RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
znam, ali koje je tvoje mišljenej kao vjernog navijača, šta bi sada se trebalo uraditi, jer još je ostalo 5 kola do krajaAMADUDI je napisao/la:Aleme sve si upravu,ali iz godine u godinu ista prica,ko precrtana,podju 3-4 kola dobro i onda raspad sistema i na kraju strijepi za opstanak,dokle vise,a neznam ni za koga se sekiram...
-
- Kontakt:
Ja sam od početka sezone lajao na Mirzu ali sada se jasno vidi da ovdje Mirza nije nimalo kriv.
Svi su kritikovali Mirzu "a zašto ne igraju Veležova djeca?" ili "a zašto igraju Mrkva i Kajtaz i Rovčanin i Spahić i ostali igrači sa strane?"
Pa evo odgovora. Jasan ko dan. A to je VELEŽOVA DJECA NEMOGU MEDA. i tu je kraj priče.
Toliko o menadžerima, toliko o "talovima" - eto igrali su zajedno, čitav tim Veležove djece. I šta su pokazali? Pokazali su da čak i kad im se pruži šansa i dadne prilika VELEŽOVA DJECA JEDNOSTAVNO NEMAJU POJMA.
Tako je. Htjeli mi to priznat ili ne. Mi smo ovisni o igračima sa strane još 5 godina ako zaživi ova nova Veležova škola. A ako ne, bićemo na rubu ispadanja još 10 godina.
Mirza nema ništa s tim. Od govhana se nemože pita napravit.
Svi su kritikovali Mirzu "a zašto ne igraju Veležova djeca?" ili "a zašto igraju Mrkva i Kajtaz i Rovčanin i Spahić i ostali igrači sa strane?"
Pa evo odgovora. Jasan ko dan. A to je VELEŽOVA DJECA NEMOGU MEDA. i tu je kraj priče.
Toliko o menadžerima, toliko o "talovima" - eto igrali su zajedno, čitav tim Veležove djece. I šta su pokazali? Pokazali su da čak i kad im se pruži šansa i dadne prilika VELEŽOVA DJECA JEDNOSTAVNO NEMAJU POJMA.
Tako je. Htjeli mi to priznat ili ne. Mi smo ovisni o igračima sa strane još 5 godina ako zaživi ova nova Veležova škola. A ako ne, bićemo na rubu ispadanja još 10 godina.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
KRAJ PATNJE 4:1! FUJ..

AlemC85 je napisao/la:znam, ali koje je tvoje mišljenej kao vjernog navijača, šta bi sada se trebalo uraditi, jer još je ostalo 5 kola do krajaAMADUDI je napisao/la:Aleme sve si upravu,ali iz godine u godinu ista prica,ko precrtana,podju 3-4 kola dobro i onda raspad sistema i na kraju strijepi za opstanak,dokle vise,a neznam ni za koga se sekiram...
ma nema se tu sta mislit sve nam je receno,nemam takata ni misliti,toliko sam se nasekiro da bi pozelio da se nikad ne vrate iz Sarajeva,Samo mogu reci FUJ...
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo se moglo i ocekivati. Varesanovic je rano otkrio karte, rekavsi da ce igrati otvoreno i napadacki. Osim je to znalacki iskoristio i odlicno postavio svoju ekipu. Mirza je ovdje ponajvise kriv i mislim dabi ubuduce trebao mallo vise poraditi na tome da svoje namjere ne otkriva protivnickom treneru.
Jos jedna utakmica za zaborav i nadati je se da cemo u sljedecem kolu na svom terenu konacno ostvariti pobjedu u ligi.
FORZA VELEZ
Jos jedna utakmica za zaborav i nadati je se da cemo u sljedecem kolu na svom terenu konacno ostvariti pobjedu u ligi.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
nisam vam ovo zelio ali sam znao da ce doci kad tad sa Mirzom i Prljacom na celu...
-
- Kontakt:
Da ispravim onaj post iznad. Mirza nije sjajan trener, daleko od toga. Ali da je on kao trener imalo ispod nivoa "Veležove djece" kao igrača - stvarno nije.
Sko bude bilo para za 3-4 izmjene na polusezoni, sve 3-4 trebaju ići na igrače. A ako bude bilo za 5-6, tek onda se da pričati o boljoj soluciji za Mirzu. Nije nama problem levat trener pored toliko levata u dresu. Svaki širi priče po gradu kako im uslovi nisu baš naj. Ma uslovi su super kakvi su oni ko igrači. Uslovi su sjajni i da im ne plate nikad ništa bilo bi zasluženo.
Fuj. Fuj. Fuj.
Sko bude bilo para za 3-4 izmjene na polusezoni, sve 3-4 trebaju ići na igrače. A ako bude bilo za 5-6, tek onda se da pričati o boljoj soluciji za Mirzu. Nije nama problem levat trener pored toliko levata u dresu. Svaki širi priče po gradu kako im uslovi nisu baš naj. Ma uslovi su super kakvi su oni ko igrači. Uslovi su sjajni i da im ne plate nikad ništa bilo bi zasluženo.
Fuj. Fuj. Fuj.
-
- Kontakt:
šta je Mirza,sreća?
-
- Kontakt:
Šta bola??? Pa hiljadu puta se u fudbalu kaže jedno a uradi suprotno. Nije Osim nadmudrio Mirzu, nego su igrači Želje nadigrali "Veležovu budučnost". Žali Bože para na one silne ugovore od po 3-4 godine.el-fighter je napisao/la:Ovo se moglo i ocekivati. Varesanovic je rano otkrio karte, rekavsi da ce igrati otvoreno i napadacki. Osim je to znalacki iskoristio i odlicno postavio svoju ekipu. Mirza je ovdje ponajvise kriv i mislim dabi ubuduce trebao mallo vise poraditi na tome da svoje namjere ne otkriva protivnickom treneru.
FORZA VELEZ
Ako vam je satisfakcija par puta se sa juga čulo, Mirza odlazi !
Tanko Velež, više ste vi bili loši nego što smo mi bili dobri !

Tanko Velež, više ste vi bili loši nego što smo mi bili dobri !

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nego dobri vam Mirza i Prljaca ? Kad smo vam govorili ko su oni vi kazete sta vi znate , Mirza bio drugi sa Sarajevom bla bla 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo pogledaj položaj Veležovih omladinaca na tabeli svih ovih godina i sve če ti biti jasno.Ali nema veze , nesmijete sad pasti kad važan dvomeč u kupu dolazi.MostaracVelezovac je napisao/la:Ja sam od početka sezone lajao na Mirzu ali sada se jasno vidi da ovdje Mirza nije nimalo kriv.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Dolina Grka !
- Kontakt:
Nije kriv mirza nego igraci koji igraju ko picke ! Svaki

Nisam džaba rekao nakon utakmice sa Zrinjskim da je Velež srednja žalost,a Zrinjski još gori...
Ovo je bilo u namjanju ruku očekivano...
Ovo je bilo u namjanju ruku očekivano...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
slazem se s jednom stvari - nije mirza kriv. krivi su oni koji su ga doveli. na njima je odgovornost.
nego mi je cudno kad vidim ovde kako neki ljudi za sve dobre stvari u Velezu, maltene pjevaju hvalospjeve upravi (eto sve im je obezbjedila) a kad ide lose, onda se kaze da se ne moze od govana pita napraviti?????
znaci, kad je dobro, zasluzan je strucni stab i oni koji su ih doveli, a kad ne valja, onda su igraci jedini krivci?
1. ko je vrsio selekciju igraca za prvi tim i ko je pravio strategiju za utakmice? strucni stab.
2. ko je vrsio selekciju strucnog staba? uprava
1+2= .....
bottom line - dusko vujosevic, nekadasnji trener kk partizan je rekao "kad pobijedimo, onda je to zasluga svih nas kako s klupe i fotelja tako i igraca koji su dali svoj doprinos na terenu. kad izgubimo, iskljucivi krivac sam ja."
zbog svog stava i pristupa igri i igracima - i jeste zasluzeno dobio najcijenjeniju evropsku nagradu za trenere ("aleksandar gomeljski" prije dvije godine).
treba li ista vise dodati???
no, nadajmo se da ce u danima koji dolaze sve krenuti na bolje za Velez...
nego mi je cudno kad vidim ovde kako neki ljudi za sve dobre stvari u Velezu, maltene pjevaju hvalospjeve upravi (eto sve im je obezbjedila) a kad ide lose, onda se kaze da se ne moze od govana pita napraviti?????
znaci, kad je dobro, zasluzan je strucni stab i oni koji su ih doveli, a kad ne valja, onda su igraci jedini krivci?
1. ko je vrsio selekciju igraca za prvi tim i ko je pravio strategiju za utakmice? strucni stab.
2. ko je vrsio selekciju strucnog staba? uprava
1+2= .....
bottom line - dusko vujosevic, nekadasnji trener kk partizan je rekao "kad pobijedimo, onda je to zasluga svih nas kako s klupe i fotelja tako i igraca koji su dali svoj doprinos na terenu. kad izgubimo, iskljucivi krivac sam ja."
zbog svog stava i pristupa igri i igracima - i jeste zasluzeno dobio najcijenjeniju evropsku nagradu za trenere ("aleksandar gomeljski" prije dvije godine).
treba li ista vise dodati???
no, nadajmo se da ce u danima koji dolaze sve krenuti na bolje za Velez...
ništa raja, moramo ići naprijed, lako je biti general nakon bitke. sada nam slijedi uvijek neugodna Zvijezda u subotu, moramo dobiti tekmu, i ispraviti ovu sramotu, ovo je još jedna u nizu opomena za klub kako ne treba igrati.
moram još reći da su me zaboljeli pojedini komentari željinih navijača tipa "trpaj komunjare", sramota, a kao da su zaboravili da su se i oni zvali športsko društvo, i da su i oni klubovi koji su osnovani od strane hrvata.
moram još reći da su me zaboljeli pojedini komentari željinih navijača tipa "trpaj komunjare", sramota, a kao da su zaboravili da su se i oni zvali športsko društvo, i da su i oni klubovi koji su osnovani od strane hrvata.
dobro si rekao pojedini navijači želje,zahvalite amaru što je velež dobro prošao da su cijelu utakmicu igrali 100 % čini mi se da je mogao biti i dvocifreni rezultat.AlemC85 je napisao/la:ništa raja, moramo ići naprijed, lako je biti general nakon bitke. sada nam slijedi uvijek neugodna Zvijezda u subotu, moramo dobiti tekmu, i ispraviti ovu sramotu, ovo je još jedna u nizu opomena za klub kako ne treba igrati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.