FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Zabac
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 18:01

laki je napisao/la:keita u prvih 11?!
a nisam znao da prvih 11 cine tim.Nek si mi reko !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 18:06

Zomby je napisao/la:
Cuj Anti-Islamiste pusti te idole nek pucaju....
Pa ima 5 igraca u ekipi koji su Muslimani.U sklopu Nou Campa imas mesdzid....

Mediji su nevjerovatna stvar.Ali ovo je Madridska stampa pa ti nema sta biti cudno.
Abidal, Affalay, Keita to su 3 :mrgreen: nego sta vrijedi kad ne postuju ni svoje... ista stvar kao sto Busket zove Marcela majmunom a vamo ima Alvesa hem je taj isti morao da uradi operaciju usiju..jok nije ga nazvo majmunom ipak on ima u ekipi jednog majmuna a mozda par vise :roll:

glumci :mrgreen:
slika
Ako je rekao Buskec da je Marcelo majmun covjek nista slagao nije.Pa taj ko' da je sa grane sisao.Sjetim se onih zracnih duela sa Messijem i noge u kuk,potom onog starta nad Fabregasom itd itd.
Dosta toga se kaze na utakmicama ali ti nemas dokaza..
Barcelonini igraci najvise trpe a najmanje daju.batine primaju iz kola u kolo, a ne sjecam se kada je neki igrac barcelone ostro startovao na protivnika.Ekipe igraju destrukciju protiv Barce, pa ako to ne upali pokusavaju se fizicki i verbalno sukobiti kako bi poremetili Barcelonu.Ali barcelona je toliko mocna da je nista izbaciti iz ritma ne moze...

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 18:17

Ako je rekao Buskec da je Marcelo majmun covjek nista slagao nije.Pa taj ko' da je sa grane sisao.Sjetim se onih zracnih duela sa Messijem i noge u kuk,potom onog starta nad Fabregasom itd itd.
Dosta toga se kaze na utakmicama ali ti nemas dokaza..
Barcelonini igraci najvise trpe a najmanje daju.batine primaju iz kola u kolo, a ne sjecam se kada je neki igrac barcelone ostro startovao na protivnika.Ekipe igraju destrukciju protiv Barce, pa ako to ne upali pokusavaju se fizicki i verbalno sukobiti kako bi poremetili Barcelonu.Ali barcelona je toliko mocna da je nista izbaciti iz ritma ne moze...
Pa čuj ako je Marcelo majmun moze i ovaj njemu reći nesto tipa...ipak taj Marcelo nema toliki kompleks prema :
slika

Kazes igraci Barcelone dobivaju batine, pa navedi mi jedan npr. da je neki igrac Barcelone zbog neke batine na terenu bio out 7 dana..?

Evo jedan start Busqueta onako nista opasno :roll:
slika

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 18:26

Imas jos koji ? Vidim uporan si u nastojanju da nam dokazes da Barcelona igra ostro i u kost.

Keep going !

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 18:40

Zabac je napisao/la:Imas jos koji ? Vidim uporan si u nastojanju da nam dokazes da Barcelona igra ostro i u kost.

Keep going !
:roll:

Ne odg. ti na pitanje... :mrgreen:

Uopce Barcelona ne igra u kost, faul ko faul, ipak Pique, Puyol, Abidal, Busquet, Alves, Mascerano morajumalo čvrsce u nekim situacijama jer igraju takvu poziciju i to je sasvim normalno.. ali imaju oni svoje cakice tj. gluma, balet cica mica...to svi znamo, nećemo o tome.
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 23 okt 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 okt 2011, 18:43

Zomby je napisao/la:
Zabac je napisao/la:Imas jos koji ? Vidim uporan si u nastojanju da nam dokazes da Barcelona igra ostro i u kost.

Keep going !

Uopce Barcelona ne igra u kost, faul ko faul, ipak Pique, Puyol, Abidal, Busquet, Alves, Mascerano morajumalo čvrsce u nekim situacijama jer igraju takvu poziciju i to je sasvim normalno.. ali imaju oni svoje cakice tj. gluma, balet cica mica...otom potom to svi znamo.
Ali opet pored "svih" tih mesarski startova na igrače Barcelone niko da ni 7 dana bude out, ispada da su to sasvim normalni startovi tokom nogometne tekme samo sto se oko navedenih previše diže prašina.
mozda su igraci Barcelone bolje fizicki spremni od ostalih, a i dosta cesto je bilo povreda...tako da ti to ne stoji...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 okt 2011, 18:44

Fabregas: "Cijelog života igrao sam s ljudima koji su iz svih dijelova svijeta i koji su svih religija, imam suigrača iz Malija, kao i tetovažu na arapskom. I moja djevojka je iz Libana. Nema jasnijeg dokaza da glasine nemaju smisla.

;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 18:47

Scof1eld je napisao/la:Fabregas: "Cijelog života igrao sam s ljudima koji su iz svih dijelova svijeta i koji su svih religija, imam suigrača iz Malija, kao i tetovažu na arapskom. I moja djevojka je iz Libana. Nema jasnijeg dokaza da glasine nemaju smisla.

;)
Pokazo mu tetovazu i pitao ga mozes li mi prevesti i ovaj se naljutio :lol: :lol: :lol:

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 18:49

mozda su igraci Barcelone bolje fizicki spremni od ostalih, a i dosta cesto je bilo povreda...tako da ti to ne stoji...
Čuj fizicki spremni :lol: možeš ako si beton, znači u kost i spreman si opet sljedecu tekmu :roll:

Bilo je povreda ali na treningu, normalne sitne mišicne povrede a to može biti mač sa 2 oštrice za tešku povredu ako se ne ide polako, mislim da se to desilo Iniesti i Pique.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 18:50

Zomby je napisao/la:
Čuj fizicki spremni :lol: možeš ako si beton, znači u kost i spreman si opet sljedecu tekmu, bilo je povreda ali na treningu, najčeće sitne mišicne povrede a to može biti mač sa 2 oštrice za tešku povredu ako se ne ide postepeno, mislim da se to desilo Pique ovaj put.
Pa jasno je i golubu da je Barcelona najspreminija ekipa fizicki i trkacki.Pa kakav presing igraju ostale ekipe ne stignu nabiti loptu iz svog 16nesterca.

To o povredama ne bih komentarisao jer ni ti sam ne znas sta bi time da dokazes.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 okt 2011, 18:51

Zomby je napisao/la:
Čuj fizicki spremni :lol: možeš ako si beton, znači u kost i spreman si opet sljedecu tekmu, bilo je povreda ali na treningu, najčeće sitne mišicne povrede a to može biti mač sa 2 oštrice za tešku povredu ako se ne ide postepeno, mislim da se to desilo Pique ovaj put.
pa naravno da fizicka sprema utice na povrede...
al startovi kakve primaju igraci Barce, ne znam mozda ih Bog cuva,
neko rece da ima medzlis u sastavu Nou Capma, mozda svi kolektivno idu tamo svaki dan...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 18:58

pa naravno da fizicka sprema utice na povrede...
al startovi kakve primaju igraci Barce, ne znam mozda ih Bog cuva,
neko rece da ima medzlis u sastavu Nou Capma, mozda svi kolektivno idu tamo svaki dan...
:lol:

Jeste upravu je vjer. ima medzlis i tamo se svi klanjaju :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2011, 19:02

Pepe je zasluzio status mesara divljackim startovima nad igracima Barce zbog kojih su pauzirali po nevjerovatnih 2-3 minute,a neki Bogami i do 5 minuta.
Te minute su inace provodili u samrtnim mukama,Mascherano je nekoliko puta izgledao da umire u agoniji na terenu,no srecom sve se zavrsilo dobro.

Ajd sad nek neko postavi Pepe vs Getafe,niste odavno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:06

LBJ MVP je napisao/la:Pepe je zasluzio status mesara divljackim startovima nad igracima Barce zbog kojih su pauzirali po nevjerovatnih 2-3 minute,a neki Bogami i do 5 minuta.
Te minute su inace provodili u samrtnim mukama,Mascherano je nekoliko puta izgledao da umire u agoniji na terenu,no srecom sve se zavrsilo dobro.

Ima i Pepe vs Lyon.

btw: On je samo jedan u nizu raznovrsnosti ekipi Vodokotlica.
Tu je neprikosnovena harlovina Sergio Ramos.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 19:14

LBJ MVP je napisao/la:Pepe je zasluzio status mesara divljackim startovima nad igracima Barce zbog kojih su pauzirali po nevjerovatnih 2-3 minute,a neki Bogami i do 5 minuta.

:lol: :lol:

Ma mucki provokatiri pazi Alvesa :oops:
[youtube][/youtube]
Tu je neprikosnovena harlovina Sergio Ramos
Zato je taj isti Ramos jednoc spasio guzu Puyolu , naravno kad je Ramos stao izmedju, Puyol zadnji ipak udara kolegu iz repke :oops: neprikosnovena harlovina
[youtube][/youtube]

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:17

Kakva je dusica taj Ramos , takvu njeznost nisam vidio od crtica Bamby...

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 19:20

Zabac je napisao/la:Kakva je dusica taj Ramos , takvu njeznost nisam vidio od crtica Bamby...
Često gledaš crtice Bamby u tome je problem, zato ti je svaki nogometni muški start na igrača Barcelone = mesarski :mrgreen:

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:24

Zomby je napisao/la:
Zabac je napisao/la:Kakva je dusica taj Ramos , takvu njeznost nisam vidio od crtica Bamby...
Često gledaš crtice Bamby u tome je problem, zato ti je svaki nogometni muški start na igrača Barcelone = mesarski :mrgreen:
Neki dan sam gledao film Glup,gluplji i jednog lika iz tog filma bas zamisljam poput tebe.
Prava tragikomedija.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 19:28

Neki
dan sam gledao film Glup,gluplji i jednog lika iz tog filma bas zamisljam poput tebe.
Prava tragikomedija.
Možda u tom filmu vidiš sebe a ionako je to samo film, tvoja surova strana je gora od toga. Imaš mahanje od mene, selam.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:31

Zomby je napisao/la:Neki
dan sam gledao film Glup,gluplji i jednog lika iz tog filma bas zamisljam poput tebe.
Prava tragikomedija.
Možda u tom filmu vidiš sebe a ionako je to samo film, tvoja surova strana je gora od toga. Imaš mahanje od mene, selam.
jesil to konacno odlucio prestati smarati?
Prijatno ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []