NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 23 okt 2011, 20:13

Zna se ko je prvi u diviziji :D
Hou-ten 17-0
Lagano
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 20:19

ma Tampa za sad anije nist anapravila, jos su i sretni, jer mi do sada nikako nismo imali dobru poziciju, izuzev prvog driva kojeg i onako nismo iskoristili....uvjek nam negdje ispucaju loptu dlaje od Hestera koja se odbije od field i ode na nasih 10-15 yardi...opet OL jako dobar danas i omogucili su da se sa tog prostora Cutler i Forte pomjere i postignu za sada 2 TD....i sad smo trenutno tu na dionici za 3p....odbrana Tampe nije ono sto sam mislio ili danas ne igrjau najbolje....Saintse su zaustaivli na samo 2 TD sto je mene bilo i zabrinulo za ovu utkamicu.
Ipak nismo uspjeli doci u poziciju za FG necemo pucati sa 37 yardi :)....mozd aje i mogo ebiga, ali eto zasto beze rizikovat kad mozemo ih staviti dole u losu poziciju i uzeti loptu ponovo.

Podatak da Bearsi imaju 235 yardi, dok Tampa ima svega 60 yardi ukupno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 20:27

Zeljovac_1921 je napisao/la:Zna se ko je prvi u diviziji :D
Hou-ten 17-0
Lagano

sto ja nemam srece na fatasy ali bas nikako...ja ubacim Hasselbecka umjesto Kolba i ovaj katastrofa, a do sada bio jako dobar....stvarno mi se neda to sa QB u fatasy i ako sam prvi u svojoj grupi sa omjerom 4-2.

Negos vaka cast za Houston, jos da nemaju te dvije povrede mislim na Johnsona i Williamsa bilo bi jos bolje

Bearsi inace evo popustjau u odbrani :)...ovako mi standardno kad se nafuramo nestanemo dok nas ne kazne ljudi :).
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 20:31

na kraju smo dozvolili Tampy da postigne FG i na odmor Bearsi odlaze sa prednosti od 14-5
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 20:40

Detroit popusta sto sam i prepostavio da ce....Atlanta ih ubija tamo ...steta sto Bearsi nisu bili na ovom nivou kao barem danas uzeli bi Detrpita sigurno....Bearsi su totalno promjenili formaciju u OL... mi igrmao sa 7 ljudi u liniji, a rnaije smo igrlai sa 5.... dva TE su kod nas u igri, a cesto i 8 sa jednim FB...imamo manje recivera, ali st aje tu je treba Cutleru omoguciti da baca... za sada u ove dvije utkamice ide nam odlicno u toj formaciji...Cutlera ne siluju sto je najvaznije.

Da smo Detroita tamo uzeli sad bi bilo odlicno sve za nas :)..ovako i za sada je dosta dobro kako smo samo isgledali lose poslije Atlante i sve do Minesote

C. Johnson hoce pare nece da trenira dok ga ne plate, a ustvari je smece od RB...kako je dobio pare izgubio se totalno...inace svi ti RB koji dobiju lovu izgube se...zato mozda Bearsi i jesu oprezni sa potpisivanjem Fortea.....ja kazem nebi dao Fortea vise ni za jednog RB, pa cak i za Petersona bez obzira sto je Peterson bolji jer vise na sebe privlaci paznju i td, ali isto tako i gubi puno lopte

C. Johnson 10 nosenja i 18 yardi protiv Houstona koji zapravo i nema bas dobru odbranu ...pa koliko bi onda trcao protiv Bearsa?
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 okt 2011, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 20:46

Tako će aBd i Billsi da propadnu, ne mogu da zamislim da ostanemo bez play-offa, to bi bilo strašno... ja sam razmišljao o nekakvom prvom mjestu u diviziji, ali kako je krenulo, WC će biti puna šaka brade...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 23 okt 2011, 20:55

27-0
Foster razvalio 130 receiving yrds, 90 yrds rushing, i 2 td.
King Foster

Frajer ima vise yardi nego cijela ekipa Titans-a ukupno
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 20:55

Forte otrci napravi priliku za TD, a Barber to zavrsi sa TD :)

Chicago Bears 21 - 5 Tampa Bay Buccaneers

EDIT:
Briggs interception i malo falilo da otrci TD....samo mi smo napravili penal nakon sto smo uzeli loptu vratise nas na 40 yardi :).... nema veze idemo sad zavrsiti ovu utkamicu sa jos jednim TD i onda mozemo se zezat :)

Ebiga zbog penala ovog izgubili smo cak 49 yardi, jer Briggs je otrcao na gol line :(

EDIT:

Ebiga nismo nista napraivli zajebajemo se beze :(...steta trebali smo ovo sve da zacinimo i zavrsimo, je rigramo odlicno danas, bas kao i protiv Minesote...Tampa nema sanse svega 31 yard trcanja ,za ralziku od nas koji imamo 161 yard trcanja.

EDIT;

opet mi popustamo na 3th down odbrana :)...sad cemo primiti TD i ako su oni na svojoj polovini na 30 yardi, alic im smo dali 3th down od 9 yardi, znam da cemo sad da se raspadnemo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 21:16

Gould profula FG :shock: ...prvo na red zone smo truba dole nista opet nismo napravili nista....protiv Minesote smo 3 puta na red zone bili bezuspjesni, veceras evo prvi put...rezultat u ovoj utakmici treba da bude i ubljedljivi, ali da je neka druga ekipa mozda ofanzivno na terenu, dok defanzivno ova ekipa Bearsa treba da igra :).
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 21:18

Sanchez za Plaxa drugi put večeras i sad smo na -4... kontam što nismo igrali pretvaranje za 2, mogli smo smanjiti na FG prednosti, ovako smo faktički opet jedan TD zaostatka, a bili bismo i da nismo pretvorili...

