AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 23 okt 2011, 14:11

Tako to prvaci rade

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 23 okt 2011, 14:11

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 23 okt 2011, 14:11

Evo gaaaaaaaa

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 14:12

Ovo je Leće prodo na pol. :roll: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 23 okt 2011, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 okt 2011, 14:13

Cassano najbolji asistent lige
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 23 okt 2011, 14:13

Kakav preokret,Boatengu svaka cast... :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2011, 14:14

spizz je napisao/la:Sad bi svi provokatori trebali naletiti i poceti pisati otkrovljenja tipa "ima pravde ,ima Boga" ko sinoc Baresi...mislim na ovo silovanje i trpanje od strane yebenog Leccea ;) ali nismo svi isti jbg.
Dok bismo se mi neutralni nasmijali jer se ipak držimo one "ne trčati pred rudo". :mrgreen:

Prvo poluvrijeme nisam gled'o, al' u 2. samo Milan igra. Šteta što ona asistencija Cassana nije krunisana golom Ibrahimovića (zakasnio prilikom uklizavanja). Milan je naprosto demolirao Lecce u 2. poluvremenu. Nego, šta je sa Silvom? Je li povrijeđen? Nije igr'o ni u CL, pa zato pitam. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 okt 2011, 14:16

Monolog je napisao/la:
spizz je napisao/la:Sad bi svi provokatori trebali naletiti i poceti pisati otkrovljenja tipa "ima pravde ,ima Boga" ko sinoc Baresi...mislim na ovo silovanje i trpanje od strane yebenog Leccea ;) ali nismo svi isti jbg.
Dok bismo se mi neutralni nasmijali jer se ipak držimo one "ne trčati pred rudo". :mrgreen:

Prvo poluvrijeme nisam gled'o, al' u 2. samo Milan igra. Šteta što ona asistencija Cassana nije krunisana golom Ibrahimovića (zakasnio prilikom uklizavanja). Milan je naprosto demolirao Lecce u 2. poluvremenu. Nego, šta je sa Silvom? Je li povrijeđen? Nije igr'o ni u CL, pa zato pitam. :(
Silva neka laksa povreda ali Alegri ne zeli da rizikuje
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 23 okt 2011, 14:17

Svaka čast Milan, prava ekipa ;)

Cule :)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 okt 2011, 14:17

2. pol dostojno šampiona. idemo momci izdržite još malo!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 okt 2011, 14:20

Meni je sumnjiv onaj Galliani sa onim telefonskim pozivima, nako, relano :mrgreen:

Salu na stranu, ne kontam sta se desilo sa Lecceom..pa dan te jbo nisu potrcali kako treba u drugom poluvremenu.... fkt nevjerovatno.... :roll: da su tracali bar malo, skonto bih... nista bukvalno... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 okt 2011, 14:22

è finito! è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 okt 2011, 14:23

nije ovo dobro, lecce je toliko lošiji od milana da se ovo moralo rutinski pobjediti, gledao sam od 2-0 i u prvom milan nije mogao 2 pasa spojiti :roll:
alegri je izgubljen danas, kpb mora igrati, MORA, uvijek, taman i ozljeđen je bolji od ambrosinija.
nadam se samo da je sad skontao da nemože milan igrati sa 3 mesara u veznom redu.
straser bio solidan i nega se treba vratiti, a gatuzu ambru se zahvaliti, 3 boda jako bitna to je najvažnije, a što se tiče namještanja, ona prva dva gola kpb ne možeš namjestiti sve da hoćeš
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 okt 2011, 14:24

sarajlija89 je napisao/la:Meni je sumnjiv onaj Galliani sa onim telefonskim pozivima, nako, relano :mrgreen:

Salu na stranu, ne kontam sta se desilo sa Lecceom..pa dan te jbo nisu potrcali kako treba u drugom poluvremenu.... fkt nevjerovatno.... :roll: da su tracali bar malo, skonto bih... nista bukvalno... :roll:
Poziv su bili upuceni onima na klupi, za izmjene Ambrosinia i Robinha :D
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 okt 2011, 14:24

Kraj Lecce 3:4 Milan
(İbn Qajjim)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 23 okt 2011, 14:25

Samo cu napisati KEVIN PRINCE BOATENG

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 okt 2011, 14:26

idem se sad napiti jaranu juventinu krvi, čujem tražio me na poluvremenu :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 23 okt 2011, 14:31

tony-mortale je napisao/la:nije ovo dobro, lecce je toliko lošiji od milana da se ovo moralo rutinski pobjediti, gledao sam od 2-0 i u prvom milan nije mogao 2 pasa spojiti :roll:
alegri je izgubljen danas, kpb mora igrati, MORA, uvijek, taman i ozljeđen je bolji od ambrosinija.
nadam se samo da je sad skontao da nemože milan igrati sa 3 mesara u veznom redu.
straser bio solidan i nega se treba vratiti, a gatuzu ambru se zahvaliti, 3 boda jako bitna to je najvažnije, a što se tiče namještanja, ona prva dva gola kpb ne možeš namjestiti sve da hoćeš
Čitav svijet vidi samo on ne. Ambrosini i kompanija. Činjenica je da senatori imaju toliki uticaj u klubu da je to za nepovjerovati.
Poslat ih u pm na kraju li u januaru, dovest montija i eriksena/casemira,. Vratiti Merkela, neka ga do kraja sezone da sazrije.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 23 okt 2011, 14:32

[youtube][/youtube]

8-)
Trebali smo ovo rijesiti u prvom poluvremenu, da je Max postavio normalnu formaciju.
Ambrosiniu je vrijeme da se oprosti, vratiti Strassera I Merkela i uzeti Monta.
I Taiwo naravno na lijevog beka.
Cassano najbolji asistent lige.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 23 okt 2011, 14:32

svaka cast Boateng...
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []