nema boljeg nadimka, kakvi dijamanti i ostalo drago kamenje!Dushi_Rob je napisao/la:VEDO !!! VEDO !!! VEDO !!! Plavooki bombarderu !
aaaaa sad ulazim na ss.ba i ugledah ovo na naslovnoj ! Svaka cast majstore, neka si zacepio usta ovim pljuvacima ! Neka si zabio zbog nas koji smo te branili i gotivili cak i onda kad sve nije islo po planu ! Svaka cast majstore !
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- bistrikboy
- Kontakt:
Iskreno mi je drago za ovog momka,bravo Veduka!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ehhh pa to mu je rezerva kad vidi da mu ne ide fudbal prebaci se na glumu ...vidis otkrili smo gaClaus je napisao/la:Neka, neka, ne može se reći ni da mu ne stoji, budimo realni.Podsjeća me malo na turskog glumca, Kivanca Tatlituga, a dok zabija - stajling nije bitan.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Cestitam mu na pogotku! Nadam se da ce ih biti jos mnogo do kraja sezone i bar jedan nek jos "utrpa" Portugalu!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Principatus
- Kontakt:
Najbitnije scene iz utakmice. Kod 1:20 tipicni Vedo style, na ivici offside-a i citava odbrana ispada.
Onakvi pasovi koje bas Miske zna da proturi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Onakvi pasovi koje bas Miske zna da proturi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dushi_Rob je napisao/la:VEDO !!! VEDO !!! VEDO !!! Plavooki bombarderu !
aaaaa sad ulazim na ss.ba i ugledah ovo na naslovnoj ! Svaka cast majstore, neka si zacepio usta ovim pljuvacima ! Neka si zabio zbog nas koji smo te branili i gotivili cak i onda kad sve nije islo po planu ! Svaka cast majstore !
Bravo zvjerko nek si zabio da zacepimo usta ovim kriticarima,nadam se da ces sad proraditi ko nikad i zabiti ga portugalu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Manuel je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:VEDO !!! VEDO !!! VEDO !!! Plavooki bombarderu !
Bravo zvjerko nek si zabio da zacepimo usta ovim kriticarima,nadam se da ces sad proraditi ko nikad i zabiti ga portugalu
Nek proradi ko´ sto je vec bio radio 2008 godine nek nista ne eksperimentise s tim "ko sto nikad nije"
RIP SALE VILENJAK
Nek proradi ko´ sto je vec bio radio 2008 godine nek nista ne eksperimentise s tim "ko sto nikad nije"
[/quote]
Realno
Realno
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Odlični Ibišević: Zaradio "sedmicu" i proglašen igračem utakmice
Današnjim golom u meču 10. kola Bundeslige protiv Borussie Moehengladbach, Vedad Ibišević na najbolji mogući način je najavio povratak na teren nakon višemjesečne povrede. Naš napadač je postigao je jedini gol na današnjoj utakmici, odnosno donio tri važna boda svome Hoffenheimu.
Utakmicu je započeo od prve minute, a igru je napustio u 87. minuti. Prema ocjenjivanju portala Goal.com, Vedad Ibišević je ocijenjen sa visokom sedmicom što je najveća zarađena ocjena na današnjem meču. Još su je dobili Ibiševićev suigrač, Braafheid, te golman gostiju Stegen.
Ibišević je također izabran za najboljeg pojedinca susreta, kako od čitatelja portala Goal.com, tako i od uredništva pomenutog portala.
Današnjim golom u meču 10. kola Bundeslige protiv Borussie Moehengladbach, Vedad Ibišević na najbolji mogući način je najavio povratak na teren nakon višemjesečne povrede. Naš napadač je postigao je jedini gol na današnjoj utakmici, odnosno donio tri važna boda svome Hoffenheimu.
Utakmicu je započeo od prve minute, a igru je napustio u 87. minuti. Prema ocjenjivanju portala Goal.com, Vedad Ibišević je ocijenjen sa visokom sedmicom što je najveća zarađena ocjena na današnjem meču. Još su je dobili Ibiševićev suigrač, Braafheid, te golman gostiju Stegen.
Ibišević je također izabran za najboljeg pojedinca susreta, kako od čitatelja portala Goal.com, tako i od uredništva pomenutog portala.
- BH Patriot
- Kontakt:
Jučerašnja partija Ibiševića me je doista impresionirala veoma dobar comeback nakon neugodne ozljede zbog koje je dugo izbivao sa terena. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama i u predstojećim susretima baraža sa Portugalom, te da će ga ozljede zaobići u velikom luku jer ovaj momak je dovoljno puta izbivao sa terena!
Enjoy!
[youtube][/youtube]
Enjoy!
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)

Vedina hanuma juce na utakmici bila
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
http://www.bild.de/sport/fussball/spiel ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vedo nam uskoro postaje tata
Nek im je sa srecom 
Vedo nam uskoro postaje tata
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
neka masAllah ..sire sesoccerfan je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/spiel ... .bild.html
Vedo nam uskoro postaje tataNek im je sa srecom
Susic ozbiljno razmislja da u Zenici krene sa 2 napadaca,,
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemogu da kritikujem a ni da pohvalim tu odluku. Svaka varijanta ima svoje mane, mada sam misljenja da je sigurnije ako krenemo sa 1 napadacem. Ako vec krenemo sa 2 napadaca, onda ce Miske ili Pjanic morati na klupu.zgembo89 je napisao/la:Susic ozbiljno razmislja da u Zenici krene sa 2 napadaca,,
- el-fighter
- Kontakt:
Povratak Vede u velikom stilu. Gol kakav samo on zna postici. Bravo care za ovo i samo ovako nastavi. Ima da se Portugalcima tresu gace.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Nadam se da joj je ono caj ili dzus od jabuke u rucisoccerfan je napisao/la:
Vedina hanuma juce na utakmici bila
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pisala bolan.AÐ_Official je napisao/la:
Nadam se da joj je ono caj ili dzus od jabuke u ruci
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Goalgetter, izet fazlinovic i 37 gostiju.