FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
kako bi volio sad da barca izgubi..i to vise nego ista u zivotu
faraone jedini cigan si ti ovde
faraone jedini cigan si ti ovde
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 22 okt 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sudija je malo je reći majmun !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sutra ćemo čitati da je Fabregas uvrijedio Kanute na rasnoj osnovi ili na vjerskoj. Jedva čekam da nam Žabac objasni ovaj fair play, crvene kartone, grubu igru, izležavanje ...Faraon iz Visokog je napisao/la:Ima boga cigani
There got to be something for Liverpool big number nine ...
gledao sam 1. pol i vidio sam sevilla se odlicno drzala, sad pogledam 0:0 i 2 crvena sevilli :O, a golman njihov definitivno igrac utakmice
- KB-TM87
- Kontakt:
Javi 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
cestitam Sevilli veceras na osvojenom bodu...
jbg nece vazda lopta u gol...
jbg nece vazda lopta u gol...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
E moj Messi pa koji ti je kur*c...Ti da penal promasis??? 
Hahahahha 8 minuta
Pa to nema ni u filmu...jedino kad je bih igrala protiv espanje
Bas me zanima zbog cega je ono Kanoute uradio...
Pa to nema ni u filmu...jedino kad je bih igrala protiv espanje
Bas me zanima zbog cega je ono Kanoute uradio...
Sretno zmajevi!!
jedini krivac za remi jeste ovaj covjek:

ovo je pos'o za njega:

ovo je pos'o za njega:

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- majestic24
- Kontakt:
Vjeruj da me to nece iznenaditi...samo vidjeti ces kad neko zbog tih uvreda nayeba-nekada...neko se nece samo zaustaviti na gurkanju.Rizah je napisao/la:Sutra ćemo čitati da je Fabregas uvrijedio Kanute na rasnoj osnovi ili na vjerskoj. Jedva čekam da nam Žabac objasni ovaj fair play, crvene kartone, grubu igru, izležavanje ...Faraon iz Visokog je napisao/la:Ima boga cigani
Svaka cast Sevilli na borbi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hvala Messi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
too kanute ljubim te svukud haha ,lik je fenomdn 
MRZIM BARCELONU!
(ne volim Real)
MRZIM BARCELONU!
(ne volim Real)
-
karameldar
- Kontakt:
Ja bas htio to napisati.Bit ce isto ko i sa Villom i Ozilom.Rizah je napisao/la:Sutra ćemo čitati da je Fabregas uvrijedio Kanute na rasnoj osnovi ili na vjerskoj. Jedva čekam da nam Žabac objasni ovaj fair play, crvene kartone, grubu igru, izležavanje ...Faraon iz Visokog je napisao/la:Ima boga cigani
YNWA!
-
nanek
ima boga ima boga,fuj fuj kako je smijesna ova barca,GADITE MI SE !...pa bolan samo je trebao ovaj zabar sudija da je uzme i ugura sam u go..joj sto se iznervira beze boze dragi...
Cirkus u zadnjim minutama utakmice , sudija se pogubio prvo penal nije postojao a drugo bez potrebe dijeli crvene kartone. Varas junak utakmice pa čovjek je odbranio sve što je išlo u i pored gola. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoce li ko banovati ovog visockog firauna ili da mu familiju firaunsku pominjemo - nema druge opcije...ocito to bolesnik želi....docekao papak remi Barce nakog toliko vremena ,pa se ne može kontrolisati.
Varas heroj utakmice, covjek je sve živo odbranio veceras i zaslužila je Sevilla taj bod.
Prosusmo bezveze dva boda, ali i protivnik koji se isto pita nešto na terenu nam nije dao....previše loših dodavanja i nonšalancije kod pojedinaca je uzrok ovog rezultata.
Varas heroj utakmice, covjek je sve živo odbranio veceras i zaslužila je Sevilla taj bod.
Prosusmo bezveze dva boda, ali i protivnik koji se isto pita nešto na terenu nam nije dao....previše loših dodavanja i nonšalancije kod pojedinaca je uzrok ovog rezultata.
Ae glavonje, magla sa teme. Niti smo igrali protiv Reala, niti protiv Arsenala, da bi ste komentarisali.Tolke su vam koplekse nabili da ih vise mrzite ,nego sto volite klub za koji navijate.
PS: SVaka cast Sevilli na igri!
PS: SVaka cast Sevilli na igri!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja mislio go ovaj zadnji slobodnjak , mal mi srce nije stalo... Jos da je Spaha igrao bilo bi ovdje 0-2 hladno
... nego tek sam maloprije okreno na tekmu ako moze neko da isprica ne nogomenta desavanja
Ne mrzim Barcu,ali mi je drago što je Sevilla uzela bod jer se borila večeras i zaslužila ga je .Drago mi je također zbog kladionica koju su potcjenile Sevillu.