To je ništa ovo je puno intrikantnija tema. Zadire duboko u podsvijest skoro da se ukršta sa PARApsiholigijom i alternativnim naukama. Gracić pravi masonski projekat ovdje. Nije on slučajno doveo klub blizu vjerskog objekta i bazena a izabrao tribinu u obliku poluoka
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
@bistrikboy
To je ništa ovo je puno intrikantnija tema. Zadire duboko u podsvijest skoro da se ukršta sa PARApsiholigijom i alternativnim naukama. Gracić pravi masonski projekat ovdje. Nije on slučajno doveo klub blizu vjerskog objekta i bazena a izabrao tribinu u obliku poluoka
i još pored gradske magistrale. Ako se popenjete na Trebević i dobro se zagledate sve će vam biti jasno 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Halo bolan pa svi znaju da se nas predsjednik hrani zdravo a janjetinu retko kad konzumira vec je ljubitelj povrca i puno voca a nacuo sam da mu je najveci porok duvan i duvan,,,,-cime se vi opterecujete pa to je ludilo no,gurajte svoju PROSTU i bezveznu pricu,,,,,,,,,bistrikboy je napisao/la:ti si vec napisao doktorski na temu "na janjetini sa Nijazom"kimbo je napisao/la:Olimpikovci samo naprijed ,šteta ne bavim se socijologijom al bih rado napisao jedan doktorski rad na temu "Kako samokontrolom i ignorancijom uzrujati komšiju". Dobro je ovo što vam podapinju uvijek je najzahvalnija uloga outsajdera pokupit ćete simpatije !!
posto ti vise volis pricu o ,,vasem,, predsedniku ili predsjedniku,kako kad,nego o olimpiku,mozes li nam reci kako provodi slobodno vrijeme.Da li voli koke,izlete s rajom,popodnevnu kaficu i tako? Saznali smo sve o njegovim prehrambenim navikama i porocima,pa bi mozda i ovaj podatak bio zanimljiv,cisto da znamo .hvala..pabizo je napisao/la:Halo bolan pa svi znaju da se nas predsjednik hrani zdravo a janjetinu retko kad konzumira vec je ljubitelj povrca i puno voca a nacuo sam da mu je najveci porok duvan i duvan,,,,-cime se vi opterecujete pa to je ludilo no,gurajte svoju PROSTU i bezveznu pricu,,,,,,,,,bistrikboy je napisao/la:ti si vec napisao doktorski na temu "na janjetini sa Nijazom"kimbo je napisao/la:Olimpikovci samo naprijed ,šteta ne bavim se socijologijom al bih rado napisao jedan doktorski rad na temu "Kako samokontrolom i ignorancijom uzrujati komšiju". Dobro je ovo što vam podapinju uvijek je najzahvalnija uloga outsajdera pokupit ćete simpatije !!
Ma Olimpic nas je sve popiš.. Cijeli grad priča o njihovom gestu i o tim poklonima. Znači uspjelo im je, ali priča se da spremaju i nove stvari. Znam da će sada mnogi gatati o čemu se radi, ali izgleda da je to svrha.
Šta se dešava sa stranicom Olimpica ??? Izvještaj sa utakmice 3 rečenice, nema više izvještaja sa utakmica iz novina, jedino je novi izgled bolji od onog starog ?
Olimpic na onoj sramotnoj njivi ne moze gola da da kako treba. Momci daju 3-4 gola na gostovanjima, a na Otoci 2 utakmice jedan gol i to glavom. Bolja je trava i ravnija na onoj livadi ispred doma zdravlja Kumrovac,bolje da tamo igraju.
Bravo VuCovi... Iskreno, mislio sam da ce nakon dvice sa gostovanja, biti x ili 2.
Sada bi jedna serija bez poraza do kraja prvog dela dobro dosla za prolecnu borbu u namestenom prvenstvu.
Sada bi jedna serija bez poraza do kraja prvog dela dobro dosla za prolecnu borbu u namestenom prvenstvu.
Je li bio neko na utakmici,neki bolji izvestaj od ovoga sa SS.ba ? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo izvještaja iz mog ugla. Olimpic je stvarno bio bolji i samo se čakalo kada će dati gol. Nije bilo baš puno raje, ali oni koji su bili vidjeli su prosječnu utakmicu. Da napomeneom da ovog puta nije bilo sendviča, ali su svi na tribinama dobili topli čaj. Opet gest vrijedan pažnje. Dijelili su opet dresove u poluvremenu.
Ponovo lijep potez Olimpica danas. Malo po malo i privuci ce sigurno publiku. Izgleda da su usli u formu i sada se nadam da nece na gostovanju dobit dobro po usima.
Slavija se otvorila tek kada je primila prvi gol ali nisu imali šansi nakon toga.Imali su jednu šansu kod 0:0 mada je to bila više polušansa po meni,i još jedan udarac po golu sa nešto više od 20 metara kod 2:0.Devil je napisao/la:Je li bio neko na utakmici,neki bolji izvestaj od ovoga sa SS.ba ?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic to radi europski, mada se nekima više sviđa huliganski stilarbitraža je napisao/la:Evo izvještaja iz mog ugla. Olimpic je stvarno bio bolji i samo se čakalo kada će dati gol. Nije bilo baš puno raje, ali oni koji su bili vidjeli su prosječnu utakmicu. Da napomeneom da ovog puta nije bilo sendviča, ali su svi na tribinama dobili topli čaj. Opet gest vrijedan pažnje. Dijelili su opet dresove u poluvremenu.
da ne prljamo tamo ljudima temu je li to onaj isti arnautovic sto ne svira velezu domacinski penal protiv olimpica isto na tvu bilo ili se varamherbion je napisao/la:
Sarajevo - Olimpik sudi M.Arnautovic iz TZ koji je prije dvije godine na TV povalio Olimpik.
Na kladaru staviti na crveni karton i penal
Da,isti!hordas'87 je napisao/la:da ne prljamo tamo ljudima temu je li to onaj isti arnautovic sto ne svira velezu domacinski penal protiv olimpica isto na tvu bilo ili se varamherbion je napisao/la:
Sarajevo - Olimpik sudi M.Arnautovic iz TZ koji je prije dvije godine na TV povalio Olimpik.
Na kladaru staviti na crveni karton i penal
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da li ko zna ili da me uputi gdje da saznam dimenzije stadiona na Otoci.Znaci duzina i sirina.Hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- BolanBolan
- Kontakt:
Trebao bi pitati čuvara (domara) tamo na stadionu, vidio sam da ima projekat na zidu u prvoj prostoriji kada dolaziš od Vistafona. Često i taj čuvar bude u toj prostoriji...123456 je napisao/la:Da li ko zna ili da me uputi gdje da saznam dimenzije stadiona na Otoci.Znaci duzina i sirina.Hvala.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
BolanBolan je napisao/la:Trebao bi pitati čuvara (domara) tamo na stadionu, vidio sam da ima projekat na zidu u prvoj prostoriji kada dolaziš od Vistafona. Često i taj čuvar bude u toj prostoriji...123456 je napisao/la:Da li ko zna ili da me uputi gdje da saznam dimenzije stadiona na Otoci.Znaci duzina i sirina.Hvala.
OK.Hvala na odgovoru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Racunam bod(ove).
Srecno!
Srecno!
slabo racunascole-ch je napisao/la:Racunam bod(ove).
Srecno!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Megamon
- Kontakt:
Veceras ste bili izdominirani.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.