Mada ih ovako možemo stići TD-om, ako postignu FG, ima logike :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 21:33

Sto nas sudije ebase sad za ovaj play..penalty za Adamsa uopste nije bio svasta...mi onako svijesno popustamo vjerovanto i ovaj veliki broj povreda nas brine kod obadvije ekipu u utkamici.Tampa je izgubila 4 igraca.

Urlacher sad uze loptu i na kraju je izgubio i ako je noga Urlachera bila dole prije nego mu je ispala lopta.... sad cemo vidjeti :)...nadams e da ce mu se racunati ovo interception jer zasluzuje lralj ovo vec ce mu biti drugi ili treci ove sezone :)

EDIT:

ipak je Urlacher bio na zemlji prije nego mu je ispala lopta :)... treci interception u sezoni za kralja Urlachera :)

EDIT:

I Cutler izgubi loptu :)...svasta ovo je trebao baciti negdje drugo kad je vidjeo da ga dvojica vec ruse, jer ebiga onako je rizicno ne znam sta da kazem... zajebajemo se opasno :)....hocemo da useremo ovako dobru utkamicu...sad cemo primiti i TD :)... na 2 yarda je tampa.

TD za Tampu....iz nicega ljudi su dosli u situaciju da imaju jos sanse u ovoj utkamici 21:11
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 21:47

Sanchez - Plax 3 od 3, imamo +3 :mrgreen:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 21:50

stvarno se zajebajemo majkemi moje uzas :)...vidi majketi Barber nije mogao uzeti 1st down par inchi nije mogao proci :(...sad ljudi imaju odlicnu poziciju da naprave nesto...svasta sta mi radimo od onakve utkamice... ovo samo mi mozemo i niko vise :)...mislim ipak da nece nasa odbrana dozvoliti 10p za ovih 9 minuta ipak nasa odbrana je jaci dio tima tako da oni ce uraditi sve da ne dozvole izneadjenje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 23 okt 2011, 21:57

41-7 lagano
Sad bi trebali 5 zaredom dobiti. Koliko nam znaci ona tekma protiv Oakland-a, sto smo zijanili, bili bi 5-2 a ovako 4-3.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 21:57

Novi interception i sad smo na konju... moramo dobiti ovo, nema više mjesta za jeftine kikseve...

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 21:57

nevjerovatno sta radimo :)... opet 3th down i uzimaju nam 1st down i nakon toga TD
Zijanit cemo ovu utkamicu ebo mater ako necemo.... 21-18 svasta majkemi koji smo idioti u pm :(...sami sebe unistismo zafrkancijom... ne iskoristis situaciju na red zone, profulas FG,onda ne ispucas loptu kako treba dadnes im sansu, zatim 3th down cim dozovlis onako znas da ce ti poslije doci i TD... to se i desilo na zalost nama u nastavku utkamice se ponavlja ono sto nebi smijelo o cemu pricam svake sedmice.

Sad moramo barem 3p uzeti u ovom nasem napadu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2011, 22:04

Evo nas opet na red zone zahvaljujuci Forteu :)...Williams je jendu uhvatio dobru od Cutlera... nadam se sad da cemo postici taj TD sa 5 yardi , ako ne napravimo mozemo se posrat, jer ne mozemo vise ovo raditi ovako :(.

Nista nismo napravili, ali sva sreca pa su dobili penalty, ali i bilo je cudno kako je covjek stajao odmah do Cutlera nikog anije ni vidjeo jer cim je rpimio loptu bio je oboren nigdje veze :)

Ponovo 1st down i ako opet od 3 puta ne uspijemo napraviti TD ebo mater stvarno ne zasluzujemo onda ni da pobjedimo, jer evo 3 puta dole sansa mi se peglamo

EDIT:

Nista imali smo 6 pokusaja da uzmemo 5 ebenih yardi TD i nismo... neka jedu **** najlosija red zone ekipa fuj gadi mi se... necu ni da gledam majkemi jer **** mater pa ne mozemo napraviti TD jesmo li blize od 40 yardi to je za nas nemoguce majkemi...pa ovo kad ti se desava i ne zasluzujes da pobjedis bez obzira koliko si bio bolji..sad nam treba taj FG i 2 minute nas aodbrana odnosno FS I SS, kao CB moraju biti na pro bowl nivou, jer ovi ce morati ici na TD
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 okt 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 22:10

Folk 1:37 do kraja pogađa FG za +6, ako odigramo dobru odbranu imamo pobjedu... Šta rade oni Dolphinsi, ljudi im pretvoriše za dva i sad 15:15, koda gledam ne gine im novi poraz, a imali su 15:0...

Pobjeda, dobro je, morali smo ovo dobiti, play-off je jako upitan... Dolphinsi su dogurali do OT i ako izgube moći će se podičiti da nisu izgubili sve utakmice u regularnom dijelu utakmice :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 23:07

Eno Vikingsi opasno zagrizli protiv Packersa, baš bi bila fora da Packersi protiv njih prekinu savršenu seriju :lol:

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 00:36

Hawking je napisao/la:Eno Vikingsi opasno zagrizli protiv Packersa, baš bi bila fora da Packersi protiv njih prekinu savršenu seriju :lol:
U drugom poluvremenu Packersi igraju svoju igru, sada je već +16 za njih, dva interceptiona su riješila stvar...

Glory glory Man United!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.