Rukomet: Liga Prvaka

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Rukomet: Liga Prvaka

Post Postao/la Trigger » 29 jun 2011, 21:50

Admin bi ovu temu trebao preimenovati u:

NE VOLIM "RK BOSNA" - SARAJEVO!

(dok barem ne saznamo konačne "rostere" ekipa učesnica.....)

:mrgreen:
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 jun 2011, 22:31

aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa idealna. Barca favoriti, sa ostalim se mozemo hrvati, barem u Sarajevu. Sa Zagrebom cemo dogovoriti jer trenera naseg Gobac obozava, Chambery smo znali maznuti, a Kadetten je dobrano oslabljen. Ma, sve u svemu, deset evropskih tekmi o kojima svi, ali svi bh. klubovi, dakle, kosa, fudbal, odbojka, mogu samo sanjati. Imamo Pipeta i ne brinem se ni najmanje.

E moj "Aco golemi"!
Pa vidiš šta stručnjaci pišu....1 bod 'uspjeh', bez šansi (zar ima iko na Dunjaluku da je 'bez šanse'!!!!?) :o
Puno lakše je mrziti nego voljeti ili, makar, poštivati..... :evil:

RK BOSNA je "BH- BRAND" :D :D :D :D :D :D :D
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 jun 2011, 23:00

Aco golemi,
Davno je maestro Štulić napisao i otpjevao - "...Balkane moj...." :roll:
Bosno moja poharana....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 jul 2011, 10:07

Trigger je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa idealna. Barca favoriti, sa ostalim se mozemo hrvati, barem u Sarajevu. Sa Zagrebom cemo dogovoriti jer trenera naseg Gobac obozava, Chambery smo znali maznuti, a Kadetten je dobrano oslabljen. Ma, sve u svemu, deset evropskih tekmi o kojima svi, ali svi bh. klubovi, dakle, kosa, fudbal, odbojka, mogu samo sanjati. Imamo Pipeta i ne brinem se ni najmanje.

E moj "Aco golemi"!
Pa vidiš šta stručnjaci pišu....1 bod 'uspjeh', bez šansi (zar ima iko na Dunjaluku da je 'bez šanse'!!!!?) :o
Puno lakše je mrziti nego voljeti ili, makar, poštivati..... :evil:

RK BOSNA je "BH- BRAND" :D :D :D :D :D :D :D
jeate brand ali u sarajevu ;) ;) i nigdje vise

ali nevezano za to mislim da se bosna moze nositi sa kadettenom,dok imate karacica ne bojim se ja za vas :) :)
dovest jos dva tri igraca i biti ce to ok
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 jul 2011, 07:28

inace kad je rukomet u dvorani ti bude 20ljudi,a kad je bosna 50ljudi,kad je izvidjac 150ljudi,ja bi prije reko onda da je kod nas izvidjac brand ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 11 jul 2011, 18:05

od slijedece sezone drugi sistem euro takmicenja...
http://cms.eurohandball.com/PortalData/ ... 13_Men.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
imperator, prodavac magle

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 avg 2011, 23:19

Lino Červar uskoro će krenuti u svoju treću sezonu na klupi makedonskog Metalurga. Kakva su očekivanja bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije i čemu se nada, otkrio je u intervjuu za rukometni portal Balkan-handball.com.

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nalazi se na pripremama sa Metalurgom iz Skopja. Makedonski prvak početkom rujna će se naći na kvalifikacijskom turniru u poljskom Kielceu gdje će se boriti za Ligu prvaka.

"Nakon što smo u dvije godine osvojili sve u makedonskom rukometu, uprava se potrudila i pokušat ćemo napraviti korak dalje, a pod tim mislimo na Europu. Klub se pojačao s nekoliko igrača za koje smatramo da su nam trebali. Na kvalifikacije gledamo pozitivno, smatram da je trenutak da Metalurg uđe u Ligu prvaka. Naravno da prvo trebamo pobijediti u kvalifikacijama, ali mislim da ne bismo razočarali ako budemo bili u društvu najboljih", otkrio je Lino Červar svoja europska nadanja s Metalurgom.

Metalurg je s pripremama počeo 20. srpnja, a momčad se uigravala i pripremala za novu sezonu u Skopju te u Staroj Pazovi. Od ponedjeljka će sudjelovati na tradicionalnom turniru u Doboju gdje će sudjelovati osam momčadi. Na 43. Turniru prvaka uz Metalurg će igrati Barcelona, Gummersbach, Chambery, AEK Atena, Tartan Peršov, Pick Szeged i domaća Sloga.

Nakon spomenutog natjecanja očekuje ih kvalifikacijski turnir na kojem će tražiti svoje mjesto u rukometnoj Ligi prvaka. Metalurg će igrati protiv izraelskog Maccabija, a ukoliko pobijede igrat će s pobjednikom susreta Hafnarfjardar – Haslum.

"Koliko vidim proglasili su nas za favorita kvalifikacijskog turnira, no uvijek se držim onog stava u svojoj trenerskoj karijeri da svakog protivnika respektiram, ali da se nikoga ne bojim. Treba sve to pokazati na terenu, ali neće biti lako. Ne smijemo podcijeniti niti jednog protivnika. Maccabi je prvak Izraela, Hafnarfjardar je pobjednik islandske lige, a Haslum prvak Norveške. To su sve dobre rukometne škole i zato prognozu prema kojoj smo favoriti trebamo pokazati na terenu. Mislim pozitivno, vjerujem u svoju ekipu i mislim da možemo ući u Ligu prvaka", izjavio je strateg makedonskog prvaka.

Metalurg će, ako uđe u Ligu prvaka, imati težak posao jer u prvenstvu ima imperativ pobjeđivati, a igranje na više kolosijeka nije lako. No, Červar vjeruje u uspjeh svoje momčadi i smatra da su njegove ambicije utemeljene.

"Imamo dobru ekipu, a ja nisam jedan od onih trenera koji vole gubiti. Volim pobjeđivati i naravno da bismo htjeli ispuniti sva četiri cilja. To znači da treći put zaredom budemo prvaci Makedonije i da četvrti put zaredom osvojimo Kup. To bi bilo fantastično", izjavio je 61-godišnji rukometni stručnjak.

"Osim toga, naše ambicije su da u Regionalnoj ligi igramo dobro. Volio bih da igramo Final Four, ali i da se u Ligi prvaka borimo za prolaz u drugi krug. Naravno da su to jako velike želje i to je naš maksimum, no bio bih zadovoljan s dvostrukom krunom u Makedoniji i ulaskom u Ligu prvaka. Metalurg je ambiciozan klub i želimo u sva četiri natjecanja ostvariti dobre rezultate", zaključio je Mago di Umago.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 avg 2011, 23:23

Na pripremnom turniru u Bremenu koji je odigran prošlog vikenda njemački prvak Hamburg osvojio je treće mjesto, a u utakmici između HSV-a i Flensburga posebno je bio motiviran Domagoj Duvnjak. Hrvatski reprezentativac bio je najefikasniji pojedinac susreta s devet postignutih pogodaka.

Uoči početka nove sezone brojni njemački prvoligaši igraju prijateljske utakmice i pripremne turnire. Vrlo jak turnir održan je u Bremenu gdje su se susreli HSV, Lemgo, Flensburg i Füchse. HSV je osvojio treće mjesto na Erima kupu 2011. u borbi s Flensburgom. Domagoj Duvnjak oduševio je mnoge svojim nastupom u toj utakmici.

"Svi su snažni onoliko koliko je i momčad snažna. Samo pokušavam dati sve od sebe. Ne osjećam pritisak jer znam da pomažem svojim suigračima", izjavio je Duvnjak njemačkim medijima koji su pohvalili njegovu hrabrost u spomenutoj utakmici.

HSV trenutno igra bez Michaela Krausa i Guillaumea Gillea koji imaju problema s ozljedama, a Domagoj Duvnjak sjajno je iskoristio njihovu odsutnost. U utakmici protiv Flensburga hrvatski reprezentativac postigao je devet pogodaka.

Hamburg sljedeću prijateljsku utakmicu igra u četvrtak protiv Kaufungena, a nova bundesligaška sezona počinje 30. kolovoza kada će Kiel i HSV odigrati utakmicu Superkupa u Münchenu. Četiri dana kasnije njemački prvak otvorit će prvenstvo utakmicom protiv Lübbeckea.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2011, 15:20

Sjajna utakmica sinoć između Kiela i Montpelliera, sudar titana. Montpellier je sasvim zasluženo slavio veliku pobjedu, u drugom poluvremenu su igrali sjajnu odbranu i imali sudije protiv sebe, ali su nekako pobijedili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 okt 2011, 22:59

Odlična utakmica u Zagrebu puna Arena -Barca pobijedila 31-30 ništa ekstra nisu Španjolci pokazali,malo suci Njemci na njihov strani.Navijanje odlično,sijetili se Istoka Puca minutom šutnje. RIP
Golman Šarić ok,malo obrana i nervozan mi se činio ,bila sam iza njegovog gola ,Horvat ga je ubio sedmercima.
Sve u svemu može se kad se hoće ,malo vodili Zagrepčani,malo gubili i na kraju 31-30. ;)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 23 okt 2011, 22:15

Kopljar je svojim promasajima unistio snove Zagreba.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 okt 2011, 23:22

Partizan izgubio i od Picka 29:23 u Milleniumu pred samo 600 gledalaca. :(
Najefikasniji kod Partizana Mandic i Kostadinovic sa po 7 golova.
Sledeci mec protiv Kiela u gostima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2011, 23:15

Nakon hokeja,ski skokova,motociklizma,u poslednjih nekoliko meseci na red je dosao i rukomet. :(
U saobracajnoj nesreci na autoputu poginuo poznati sudijski par i braca blizanci Bernd i Rainer Methe koji su krenuli da sude mec izmedju Ballingena i Melsungena.Kvalitetan sudijski par je to bio,itekako priznat u svetu rukometu,sto je dobilo i potvrdu "sviranjem" finala EP u Austriji izmedju Francuske i Hrvatske.

Pocivajte u miru. :cry: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 02 feb 2012, 23:39

FCM Handbold - Larvik HK

- trener FCM-a Ryan Zinglersen ima dosta problema sa sastavom. On nece moci racunati na srednjeg beka vaznu igracicu Lærke Møller koja je povrijedila ligamente koljena. Pored Møller, trener Zinglersen nece moci racunati na Sabine Englert
- FCM je imao nekih poraza u zadnje vrijeme u danskom prvenstvu (na domacem terenu protiv Randersa i u gostima od FIF)
- Ekipa Larvika brani titulu sampiona Evrope iz prosle godine. Igracica Larvika Tine Stange je povredjena, ali prema poslednjim informacijama trebala bi igrati u ovom mecu
- Trener Larvika Gjekstad je rekao: "Jos uvijek imamo neke male stvari koje treba poboljsati, i svi smo potpuno svjesni ozbiljnosti EHF Lige sampiona i tog prvog meca u petak protiv FCM-a"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 10 feb 2012, 19:23

Rukometna legenda Talant Dujšebajev za Marcu je kazao da nije pristao ni na ponudu HSV Hamburga ni na ponudu Katara te je dodao kako mu je želja postati Alex Ferguson Atletico Madrida.

Unosne ponude iz katarske rukometne reprezentacije, ali i hamburškog rukometnog kluba, nisu, zasad, uspjele namamiti jednog od najboljih rukometnih trenera današnjice na promjenu posla. U razgovoru za Marcu, Dujšebajev je kazao kako će ostati u Atletico Madridu, dok njemački mediji tome dodaju kako je Kirgistanac tražio 550 tisuća eura, što je predsjedniku HSV-a Martinu Schwalbu bilo ipak previše.

Hamburške rukometaše, među njima Igora Vorija, Blaženka Lackovića i Domagoja Duvnjaka, tako će još jedno vrijeme voditi Jens Haeusler, pomoćnik bivšem treneru Peru Carlenu, dok klub i dalje traži novog šefa struke.

"Imam ja svoje mišljenje o ponudama koje su pristigle, no imam tu sreću da mi novac ne mora diktirati karijeru. Već sam imao mnoge unosne ponude pa sam odlučio ostati u Ciudad Realu odnosno Atletico Madridu", komentira to Dujšebajev.

Otkrio je i zanimljivu želju: "Volio bih biti poput Alexa Fergusona i s Atletico Madridom ostati 20 godina. Sretan sam ovdje, no to ne znači da jednom neću voditi neki drugi klub, u Španjolskoj ili u Njemačkoj", dodao je.

Što pak se reprezentacije tiče, Dujšebajev i za to ima uvjet: "Ukoliko ikad budem vodio neku reprezentaciju, moj će uvjet biti da vodim i klub u toj zemlji", zaključio je.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 11 feb 2012, 19:58

Sutra ce AG København lagano pobjediti Partizana sa velikom razlikom kao i Hamburg ruskog viceprvaka Petersburga. Zagreb bi trebao pobjediti Svedjane u gostima. Barsa pobjedjuje Chambery.

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 15 feb 2012, 19:49

Klub St. Petersburg je u finansijskim problemima i jos se ne zna da li ce putovati u Rumuniju sutra na gostovanje kod Constante.

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 01:00

Kadetten Schaffhausen - Chambery Savoie HB 28:24
Constanta HCM - St. Petersburg 24:26
Hamburg - Cimos Koper 27:27
Chehovski Medvedi Moscow - Veszprem Fotex KC 30:26

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 18 feb 2012, 17:47

Napokon, poslije 13-14 utakmica. I to kada se apsolutno ni najveći optimisti tome nisu nadali!!!

Barcelona-Zagreb 29:30
Momče Hercegovče

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 feb 2012, 18:16

[youtube][/youtube]

Bravo momci!!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.