moze izdominirat svakog stopera sa ovakvog gradjom
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
nema druge...covjek je rodjen da bude napadac
Na ovoj 2 slici jel ko primijetio ove male gute na desnoj ruci kod Dzekebarbarez je napisao/la:evo ga ko Jordan.Bravo majstoresoccerfan je napisao/la:
Bravo Diamantuuuu
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Šminka, puderLBJ MVP je napisao/la:
Tacno se promjenio u faci
- Goalgetter
- Kontakt:
Iskreno kad sam vidio Balotelija u prvoj postavi pomislio sam da Mancini definitivno je pukao. Ocekivao sam crveni karton za njega, poraz Sitija, Kolarova u prvoj postavi, Dzeka isto, Dzekov gol. Jedino je Edin ispunio moja predvidjanja.
E zna li ko koji je najtezi poraz Fergusona na klupi ManU
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
karameldar
- Kontakt:
Ovaj.DANTES je napisao/la: E zna li ko koji je najtezi poraz Fergusona na klupi ManU
YNWA!
Spucala ga strujaGoalgetter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Dzeko se treba dobro zahvaliti Manciniju jer je on ubacio Dzeku kad je vidio da se United raspada i skontao da bi ovo bila dobra sansa da Dzeko zabije i dobije malo samopouzdanja.
Ali realno Dzeko je imao srece i kad je dao prvi naravno i drugi gol, jer je de Gea reagovo vrlo lose na drugi Dzekin gol.
Dzeko je imao 5 sansi a od tih 4 100% sansi i mogao je lahko dati 4 gola.
Ali realno Dzeko je imao srece i kad je dao prvi naravno i drugi gol, jer je de Gea reagovo vrlo lose na drugi Dzekin gol.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Eto ti se sad našao da umanjiš Džekine golove,, pa svak nekad maši, Mancini se jedino mora zahvaliti Arapima, pa su mu kupili ovoliko fantasticnih napadaca,pa ih može rotirati. Kad smo kod srece nije je imao protiv Vilja.kod oba gola je bio na centimetre do lopte, a ova ti je najgluplja cuj gde Gaga nije dobro reagovao, pa svaki golman kad primi gol ocito da nije dobro reagovao, to nije sreca napadaca nego greska golmanaPauk je napisao/la:Dzeko se treba dobro zahvaliti Manciniju jer je on ubacio Dzeku kad je vidio da se United raspada i skontao da bi ovo bila dobra sansa da Dzeko zabije i dobije malo samopouzdanja.
- JuveSissoko
- Kontakt:
nije ni Mancini toliki levat koliko ljudi na ovom forumu misle da jeste.DANTES je napisao/la:Iskreno kad sam vidio Balotelija u prvoj postavi pomislio sam da Mancini definitivno je pukao. Ocekivao sam crveni karton za njega, poraz Sitija, Kolarova u prvoj postavi, Dzeka isto, Dzekov gol. Jedino je Edin ispunio moja predvidjanja.
Sad ce jedan SAF imati po cemu da se sjeca "levata" Mancinia.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Goalgetter
- Kontakt:
'ebo ti Dzeku, evo napadaca za repku :
http://www.transfermarkt.de/de/mislav-k ... 40642.html
U Singapuru zabio 29 golova u 26 utakmica
Dzeko igra toplo/hladno uostalom kao i Man. City...zaista cudna ekipa naprimjer u LP njihova igra djeluje konfuzno,bezidejno,krkanski,a onda poderu Man UTd sa 6 -1...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:'ebo ti Dzeku, evo napadaca za repku :
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pa on je dobro poznato ime,bio svojevremeno jedan od najboljih igraca nase lige,to je ono vrijeme kad je Siroki igrao protiv Heartsa..prije toga i u Zrinjskom bio odlican..a i nije klasicni napadac,ofanzivni vezni vise,nekad se spominjao da bi mogao i zaigrati za reprezentaciju..Goalgetter je napisao/la:'ebo ti Dzeku, evo napadaca za repku :
No,ovo je ionako totalni offtopic
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Baš kritički post na džeku!Pauk je napisao/la:Dzeko se treba dobro zahvaliti Manciniju jer je on ubacio Dzeku kad je vidio da se United raspada i skontao da bi ovo bila dobra sansa da Dzeko zabije i dobije malo samopouzdanja.
Pa i messi je sinoć imao penal, pa ga je fulno!
Sve nas treba da raduje što je džeko za nekih 20 minuta došao u pet šansi, dva puta zabio, dvije mu deheja odličnim intervencijama skinuo, a jednu je fulno!
Uz to, za tih 20 minuta je bio više nego koristan u obrani, asistirao je silvi za gol, napravio par driblinga , šprinteva, zaradio nekoliko faulova..mislim stvarno previše za 20 minuta!
Džeko stvara nevjerovatnu razliku u napadu!
Mnogo je korisniji u napadu i od aguera i od balotelija!
Baloteli je danas ponajviše doprinio pobjedi, iako sam mišljenja da ga je džeko zasjenio svojim ulaskom!
Najvažnije je da su sva troica pucački raspoložena, a odlsakom teveza, i atmosfara je bolja, manje je pritiska!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Edine!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Tako je kraLju! 
Cuj,pa zar je mrki negdje otisao?? Izvinjavam se ako sam sta propustio.mozak je napisao/la:Baš kritički post na džeku!Pauk je napisao/la:Dzeko se treba dobro zahvaliti Manciniju jer je on ubacio Dzeku kad je vidio da se United raspada i skontao da bi ovo bila dobra sansa da Dzeko zabije i dobije malo samopouzdanja.
Pa i messi je sinoć imao penal, pa ga je fulno!
Sve nas treba da raduje što je džeko za nekih 20 minuta došao u pet šansi, dva puta zabio, dvije mu deheja odličnim intervencijama skinuo, a jednu je fulno!
Uz to, za tih 20 minuta je bio više nego koristan u obrani, asistirao je silvi za gol, napravio par driblinga , šprinteva, zaradio nekoliko faulova..mislim stvarno previše za 20 minuta!
Džeko stvara nevjerovatnu razliku u napadu!
Mnogo je korisniji u napadu i od aguera i od balotelija!
Baloteli je danas ponajviše doprinio pobjedi, iako sam mišljenja da ga je džeko zasjenio svojim ulaskom!
Najvažnije je da su sva troica pucački raspoložena, a odlsakom teveza, i atmosfara je bolja, manje je pritiska!
Druze ovo ti je od tereta,nije se dovoljno zagrijavao ili bio zagrijan koliko treba i od toga pocnes da dobijas te gutice.I to je to sto izadze na vidjelo,vise ne moze dobijatiadnanhz je napisao/la:Na ovoj 2 slici jel ko primijetio ove male gute na desnoj ruci kod Dzekebarbarez je napisao/la:evo ga ko Jordan.Bravo majstoresoccerfan je napisao/la:
Bravo Diamantuuuu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trebo bi smanjiti kilazu na benchu. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Bing [Bot], laznokrilo, Micron, Tracy3McGrady i 40 gostiju.