FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tako brate.... hajmo jos jedan...
Haski na strani daje skoro svaku tekmu, a na Kosevu nista. Bolji smo, hajmo pokusati dobit...
Haski na strani daje skoro svaku tekmu, a na Kosevu nista. Bolji smo, hajmo pokusati dobit...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
karameldar
- Kontakt:
Braco ima li gdje livestream? Zivim u dijaspori i kod nas ovde, odavno nema BHT na sat.
kao sto rekoh, to je moj utisak. bolji smo i ovo trebamo pobijediti. Sutra slavimo rodjendan i pobjeda bi dosla...uhh...UPS je napisao/la:.... Imam utisak da ukoliko izjednacimo da cemo do kraja i pobjediti, bolji smo od njih
- sarajlija89
- Kontakt:
Ok je i bod. Ocigledno smo i igrali na bod. Zadovoljni trebamo biti, obzirom da smo gubili, ali imam osjecaj da se moglo i vise, malo hrabrijom igrom.
Dobro je uglavnom.
Dobro je uglavnom.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
S obzirom na sve uslove,sudjenje nikad bolje (na gostovanju kad samo mi igrali),prazne tribine (prednost gostima) mislim da smo mogli i trebali 3 bobe uzet al opet ne treba sad ni pametovat i treba se zadovljit s bodom na teskom gostovanju ,i sad se okrenut sarajevskim derbijama
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Steta sto smo izgubili ova dva boda, morali smo ovo dobiti
Ali, sta je tu je. Ide Olimpik, a on je nezgodan po nas pravo, i onda lagano deranje komsinica. Ali, prvo rodjendan!
p.s. vjerujem da je osim snimao ovu tekmu
p.s. vjerujem da je osim snimao ovu tekmu
Pa daj idi na pobjedu.kakav zrinjski i ekipa,pa hebo te ko da smo zadovoljni sa bodom.Umjesto da idemo na pobjedu.........mi zadovoljni.Fuj.....kad smo uspjeli izjednaciti ja reko ovo se mora uzeti,a oni .........Sprema pojedinih igraca slaba,treba to i mora puno bolje.
Odlično si zapazio slabu fizičku spremnost.alibi je napisao/la:Pa daj idi na pobjedu.kakav zrinjski i ekipa,pa hebo te ko da smo zadovoljni sa bodom.Umjesto da idemo na pobjedu.........mi zadovoljni.Fuj.....kad smo uspjeli izjednaciti ja reko ovo se mora uzeti,a oni .........Sprema pojedinih igraca slaba,treba to i mora puno bolje.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
Senci molim te, bez takvih izjava... Zeljo je usao u strasnu formu, sustigli su ans iako smo im bjezali i 7 bodova...Ja bi bio zadovoljan i dole s bodom...Jos kad znam da nam Comor igra desno...uzassssssssssenci-071 je napisao/la:U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
Mi nikada odustati necemo...
Ne znam na osnovu cega ovaj optimizam.Pa ne mogu meda sa kasike,dal si vidio.Svi koristili reprezentatvnu pauzu da se naspanuju,a mi ko maksumcad.MORA ovo puno bolje.senci-071 je napisao/la:U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Moje vidjenje tekme:
Losi i mi, Zrinjski jos losji. Dakle, bili smo bolji ovu utakmicu
Ponovo Comor i Belosevic zakazali, prvi pogotovo. Torlak i Zrnanovic dobri, standardno jel.
U sredini Suljic dobar prvo poluvrjeme drugo slabije ali nije trebao izlazit. Kojasevic solidno, moglo je i bolje ali ipak asistencija ga vadi.Haskic nako, go dobar ostalo tanko. Obuca slabo danas.
Sesar i Vucina srednja zalost, Sesar nesto bolji.
Zrinjski nikad losiji i trebali smo im uzeti sva tri boda ali i bodom nisam nezadovoljan.
Treba uzet obije kuci i probat jednu na strani. Dakle ukupno 4 boda sa ova tri teska gostovanja.Sve iznad je premija.
@alibi
kako ti ynas sta se radilo na pauzi? Te tekme poslje pauze su najteze, taman cemo nadoci do derbya da ih dernemo.
SARAJVO!
Losi i mi, Zrinjski jos losji. Dakle, bili smo bolji ovu utakmicu
Ponovo Comor i Belosevic zakazali, prvi pogotovo. Torlak i Zrnanovic dobri, standardno jel.
U sredini Suljic dobar prvo poluvrjeme drugo slabije ali nije trebao izlazit. Kojasevic solidno, moglo je i bolje ali ipak asistencija ga vadi.Haskic nako, go dobar ostalo tanko. Obuca slabo danas.
Sesar i Vucina srednja zalost, Sesar nesto bolji.
Zrinjski nikad losiji i trebali smo im uzeti sva tri boda ali i bodom nisam nezadovoljan.
Treba uzet obije kuci i probat jednu na strani. Dakle ukupno 4 boda sa ova tri teska gostovanja.Sve iznad je premija.
@alibi
kako ti ynas sta se radilo na pauzi? Te tekme poslje pauze su najteze, taman cemo nadoci do derbya da ih dernemo.
SARAJVO!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Poslije manchestera k'o da sam gledao utakmicu trece padobranske lige. Teren uzas!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ovo je jedan od problema svi gledamo mancestere,barselone i onda od isto to ocekujemoHZ_ilidzaa je napisao/la:Poslije manchestera k'o da sam gledao utakmicu trece padobranske lige. Teren uzas!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
hahaha ko da si bio samnom kad smo mi komentarisali isto ovo od a do ž hahahHZ_ilidzaa je napisao/la:Poslije manchestera k'o da sam gledao utakmicu trece padobranske lige. Teren uzas!
mosa rajvoSa
Prvo mali gradski derbi,kako ste igrali protiv travnika,rudara u prijedoru i zrinjskog teško će te dobiti vukove sa otoke.senci-071 je napisao/la:U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
nidi je napisao/la:Prvo mali gradski derbi,kako ste igrali protiv travnika,rudara u prijedoru i zrinjskog teško će te dobiti vukove sa otoke.senci-071 je napisao/la:U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
Srece pa ste vi u formi, jos o vama pricaju u Gabeli,i sad im nije jasno kako onako dobra ekipa uze sva tri boda,a da nije fasola bar 3-4 komada..
Buu je napisao/la:Ta ekipa je pojela Veleza koji je vama bod uzeo na kosevu
Polako nemoj pred rudu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.