je mario novak doso na posudbusb citizen je napisao/la:jel to vam jos jedan igrač iz širokog došao??
HKK Brotnjo Čitluk
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Brotnjo Čitluk
1950 <3
-
- Kontakt:
Košarkaši Brotnja trebali su odigrati dvije prijateljske utakmice s Hercegovcem iz Bileće koje su trebale biti posljednje provjere pred početak prvenstva Bosne i Hercegovine ovoga vikenda. No do utakmica s Bilećanima nije došlo, nego su Čitlučani odigrali u subotu prijateljski susret s Metkovićem, koji su dobili 86:72, čime su zaključene pripreme. Zašto nisu igrali dogovorene utakmice s Hercegovcem, pojasnio je trener Brotnja Josip Dugandžić.
- Ždrijeb Lige 13 donio nam je utakmicu s Hercegovcem već u utorak u okviru 2. kola, pa nije bilo smisla da baš protiv njih provjeravamo neke stvari. I njima je isto odgovaralo da otkažemo te utakmice, što smo i učinili, kaže Dugandžić. Tako je Brotnjo odigrao tek pet pripremnih utakmica, no Dugandžić smatra da ih je bilo sasvim dovoljno. U subotu s Metkovićem nisu igrali najiskusniji igrači Brotnja, poput Jelčića, Josipovića, Stefanovića i Pinjuha, pa će svi oni biti spremni za utakmicu 1. kola Lige 13 koju čitlučka ekipa igra na svom parketu protiv sarajevske Bosne.
- Najvažnije je da smo svi zdravi i da nema nikakvih problema uoči početka lige. Smatram da imamo dobar ždrijeb, želio sam da u prvom kolu igramo na svom parketu i da izbjegnemo Igokeu, a to nam se ostvarilo, dodaje Dugandžić.
Brotnjo će nakon subote i Bosne gostovati u utorak u Bileći, a onda Čitlučanima ždrijeb donosi domaću utakmicu s Vogošćom i gostujuću u Trebinju kod Leotara. Objektivno, u svim tim utakmicama Čitlučani imaju šanse, a što više pobjeda izvuku, to će im nastavak prvenstva biti lagodniji.
- Mislim da će početak prvenstva dosta toga usmjeriti. Ako dobro otvorimo sezonu, napravit ćemo veliki posao i pritisak će biti dosta manji u nastavku. Želja mi je samo što prije osigurati ostanak u ligi kako bismo izbjegli muke i torture u zadnjim kolima, kakve su bile lani, dodaje mladi stručnjak iz Čitluka.
Prvu službenu utakmicu Brotnjo će odigrati ove subote u 19 sati u svojoj dvorani. Protivnik je možda i idealan za otvaranje. Sarajevska Bosna dovoljno je atraktivno ime da ispuni dvoranu, a opet više nije toliko jaka da Čitlučani ne bi mogli računati na pobjedu. Uostalom, po onome što smo vidjeli u zadnjoj pripremnoj utakmici Bosne, u subotu kod Zrinjskog, danas je to samo prosječna ekipa.
- Nisam ih gledao u subotu, ali je moj pomoćnik Franjo Bulić bio na utakmici. Po onome što mi je prenio i što znam od ranije, sve im se vrti oko Rahimića i Demića, a ako njih zaustavimo, napravili smo pola posla. Važno je da utakmicu otvorimo bez nervoze, istaknuo je Dugandžić te usput pozvao navijače da dođu u što većem broju.
- Uvjeren sam da će tribine biti lijepo popunjene, ali bih pozvao sve koje vole ovaj klub da nas dođu podržati.
- Ždrijeb Lige 13 donio nam je utakmicu s Hercegovcem već u utorak u okviru 2. kola, pa nije bilo smisla da baš protiv njih provjeravamo neke stvari. I njima je isto odgovaralo da otkažemo te utakmice, što smo i učinili, kaže Dugandžić. Tako je Brotnjo odigrao tek pet pripremnih utakmica, no Dugandžić smatra da ih je bilo sasvim dovoljno. U subotu s Metkovićem nisu igrali najiskusniji igrači Brotnja, poput Jelčića, Josipovića, Stefanovića i Pinjuha, pa će svi oni biti spremni za utakmicu 1. kola Lige 13 koju čitlučka ekipa igra na svom parketu protiv sarajevske Bosne.
- Najvažnije je da smo svi zdravi i da nema nikakvih problema uoči početka lige. Smatram da imamo dobar ždrijeb, želio sam da u prvom kolu igramo na svom parketu i da izbjegnemo Igokeu, a to nam se ostvarilo, dodaje Dugandžić.
Brotnjo će nakon subote i Bosne gostovati u utorak u Bileći, a onda Čitlučanima ždrijeb donosi domaću utakmicu s Vogošćom i gostujuću u Trebinju kod Leotara. Objektivno, u svim tim utakmicama Čitlučani imaju šanse, a što više pobjeda izvuku, to će im nastavak prvenstva biti lagodniji.
- Mislim da će početak prvenstva dosta toga usmjeriti. Ako dobro otvorimo sezonu, napravit ćemo veliki posao i pritisak će biti dosta manji u nastavku. Želja mi je samo što prije osigurati ostanak u ligi kako bismo izbjegli muke i torture u zadnjim kolima, kakve su bile lani, dodaje mladi stručnjak iz Čitluka.
Prvu službenu utakmicu Brotnjo će odigrati ove subote u 19 sati u svojoj dvorani. Protivnik je možda i idealan za otvaranje. Sarajevska Bosna dovoljno je atraktivno ime da ispuni dvoranu, a opet više nije toliko jaka da Čitlučani ne bi mogli računati na pobjedu. Uostalom, po onome što smo vidjeli u zadnjoj pripremnoj utakmici Bosne, u subotu kod Zrinjskog, danas je to samo prosječna ekipa.
- Nisam ih gledao u subotu, ali je moj pomoćnik Franjo Bulić bio na utakmici. Po onome što mi je prenio i što znam od ranije, sve im se vrti oko Rahimića i Demića, a ako njih zaustavimo, napravili smo pola posla. Važno je da utakmicu otvorimo bez nervoze, istaknuo je Dugandžić te usput pozvao navijače da dođu u što većem broju.
- Uvjeren sam da će tribine biti lijepo popunjene, ali bih pozvao sve koje vole ovaj klub da nas dođu podržati.
1950 <3
-
- Kontakt:
sutra kosarkasi brotnja igraju prvu utakmicu prvestva, protivnik je bosna asa bht, iako je bosna faorit brotnjo sutra moze da iznenadi glave uzdanice trenera dugandzica bi trebali biti,stefanovic,josipovic,pinjuh i mladi markovic
1950 <3
Puu zao mi zbog Deje jarana mog , dobra utakmica pravo .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
steta imali smo ih u 2 cetvrtini vodili smo 15 razlike, a moram reci i da su sudije kumovale ovom poraz cist faul na brecicu u zadnjo sekundi nije sviran ,a dejo je bio odlican dobar je pred njim je velika karijera
1950 <3
A da mu buraza vidis tek
mlađeg 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Mi smo za vas Francuzitorcida medugorje je napisao/la:steta imali smo ih u 2 cetvrtini vodili smo 15 razlike, a moram reci i da su sudije kumovale ovom poraz cist faul na brecicu u zadnjo sekundi nije sviran ,a dejo je bio odlican dobar je pred njim je velika karijera

04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
-
- Kontakt:
da vam nije sudija ne bi vid dobili , samo zahvaljujuci njima ste dobilivlada u sjeni je napisao/la:Mi smo za vas Francuzitorcida medugorje je napisao/la:steta imali smo ih u 2 cetvrtini vodili smo 15 razlike, a moram reci i da su sudije kumovale ovom poraz cist faul na brecicu u zadnjo sekundi nije sviran ,a dejo je bio odlican dobar je pred njim je velika karijera
1950 <3
Pa naravno kad Bosna dobije uvijek je to radi sudaca, a nije radi Dzene koji je nemilosrdno trpao
A plus nesportska Hota...

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
slusaj ti citavu utakmicu suci su za vas natezali brotnjovi centri su u 3 cetvrtini imali po 4 osobne, zato nemoj pametovati, rahimicu svaka cast jedino on jos valja u bosni,a sto se brotnja tice s ovavim pristupom moremo uci u ligu za prvaka,pozdravneno#4 je napisao/la:Pa naravno kad Bosna dobije uvijek je to radi sudaca, a nije radi Dzene koji je nemilosrdno trpao![]()
![]()
![]()

1950 <3
Ne pametujem ja, nego si ti suvise subjektivan. Uvijek je sudac kriv. S ovakvim pristupom Brotnju ne gine borba za opstanak, nego je sreca pa ima losijih tipa Vogosce.torcida medugorje je napisao/la:slusaj ti citavu utakmicu suci su za vas natezali brotnjovi centri su u 3 cetvrtini imali po 4 osobne, zato nemoj pametovati, rahimicu svaka cast jedino on jos valja u bosni,a sto se brotnja tice s ovavim pristupom moremo uci u ligu za prvaka,pozdravneno#4 je napisao/la:Pa naravno kad Bosna dobije uvijek je to radi sudaca, a nije radi Dzene koji je nemilosrdno trpao![]()
![]()
![]()
Ovakva Bosna koja je u rasulu, ce izgubiti 70 posto utakmica na strani. Mozda ce dobiti jos 2, eventualno 3 utakmice. I to je puno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
U zadnjoj utakmici današnjeg programa 2. kola Lige - 13, Hercegovac je nanio i drugi vezani poraz Brotnju (73:60). Po četvrtinama (16:9, 18:14, 21:18, 18:19).
Da li su košarkaši Brotnja još uvijek pod utiskom tijesnog poraza od Bosne prije samo nekoliko dana (75:76), nismo sigurni. Ono u šta smo sigurni, a to je, da su igrači Hercegovca bili izuzetno nadahnuti za nadmetanje u susretu u kojem je čak pet igrača ovoga tima išlo na 10 i više poena. Činjenica je i ta da su gosti teško mogli nadoknaditi propušteno iz prvih 10 minuta, kada su postigli blijedih 9 poena. Kako govore rezultati iz ostalih perioda igre igrači Brotnja su se trudili, ali propušteno nisu uspjeli nadoknaditi. Skor u skokovima (30:20) i u tehničkim greškama (12:19) samo je otežao posao.
U pobjedničkom sastavu Lalić je bio zapažen i postigao je 21 poen. Gajović 16, ali i 7 skokova. Vuković jedan skok više uz 11 poena. Đurković i Rakočević su dodali po 10.
Josipović 12 i Čutura 11 poena, praktično jedina dvojica raspoloženih za igru u poraženom timu.
Da li su košarkaši Brotnja još uvijek pod utiskom tijesnog poraza od Bosne prije samo nekoliko dana (75:76), nismo sigurni. Ono u šta smo sigurni, a to je, da su igrači Hercegovca bili izuzetno nadahnuti za nadmetanje u susretu u kojem je čak pet igrača ovoga tima išlo na 10 i više poena. Činjenica je i ta da su gosti teško mogli nadoknaditi propušteno iz prvih 10 minuta, kada su postigli blijedih 9 poena. Kako govore rezultati iz ostalih perioda igre igrači Brotnja su se trudili, ali propušteno nisu uspjeli nadoknaditi. Skor u skokovima (30:20) i u tehničkim greškama (12:19) samo je otežao posao.
U pobjedničkom sastavu Lalić je bio zapažen i postigao je 21 poen. Gajović 16, ali i 7 skokova. Vuković jedan skok više uz 11 poena. Đurković i Rakočević su dodali po 10.
Josipović 12 i Čutura 11 poena, praktično jedina dvojica raspoloženih za igru u poraženom timu.
1950 <3
-
- Kontakt:
HKK BROTNJO ČITLUK DOŠLO JE DO PRVE POBJEDE U PRVESTVU. BROTNJO JE DOBILO VOGOŠĆU REZULTATOM 97-72
4 D. MARKOVIĆ * 0 0 0
5 G. JELČIĆ 3 4 7
6 S. STEFANOVIĆ 20 2 3
7 B. JOSIPOVIĆ 6 6 4
8 I. DOKO * 0 0 0
9 M. BARBARIĆ * 2 0 1
10 M. BREČIĆ 8 4 2
11 N. LESKO 12 2 0
12 A. ČUTURA * 10 1 0
14 B. TOPALOVIĆ * 12 4 0
15 M. NOVAK 4 0 0
16 D. PINJUH 20 3 1
4 D. MARKOVIĆ * 0 0 0
5 G. JELČIĆ 3 4 7
6 S. STEFANOVIĆ 20 2 3
7 B. JOSIPOVIĆ 6 6 4
8 I. DOKO * 0 0 0
9 M. BARBARIĆ * 2 0 1
10 M. BREČIĆ 8 4 2
11 N. LESKO 12 2 0
12 A. ČUTURA * 10 1 0
14 B. TOPALOVIĆ * 12 4 0
15 M. NOVAK 4 0 0
16 D. PINJUH 20 3 1
1950 <3
-
- Kontakt:
Za Brotnjo su nastupili: Marković, Jelčić 3, Stefanović 20, Josipović 6, Doko, Barbarić 2, Brečić 8, Lesko 12, Čutura 10, Tapalović 12, Novak 4, Pinjuh 20.

1950 <3
-
- Kontakt:
tu vam je najveće pojačanje topalović..neznam koji je k širokom pa se odriču takvog igrača..dok se neki očigledno forsiraju..u svakom slučaju imate dobru momčad koja moze skinut skalp i najboljima
-
- Kontakt:
topalovic je jucer odlican bio mali zna igrati, a i novak koji je isto iz sirokog je dobar bio , sve u svemu imamo dobru momcad nadamo se ligi za prvakasb citizen je napisao/la:tu vam je najveće pojačanje topalović..neznam koji je k širokom pa se odriču takvog igrača..dok se neki očigledno forsiraju..u svakom slučaju imate dobru momčad koja moze skinut skalp i najboljima

1950 <3
-
- Kontakt:
Ja mislim da ga se ne odricu nego su Novak i on na posudbi ali to jos trebe pitat kk širokogsb citizen je napisao/la:tu vam je najveće pojačanje topalović..neznam koji je k širokom pa se odriču takvog igrača..dok se neki očigledno forsiraju..u svakom slučaju imate dobru momčad koja moze skinut skalp i najboljima
Sta ces mene pitat ja ti nista neznam samo iznosim svoje misljenjefelix123 je napisao/la:Ja mislim da ga se ne odricu nego su Novak i on na posudbi ali to jos trebe pitat kk širokogsb citizen je napisao/la:tu vam je najveće pojačanje topalović..neznam koji je k širokom pa se odriču takvog igrača..dok se neki očigledno forsiraju..u svakom slučaju imate dobru momčad koja moze skinut skalp i najboljima

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
ko vrijedi ne znaci mu sad jel poceo trenirat sa 7 il 10-s koliko je ovaj počeo tako da..a za topalovica nisam upucen, samo znam da dobro igra a to što se tiče izlazaka neznam, samo znam da niko nogometašima nemoze vode dodat po tom pitanju..ne propustaju izlaske u drugi način 

di je dobro igrao? u juniorima i ligi hb ili gdje? nemozes poredit te rangove nikako, ne razumijemsb citizen je napisao/la:ko vrijedi ne znaci mu sad jel poceo trenirat sa 7 il 10-s koliko je ovaj počeo tako da..a za topalovica nisam upucen, samo znam da dobro igra a to što se tiče izlazaka neznam, samo znam da niko nogometašima nemoze vode dodat po tom pitanju..ne propustaju izlaske u drugi način

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.