[youtube][/youtube]spizz je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Baloteli ludak
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Ali, koliko se dugo United "kalemio", ovi su to uradili bukvalno preko noći.Valencia je napisao/la:Treba biti realan i priznati da u danasnjem vremenu svi parama 'kupuju' titule. Ako ih kupuje Junajted, zasto ne bi i Siti? Runi, Ferdinand, Nani, Anderson, Dzons,.. Svi su oni skupo placeni. Isto se moze reci za Real, Celsi, Milan i veliku vecinu drugih velikih klubova. Nista bez para.Jimmy from the hood je napisao/la:Baloteli sinoć stan zapalio, danas Old Traford.
Yebe me sada pomisao na to da se parama može "kupiti" titula. Nadam se da griješim.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
e moj dzimi koda si vanzemaljac pa ne znaš da Wigan neće nikad biti prvak, Što? zato što nema para isto tako ni Stoke ni Lecce, Bolonja, Bolton i druge ekipiceJimmy from the hood je napisao/la:Ali, koliko se dugo United "kalemio", ovi su to uradili bukvalno preko noći.Valencia je napisao/la:Treba biti realan i priznati da u danasnjem vremenu svi parama 'kupuju' titule. Ako ih kupuje Junajted, zasto ne bi i Siti? Runi, Ferdinand, Nani, Anderson, Dzons,.. Svi su oni skupo placeni. Isto se moze reci za Real, Celsi, Milan i veliku vecinu drugih velikih klubova. Nista bez para.Jimmy from the hood je napisao/la:Baloteli sinoć stan zapalio, danas Old Traford.
Yebe me sada pomisao na to da se parama može "kupiti" titula. Nadam se da griješim.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
City u 9 odigranih utakmica ima gol razliku 33-7 (+26) i 25 bodova od mogucih 27.
STRASNO!
STRASNO!

i to u ligi gdje svak' svakog pobjedzujeSamoZeljo je napisao/la:City u 9 odigranih utakmica ima gol razliku 33-7 (+26) i 25 bodova od mogucih 27.
STRASNO!

Stranger in the night. SIDA in the morning!
Neverne Tome POKLONITE SE MANCINIJEVOM GENIJU!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- BluesForever
- Kontakt:
Odlicna pobjeda danas svaka cast,ali mislim da se trebate malo spustiti na zemlju tek je 9 kolo ima još da se igra,nadam se da ce i Mancini reci to svojim igracima da se previše ne zanose.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
- Kontakt:
Mančester Si ti, takav sam i jaaaaa. 

Jimmy from the hood je lud.

Nevjerovatno mi je drago zbog ovog covjeka.Trenercina,kapa dole majstore

P.S. All the Man United players look pretty upset. Except Rooney. He can't count to 6. He just looks confused.

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- MacbookPro
- Kontakt:
Six and city, što napisa neko
Za uspeh nisu potrebne financije nego financijska inteligencija...neka nadju bogatog sponzora ili gazdu...sa druge strane same pare nisu garant uspeha, potrebno je mnoooogo vise od toga...ko misli drugacije nema pojma....muXmania je napisao/la:
e moj dzimi koda si vanzemaljac pa ne znaš da Wigan neće nikad biti prvak, Što? zato što nema para isto tako ni Stoke ni Lecce, Bolonja, Bolton i druge ekipice
hajte se sad vratite se nazad i izvinite Manciniju svi ljubitelji tradicije i 'klasicnog pristupa' radi vredjanja i prigovaranja sto je davao podjednako vremena i Baloteliju(i cak tevezu) i nije forsirao samo Dzeku...iako bi to uradio svako nakon ona 4 gola Dzeke protiv totenhema.....u stvari ne morate da se izvinjavate...dovoljno ce biti da shvatite da ne mozete sve shvatiti i da ne znate i tesko da cete ikada da saznate mnogo toga o fudbalu sto Mancini zna...koliko je to bilo genijalno tek ce mozda da se pokaze jer je sezona duga i povrede su tu...
Valencia je napisao/la: Danas su imali svoj dan i to je to. Takve stvari se desavaju u fudbalu.
Polako prijatelju nije to samo jedan dobar dan.... 2 meseca se vec igra i City je ubedljivo najbolji! 5 bodova su ispred Uniteda, a guraju na svim frontama....lepo si baš rekao ozbiljni ljudi formiraju mišljenje na osnovu više činjenica i jedna lasta ne čini proljeće...dakle u tom svetlu city postiže sjajne rezulatate i jedna slaba utakmica u citavoj sezoni koja je prosla bez posledica(Bajern) samo je izuzetak koji potvrdjuje pravilo da city igra i uspeva sjajno...protiv napolija i viljareala su dominirali,uzeli vredne bodove, odmorili ekipu itd i to nikako ne smatram slabim utakmicama)
- JuveSissoko
- Kontakt:
Monday morning... Mrs Ferguson:
Wake up Alex, it's 7 already!!
Alex: "What? Hey? How? Fucking hell have they scored another one???"
What's the difference between a taxi and Man United? A taxi won't let 6 in!
Last week Evra accused Suarez of Racism. This week the whole United team have accused City of rape
sa Arsenalovih i Liverpoolovih foruma.
Wake up Alex, it's 7 already!!
Alex: "What? Hey? How? Fucking hell have they scored another one???"
What's the difference between a taxi and Man United? A taxi won't let 6 in!
Last week Evra accused Suarez of Racism. This week the whole United team have accused City of rape

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Činjenica prije utakmice se potvrdila tokom,i poslije iste...
City nije džaba pred početak utakmice s Mančom bio prvi...
City nije džaba pred početak utakmice s Mančom bio prvi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Navodno Babel na twitteru-> Ryan Babel:
RT @HPJG91: I reckon Ferguson is going to regret resting Howard Webb for such a big game

RT @HPJG91: I reckon Ferguson is going to regret resting Howard Webb for such a big game

Ne mozemo bit dobri.Dajemo 3,66 golova po utakmici ali opet ne igramo dobro po nekima.Moramo pojacat na 5 po utakmici da bi nam priznali da smo zasluzeno prvi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Jeste on je, retweet'o sam mu taj post, umro od smijeha.Dadobg je napisao/la:Navodno Babel na twitteru-> Ryan Babel:
![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Boateng_27
- Kontakt:
Boy: hello
Girl: hey
Boy: can I fuck you 6 times in 90 minutes?
Girl: Wtf , do you think I'm Manchester United ?
Girl: hey
Boy: can I fuck you 6 times in 90 minutes?
Girl: Wtf , do you think I'm Manchester United ?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Slazem se.Sjetite se Chelsea prosle sezone.Imali su slican start kao sad City,pa su kasnije malo posustali,i nanizali dosta kikseva.BluesForever je napisao/la:Odlicna pobjeda danas svaka cast,ali mislim da se trebate malo spustiti na zemlju tek je 9 kolo ima još da se igra,nadam se da ce i Mancini reci to svojim igracima da se previše ne zanose.
Naravno,iskreno se nadam da se to nece desiti i City-u.

Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.