Ja mislim da se Colin Edwards zakucao u njegaGunnerS je napisao/la:C c c, preko glave mu pređe onaj, kako se zove... C c c.... R.I.P.![]()
Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Moto GP
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- sarajlija89
- Kontakt:
Kakva tragedija
Gledao sam ga jos u najnizim klasama, konstatntno je napredovao, svake sezone i desi se ova tragedija
Rossi ga je udario, nakon cega mu je spala kaciga
Gledao sam ga jos u najnizim klasama, konstatntno je napredovao, svake sezone i desi se ova tragedija
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
udario ga Kolin Edvards, Rossi je prosao pored vidis to i na snimku..sarajlija89 je napisao/la:Kakva tragedija![]()
Gledao sam ga jos u najnizim klasama, konstatntno je napredovao, svake sezone i desi se ova tragedija![]()
ove sezone bio nenadjebiv, da nije imao dosta pehova sa padovima sigurno bi zavrsio u top 5 na kraju sezone, a tek mu je druga sezona u motogp bila.. strasno..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
http://www.motogp.com/en/contact/tributetosimoncelli" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam Boga mi totalno šokiran!
Nemam riječi!
Fakat mi je žao momka!
Nemam riječi!
Fakat mi je žao momka!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ne mogu da vjerujem,fkt ne mogu da vjerujem.Nakon Rossia najdrazi mi vozac i vidi ovo
RIP Marco Simoncelli
RIP Marco Simoncelli
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Pocivaj u miru.
Jbt al' sport stize tragedija za tragedijom u poslednje vreme ja ne verujem.Lokomotiva,pa Vasillev,pa sada Simoncelli.
Jbt al' sport stize tragedija za tragedijom u poslednje vreme ja ne verujem.Lokomotiva,pa Vasillev,pa sada Simoncelli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
R.I.P. Marco Simoncelli, ovo je tužan dan za sve istinske ljubitelje sporta. Počivaj u miru, legendo...

Poginuo je Pavel Karelin.Devil je napisao/la:Pocivaj u miru.
Nisam mogao da vjerujem. Jedan od komentatora na SportKlubu je zaplakao kad su objavili i plakao je do kraja prenosa. I ja sam. Decko je bio malo stariji od mene.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Boateng_27
- Kontakt:
Kako tuzno gledati ga mrtvog kako klizi po terenu na prsima
R.I.P. Marco !
[youtube][/youtube]
R.I.P. Marco !
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Pocela je nova sezona Moto GP sampionata,kao i prosle sezone u borbi za titulu ce se boriti Lorenzo koji je danas pobjedio,Stoner i naravno Pedrosa koji se nakon proslogodisnje povrede vratio na pravi put i napokon ce biti veliki konkurent ovoj dvojici za titulu.Rossi izgleda ni ove sezone nece moci nista postici,danas je zavrsio kao deseti.Sve u svemu ocekujem jos uzbudljiviju sezonu Moto GP sampionata nego prosle godine
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako šteta da ovakva tema propada
Danas utrka VN SAD-a
Danas utrka VN SAD-a
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Prenosi li iko ovo ?
U Hrvastkoj prenosi Sportska televizijaMElloo je napisao/la:Prenosi li iko ovo ?
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Sta ces brate nema nigdje prenosa ovog sporta na telki sem na sport klubu a taj kanal nema bruku raje,pa ljudi su slabo upuceni u sport koji sve vise i vise je popularniji i postaje jedan od najgledanijih sportova na svijetuTopGun je napisao/la:Kako šteta da ovakva tema propada![]()
Danas utrka VN SAD-a
da malo vratimo ovu temu u zivot, jos malo vise od mjesec dana ostalo je do pocetka nove sezone Moto GP sampionata, za koju ocekujem da bude uzbudljivija nego prosla, posebno prelaskom Valeta na konkurentniji motor u odnosu na proslu sezonu, ovako izgleda raspored za sezonu 2013 kao i prethodnih nekoliko god. prava na prijenose na Balkanu ima SK:

Timovi:

rezultati 1. sesije drugog zvanicnog testa u Sepangu:

Timovi:

rezultati 1. sesije drugog zvanicnog testa u Sepangu:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hvala miki na ovim informacijama,i ja jedva cekam da pocne vjerovatno i najbolja sezona ikada do sada,najvise zbog toga sto su tu dosla i dva strasna vozaca Mark Markez za kojeg navijam vec dvije godine pored Pedrose a i tu je ludi talijan Andrea Janone
Rossi ove sezone zajedno sa Lorenzom voziti u istoj ekipi,kao i velik nada Markez i Pedrosa
Moje misljenje je da ce ovu sezonu osvojiti mladi Mark Markez

Rossi ove sezone zajedno sa Lorenzom voziti u istoj ekipi,kao i velik nada Markez i Pedrosa
Moje misljenje je da ce ovu sezonu osvojiti mladi Mark Markez
A Toni Elias opet ostao bez ekipe za ovu sezonu
,vjerovatno ce se vratiti u moto gp2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.