Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Theo je pos'o rinaka prava.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zamislite sta ce vama City uraditi oni su Uniteda dobili 6-1,a United vas 8-2
(za.jeb.av.am se nemojte me odmah napadati)
(za.jeb.av.am se nemojte me odmah napadati)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- armin arsenalovac
- Kontakt:
NE MOZE THEO DOCI DO IZRAZAJA U OVAKVIM UTAKMICAMA KAD SE EKIPA BRANI SA 11 IGRACA...ON JE ZA OTVORENIH UTAKMICA !!!Megamon je napisao/la:Theo je pos'o rinaka prava.
kad igra rvp igra i arsenal, nema sta, zasluzeno pobjeda, po meni igrac tekme rvp definitivno ali tu su on i gervinho, i on je fakat odlicno odigrao, ramsey nije los, imao dobru asistenciju, ali najvise nam fali skok igra, koliko smo prilika iz kornera imali jedan je morao uci, onaj chamakh je nekad znao glavom, odbrana osrednje, bezze gol smo primili
sve u svemu zasluzena pobjeda u potpunosti
sve u svemu zasluzena pobjeda u potpunosti
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Šta drugo reći osim: Hvala (:
Imao sam neki predosjećaj da, kada Robin uđe, Arsenal ubija. I ostvarilo se
Gervinho isto tako dobar, svaka čast. Sczesny-u svaka čast za onakve "odbrane"
Onaj Witehead se brukao maksimalno u Stokama. Theo. molim te, odlazi, kvariš ionako načeti renomee FC Arsenala. Song, koju posluku porati?
.Ugl. Uz onaj raspad sistema Manchester Uniteda, sve super danas 
Imao sam neki predosjećaj da, kada Robin uđe, Arsenal ubija. I ostvarilo se
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
- Megamon
- Kontakt:
Pozdravlja vas @allgunsblazing iz Banovica.banovali ga jer je zahebavo smradalonce. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- -Paja
- Kontakt:
Velicanstvena pobjeda dominantnih topnika, apsolutna dominacija rezultat je neralan trebalo je biti 6-0 za nas.
Dio Arsenala
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Paja k'o Paja-Paja je napisao/la:Velicanstvena pobjeda dominantnih topnika, apsolutna dominacija rezultat je neralan trebalo je biti 6-0 za nas.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Arsenalisation je napisao/la:Za nekih 45 min pocinje tekma...Nakon dosta vremena neku tekmu(Arsenala)iscekujem zeljno od samog jutra.Moja prognoza 3:1![]()
C'MON YOU GUNNERS!
WENGERU ODLAZI!
Samo da potvrdim klasu...
Nego net mi je ovih dana slab ko racku(ADSL) pa nisam ni jedan stream mogao pokrenut bez sjeckanja svakih 5 sec sto me nerviralo tako da nisam ni gledao tekmu jedino od 40-45
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Samo dvije minute poslije ovog komentara se i desilo.SamoZeljo je napisao/la:Na TVu United - City a na stolu laptop Arsenal - StokeMarley je napisao/la:Hvala majstoreSamoZeljo je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/91871
(samo je ruski jezik)
Vrijeme je za Chamakh OUT - van Persie IN
Sta reci, igra odlicna ali zavrsnica moze jos bolje. Chamakch je definitivno zalutao u Arsenal.
ROBIN JE MAJSTOR ALI ONO BAS!
Udari se u guzicu i slavi pobj. nad moćnim Stokom-Paja je napisao/la:Velicanstvena pobjeda dominantnih topnika, apsolutna dominacija rezultat je neralan trebalo je biti 6-0 za nas.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Chelsea dva crvena danas i poraz od QPR.Nema Drogbe i Bosingwe protiv nas
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
dobili su jos 7 zutih.Predpostavljam da je nekome 5ti ???Faraon iz Visokog je napisao/la:Chelsea dva crvena danas i poraz od QPR.Nema Drogbe i Bosingwe protiv nas
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- Megamon
- Kontakt:
RVP - pazi sad - 25 golova u zadnjih 26 nastupa za Arsenal
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
prosjekMegamon je napisao/la:RVP - pazi sad - 25 golova u zadnjih 26 nastupa za Arsenal
ma dobro Drogba voli zabijat protiv nas,jel ko doso do 5 zutog od ovih danasBluesForever je napisao/la:Ne moraju ni biti,zato se vracaju Torres i Ramires...
