Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
jbno posteno od Macinija, dao mu je grogiranu ekipu i trebalo bi da im moze zavaliti go.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Nesportski od Dzeke, zna da ga je gadno nagazio, a pokazuje sudiji da onom da karton zato sto simulira.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ma nek ih udara. kad nas mogu francuzi neg i dzeko tuce sve oko sebe. u fair play ne vjerujem od one tekme protiv francuske.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Onda se nemoj zaliti za ono sto se nama desilo protiv Francuza.adnan_hzsa je napisao/la:ma nek ih udara. kad nas mogu francuzi neg i dzeko tuce sve oko sebe. u fair play ne vjerujem od one tekme protiv francuske.
dzeko sam na golmana i promasi,e **** ga...bar je ovo treba dati
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
zato i kazem citaj mi post. poslije one tekme ne vjerujem u fair play. nek udara dzeko neka bude i on prgav kad je ostalima dozvoljeno.Reuf_Herco je napisao/la:Onda se nemoj zaliti za ono sto se nama desilo protiv Francuza.adnan_hzsa je napisao/la:ma nek ih udara. kad nas mogu francuzi neg i dzeko tuce sve oko sebe. u fair play ne vjerujem od one tekme protiv francuske.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je ovo što naši igrači ne igraju ,nek odmaraju do baraža ,vidi Džeka kako trči kad mu je mjesto ugroženo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Uradio je sve skolski, ali golman je dobro zatvorio ugao. nema mu se sta zamjeriti u toj situaciji. Uzgred, odlicna lopta Silve. Dokaz onim koji mrze bespotrebno pomenutog igracapastore je napisao/la:dzeko sam na golmana i promasi,e **** ga...bar je ovo treba dati
KO ce li danas vrijedjati Evru na rasnoj osnovi 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- thenaturalone
- Kontakt:
Kako to kazes ispade da je sam isao 1 na 1. Ovo je ipak bilo sa strane, Dzeko dobro pucao u suprotni ugao i De Gea nogom jedva skinuo.pastore je napisao/la:dzeko sam na golmana i promasi,e **** ga...bar je ovo treba dati
Dzeko dosta dobar od kada je usao..imao je dvije dobre sanse,ali nije imao srece..smao naprijed!
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Cini mi se da je ovo dobro djelovalo na Dzeku, konacno je poceo trcati i boriti se na terenu. Nije zadatak napadaca samo da daje golove 
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
EDIIIIIIIIINNNNNNNNNNN
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- thenaturalone
- Kontakt:
toooooooooooooooooooooo EDIN DZEEEEEKOOOOOOO
Džeko koljenom !
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, L-Train i 46 gostiju.