva užasna poteza dali priliku Genou da izjednače...On isto kao da se boji da udari prokletu loptu.
Večeras je sve bilo loše, ama baš sve.
Jedino treba pohvaliti Matrija! Jednostavno on mora igrati prvu postavu!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Boli me glava, moram tabletu popit!
Lose, lose, pa onda opet lose, tako je igrala nas ekipa koja pretenduje za Lp ili skudeto. Tesko da mozemo pobjediti i Fiorentinu sledece kolo, kad igramo bez idejno. Moglo bi se reci da smo i dobro prosli!
Konte je odigrao Delnerijevski, gdje je pokusao da cuva rezulta pola sata prije kraj, i to na domacem terenu. Mama mia!!
Lose, lose, pa onda opet lose, tako je igrala nas ekipa koja pretenduje za Lp ili skudeto. Tesko da mozemo pobjediti i Fiorentinu sledece kolo, kad igramo bez idejno. Moglo bi se reci da smo i dobro prosli!
Konte je odigrao Delnerijevski, gdje je pokusao da cuva rezulta pola sata prije kraj, i to na domacem terenu. Mama mia!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
"Vodi Matri loptu, ali ne osjeća Kučku sa leđa"
Ne znam više šta reći za samu utakmicu, trebamo mi još raditi, ali mi smo njih malo napali i odmah im dali go i onda smo se svjesno ili nesvjesno povukli...
Conte je učinio odličnu stvar sa uvođenjem Pazienze, smirli smo loptu i lagano kombinirali, Conte je pogriješio sa uvođenjem Krasića kojeg fakat ne razumijem, lik se tačno prepao, isto kao da se boji da udari loptu...
Ne znam više šta reći za samu utakmicu, trebamo mi još raditi, ali mi smo njih malo napali i odmah im dali go i onda smo se svjesno ili nesvjesno povukli...
Conte je učinio odličnu stvar sa uvođenjem Pazienze, smirli smo loptu i lagano kombinirali, Conte je pogriješio sa uvođenjem Krasića kojeg fakat ne razumijem, lik se tačno prepao, isto kao da se boji da udari loptu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Previše naivno primljeni golovi, ovaj drugi je bio pa nema riječi ( Storrari i Bonucci kao amateri
)! Dalje Chiellini bio loš, najzad svi su bili loši osim Matrija koji je zaslužio dobru ocjenu.
Komentator glup lik kao ..... , pa ovi naši sa BHT1 su zlato, kakve glzposti valja, a pored toga se ponaša neprofesionalno i priča o Juventusu kao o nekom provincijskom klubu, pa omalovažava Contea, pa treba li ovo Areni
. A onda objektivnost na nivuo, Krasić i Vučnić su igrači u Juventusu koji su klasu iznad ostalih

Komentator glup lik kao ..... , pa ovi naši sa BHT1 su zlato, kakve glzposti valja, a pored toga se ponaša neprofesionalno i priča o Juventusu kao o nekom provincijskom klubu, pa omalovažava Contea, pa treba li ovo Areni
Ma dobro i mi sada kao da imamo sve zvijezdu do zvijezde u timu pa se nerviramo svakom rezultatu koji nije pobjeda, ovo s obzirom na igracki kadar nije nista cudno mozda cak i ocekivano.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Chiellinia pod hitno prodati,kakva panika kad primi loptu
,za njeg je Pandza izmislio fudbal 
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad god smo krenuli da napadamo dali smo gol, stvarno ne znam sta se krenemo koji k branit kad vodimo.Conte glumi nekakvog Lippia umjesto da i dalje otvoreno nastavimo i da zavrsimo utakmicu mi ko pizzde.Eh onda ces primit gol to budi siguran, takva liga.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To baš hoću da napišem, isto kao da je ograjisao, boji se lopte, onda ga Kučka nadskoči...
Pun sam zamjerki, ali možda je i dobro ovo, da na vrijeme stanemo na noge i da se ne zanosimo više...
Igrači nekako isto kao da se boje pobjede...
Niko ne želi da preuzme odgovornost, svi olako predaju lopte i napamet...
Pun sam zamjerki, ali možda je i dobro ovo, da na vrijeme stanemo na noge i da se ne zanosimo više...
Igrači nekako isto kao da se boje pobjede...
Niko ne želi da preuzme odgovornost, svi olako predaju lopte i napamet...
Ž '21!
zalosnoooooo, Conte treba da skonta da mi nismo ekipa koja treba da se brani, pogotovo ne protiv ovih "malih" ekipa.....
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
rado bi da Chellinia vratimo na stopera, jer kao bek previse dobija loptu u noge a tad je kritican, al kad skontam sta nam je alternativa na beku..... Boze pomagaj.Samo jos jedan u nizu promasaja Marotte.
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Mozda jesmo nadigrali i pobjedili milan, ali dok se god mucimo protiv ovih jadnih ikipa sa 10+ mjesta necemo osvojiti prvenstno to je 100% sigurno...
LA STORIA CONTINUA!
LA STORIA CONTINUA!
Ogranicen tip u svakom pogledu, tehnicki, takticki a za beka nema nikakve karakteristike. Porblem je taj sto su nam ostalo gori...H.I.M je napisao/la:Chiellinia pod hitno prodati,kakva panika kad primi loptu,za njeg je Pandza izmislio fudbal
Velika je greška što smo olako ispustili Zieglera, jer je mogao biti dobra opcija, bar ovu sezonu, a ovako Chiellini zna odigrati dobro i na beku, ali jednostavno on kad ima previše loptu u nogama on se gubi, tako da ne treba igrati na beku.
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Siguran sam da bi i Grosso bolje odigrao od njega vecerasBigBen je napisao/la:Ogranicen tip u svakom pogledu, tehnicki, takticki a za beka nema nikakve karakteristike. Porblem je taj sto su nam ostalo gori...H.I.M je napisao/la:Chiellinia pod hitno prodati,kakva panika kad primi loptu,za njeg je Pandza izmislio fudbal
LA STORIA CONTINUA!
LA STORIA CONTINUA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma imam osjecaj da se ovakve manje ekipe nabriju protiv nas a slijedecu izgube kod kuce recimo od Leccea.Hiljadu puta se do sad desavalo, dodje Fiorentina odigra sjajno a zatim izgubi 3 utakmice i tako jos kamara ekipa.Ljudi se protiv nas kao najtrofenijeg kluba opasno nabriju a i mi svojim nedostatkom kvaliteta pomognemo i eto 7-og mjesta.Il Pinturicchio je napisao/la:Mozda jesmo nadigrali i pobjedili milan, ali dok se god mucimo protiv ovih jadnih ikipa sa 10+ mjesta necemo osvojiti prvenstno to je 100% sigurno...
Lose lose lose...
Uzas uzas uzas...
Bljak bljak bljak...
Na vrlo glup nacin smo izgubili 2 boda koji ce nas vidjecete kostati u borbi za LP...
Doticni sa avatara je pogrijesio taktiku ali ne treba svu krivicu prebaciti na njega ima tu masla svih igraca osim Matria(koji je veceras bio fantastican), pogotovo one klocine Kjelinija koji uistinu strasan stoper ali trentno nije u formi...
Uzas uzas uzas...
Bljak bljak bljak...
Na vrlo glup nacin smo izgubili 2 boda koji ce nas vidjecete kostati u borbi za LP...
Doticni sa avatara je pogrijesio taktiku ali ne treba svu krivicu prebaciti na njega ima tu masla svih igraca osim Matria(koji je veceras bio fantastican), pogotovo one klocine Kjelinija koji uistinu strasan stoper ali trentno nije u formi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Najlosija utakmica u sezoni do sad! Slabo su igraci trcali, nije bilo ni borbe neke, nije tu bilo zelje, jednostavno nismo mogli vise od boda. Kad imas losu formu Krasica, Pepe je dobar u defanzivi ali u ofanzivi je tanak, Estigaribia je jos mlad i ne mozes od njega nesto ocekivati da ce uraditi, zasto onda nije dao sansu Elii? Ne mogu to nikako da shvatim. Razocaran sam rezultatom, opet gubimo bodove kuci na malim ekipama!
Komentatoru na Areni J*** sve!
Komentatoru na Areni J*** sve!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.