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 23 okt 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- BluesForever
- Kontakt:
Ne moraju ni biti,zato se vracaju Torres i Ramires...Faraon iz Visokog je napisao/la:Chelsea dva crvena danas i poraz od QPR.Nema Drogbe i Bosingwe protiv nas
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BluesForever
- Kontakt:
Nevjerujem da je dosao neko do 5 zutog..Faraon iz Visokog je napisao/la:prosjekMegamon je napisao/la:RVP - pazi sad - 25 golova u zadnjih 26 nastupa za Arsenal
ma dobro Drogba voli zabijat protiv nas,jel ko doso do 5 zutog od ovih danasBluesForever je napisao/la:Ne moraju ni biti,zato se vracaju Torres i Ramires...
Champions League Winners 2012
Kvari mi kiša tekmu Porto-Nacional, pa mi se ne gleda.
Pa da 'vako hladne glave se malo nasladjujem. Pa ne toliko pobjedom koliko kontinuitetom.
Jednostavno, činjenice, fakti su sLJedeći:
Tottenham (A) 2:1
Sunderland (H) 2:1
Marseille (A) 0:1
Stoke City (H) 3:1 ...
Što je najjače: Ramsey odlučio u Marseju, Gervinho danas 1 gol(ja ću ipak po drugi put da se editujem:) 2 asistencije, Robin impresivnih 7 golova u Ligi i 1 asistencija, ukupno 9 golova ove sezone.
Što je još jače:Ekipa se diže, eksponentno popravljaju svoju igru. Više se ne vide glupi potezi odbrane. Istina, još fali skok igra (u oba dijela of/def), al' nema više pogrešnih dodavanja, ispadanja itd; itd...
Opet, desert za nas ,ljubitelje Arsenala, dolazi tek u činjenici da ćemo u drugom dijelu sezone moći gledati ekipu Arsenala ,koja je ravnopravna ovoj, koja uzima bodove, sada već redom.
Pod uslovom da golman ostaje isti (a ni Fabianski nije loš golman) taj drugi tim je sledeći: Sagna,Vermaelen,Djourou,Gibbs-Frimpong,Wilshire,Diaby-Chamberlain,Arshavin-Park... Nisam uvrstio Chamakha,Benayouna, Miyaichia, Coquelina i Miquela ,jer nemam gdje.
Imam nekak' osjećaj da Wenger čuva Parka kao iznenadjenje u danima kad (ako) RvP-a ne bude, jer je prilično nepoznat Engl. klubovima (pa ne što se izdanja tiče, nego uloge u Arsenalu), zato mislim da se Chamakh trenutno forsira, al' aj vidjećemo.
Sad treba iskoristiti ovu živčanost Chelsea i probati doći do 3 boda (ja zadovoljan i sa bodom). Danas su bili previše, ogromno iznervirani (pa ne znam čime, iako je sudija bio smiješan, sudio je u korist OPR, očigledno), al' to nije razlog da se promašuju onakve prilike (Anelka, Luiz...).Uz to, vjerujem da je ova tekma ekipu Chelsea pošteno izmorila.
A nakon te tekme Arsenal ima opet par uslovno rečeno lakših (WBA, Norwich(gostujemo), Fulham, Wigan...).I te tekme treba iskoristiti i uzeti 4. mjesto i nakon toga ga sigurno ne ispuštamo.Eventualno napredovati po ljestvici, jer vjerujem da Arsenal može , sa ovakvom širinom i ovakvim kvalitetom, i do 2/3. mjesta. Biti šampion je za sada samo san, mada i u njega vjerujem, al' pretjerano je očekivati (u ovom trenutku).
Vjerujem da će Wenger, po ko zna koju sezonu, iz ekipe izvući maksimum i ubaciti Arsenal u top4. Sad, ostaje pitanje koje mjesto u top4.
I da napomenem (editov'o sam post): Danas je Arsenal imao preko 60% (ako se ne varam duboko preko 60) loptu u nogama i kontrolirali su loptu ,prostor i tekmu svih 90 minuta. Praktično Szczesny nije imao posla sem tog gola (a i on nije iz akcije, nego iz prekida).
Jednostavno, činjenice, fakti su sLJedeći:
Tottenham (A) 2:1
Sunderland (H) 2:1
Marseille (A) 0:1
Stoke City (H) 3:1 ...
Što je najjače: Ramsey odlučio u Marseju, Gervinho danas 1 gol(ja ću ipak po drugi put da se editujem:) 2 asistencije, Robin impresivnih 7 golova u Ligi i 1 asistencija, ukupno 9 golova ove sezone.
Što je još jače:Ekipa se diže, eksponentno popravljaju svoju igru. Više se ne vide glupi potezi odbrane. Istina, još fali skok igra (u oba dijela of/def), al' nema više pogrešnih dodavanja, ispadanja itd; itd...
Opet, desert za nas ,ljubitelje Arsenala, dolazi tek u činjenici da ćemo u drugom dijelu sezone moći gledati ekipu Arsenala ,koja je ravnopravna ovoj, koja uzima bodove, sada već redom.
Pod uslovom da golman ostaje isti (a ni Fabianski nije loš golman) taj drugi tim je sledeći: Sagna,Vermaelen,Djourou,Gibbs-Frimpong,Wilshire,Diaby-Chamberlain,Arshavin-Park... Nisam uvrstio Chamakha,Benayouna, Miyaichia, Coquelina i Miquela ,jer nemam gdje.
Imam nekak' osjećaj da Wenger čuva Parka kao iznenadjenje u danima kad (ako) RvP-a ne bude, jer je prilično nepoznat Engl. klubovima (pa ne što se izdanja tiče, nego uloge u Arsenalu), zato mislim da se Chamakh trenutno forsira, al' aj vidjećemo.
Sad treba iskoristiti ovu živčanost Chelsea i probati doći do 3 boda (ja zadovoljan i sa bodom). Danas su bili previše, ogromno iznervirani (pa ne znam čime, iako je sudija bio smiješan, sudio je u korist OPR, očigledno), al' to nije razlog da se promašuju onakve prilike (Anelka, Luiz...).Uz to, vjerujem da je ova tekma ekipu Chelsea pošteno izmorila.
A nakon te tekme Arsenal ima opet par uslovno rečeno lakših (WBA, Norwich(gostujemo), Fulham, Wigan...).I te tekme treba iskoristiti i uzeti 4. mjesto i nakon toga ga sigurno ne ispuštamo.Eventualno napredovati po ljestvici, jer vjerujem da Arsenal može , sa ovakvom širinom i ovakvim kvalitetom, i do 2/3. mjesta. Biti šampion je za sada samo san, mada i u njega vjerujem, al' pretjerano je očekivati (u ovom trenutku).
Vjerujem da će Wenger, po ko zna koju sezonu, iz ekipe izvući maksimum i ubaciti Arsenal u top4. Sad, ostaje pitanje koje mjesto u top4.
I da napomenem (editov'o sam post): Danas je Arsenal imao preko 60% (ako se ne varam duboko preko 60) loptu u nogama i kontrolirali su loptu ,prostor i tekmu svih 90 minuta. Praktično Szczesny nije imao posla sem tog gola (a i on nije iz akcije, nego iz prekida).
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 23 okt 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Konacno smo se vratili na pobjednicke staze i uvezali smo par pobjeda. RvP ponovo pokazao koliko je vazan za ovu ekipu. Hladno udje sa klupe i sa 2 gola rijesi utakmicu. Nadam se da cemo ovaj niz nastaviti i u narednoj utakmici kada gostujemo Celziju.
GO GUNNERS
GO GUNNERS
A utorak sa Boltonom?suhakrpa je napisao/la:Konacno smo se vratili na pobjednicke staze i uvezali smo par pobjeda. RvP ponovo pokazao koliko je vazan za ovu ekipu. Hladno udje sa klupe i sa 2 gola rijesi utakmicu. Nadam se da cemo ovaj niz nastaviti i u narednoj utakmici kada gostujemo Celziju.
GO GUNNERS
Ili vam nije važan Carling Cup?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.