Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
ma sve ispod 3 gola je ravno katastrofi
.... to mislim na obje utakmice...

F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Protiv Armenije treba samo trijumf da nas zanima odnosno pobjeda. Protiv Turske nam odgovara i remi. Ne mislim da cemo dati vise od 2 gola Turcima. Mislim da cemo pobjediti 1-3 protiv Armenije i 2-1 protiv Turske.adnan_hz je napisao/la:ma sve ispod 3 gola je ravno katastrofi.... to mislim na obje utakmice...

ma mi nikome nismo dali ispod 3 gola osim belgiji u zenici.. tako da nastavljamo tradiciju...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Turska je mnogo bolja ekipa od Belgije, Armenije i Estonije i protiv njih ocekujemo minimalnu pobjedu. Upravo cemo protiv njih vidjeti koliko stvarno vredimo.adnan_hz je napisao/la:ma mi nikome nismo dali ispod 3 gola osim belgiji u zenici.. tako da nastavljamo tradiciju...
-
- Kontakt:
Opet ti o tome da nam neko mora leđa stititi. sto se tice utakmice u spaniji, gol koji su dali spanci govori da bog stvarno postojo.Zasto? pa reprezentacija koja ne zna sacuvati loptu ni minut nego izbacuje na protivnicku stranu ili akcija kada se ocekuje kraj tekme i mi imamo loptu koja se izbacuje ka besliji o on namjerno igra rukom (iz tog udarac su oni izjednacili) mora biti kaznjeno. Po meni, takvu kukavicku igru nisam vidjeo odavno. no naravno, ovdje to nikada nije spomenuto vec eto teorija zavjere svi protiv nas. Sudija jeste tu odradio za spance ali da smo mi znali igrati kako nismo, ne bismo dozvolili da tako olako gubimo posljednju loptu. Jasno?Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ej de budimo malo realn, a od ptspa ne bolujem sigurno. To sam džihadom nazvao figurativno samo, seljačino jedna. Pošto kažem u fudbalu nemamo nikog konkretno ko bi nam mogo leđa štiti kad npr. nam jedna španija dande gol u 100 minuti a dosuđeno 5 minuta i sl. Al neću ić u krajnost, a drugo svi znamo za taj križarski blok samo ga tako niko ne naziva, al ko će koga ako neće svoj svoga.džakailibu je napisao/la:
Kakva glupost! fudbalski džihad!!!covjece, trebao bi provjeriti da ne bolujes od PTSP-a!a sta ako je sudija njemac turskog porijekla? a arapi imaju macehinski odnos- zasto bi trebali da imaju majcinski odnos?? a prica o saveznicima koji su to samo kada im se mi klanjamo po sarajevu zbog nekih njihovih, i samo njima interesantnih pobjeda je prica za malu djecu. i zato djeco laku noc!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Frajeru smiri se ej!!! De malo se probudi sva bosna govori kako smo mogli do tri boda tamo samo zbog toga što smo zadnji po nekom tamo respektu Španija je morala izvuć makar bod, a samo ti govoriš da su igrali kukavički pa etoi što ti nisi igro!!!džakailibu je napisao/la:
Opet ti o tome da nam neko mora leđa stititi. sto se tice utakmice u spaniji, gol koji su dali spanci govori da bog stvarno postojo.Zasto? pa reprezentacija koja ne zna sacuvati loptu ni minut nego izbacuje na protivnicku stranu ili akcija kada se ocekuje kraj tekme i mi imamo loptu koja se izbacuje ka besliji o on namjerno igra rukom (iz tog udarac su oni izjednacili) mora biti kaznjeno. Po meni, takvu kukavicku igru nisam vidjeo odavno. no naravno, ovdje to nikada nije spomenuto vec eto teorija zavjere svi protiv nas. Sudija jeste tu odradio za spance ali da smo mi znali igrati kako nismo, ne bismo dozvolili da tako olako gubimo posljednju loptu. Jasno?
-
- Kontakt:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Frajeru smiri se ej!!! De malo se probudi sva bosna govori kako smo mogli do tri boda tamo samo zbog toga što smo zadnji po nekom tamo respektu Španija je morala izvuć makar bod, a samo ti govoriš da su igrali kukavički pa etoi što ti nisi igro!!!džakailibu je napisao/la:
Opet ti o tome da nam neko mora leđa stititi. sto se tice utakmice u spaniji, gol koji su dali spanci govori da bog stvarno postojo.Zasto? pa reprezentacija koja ne zna sacuvati loptu ni minut nego izbacuje na protivnicku stranu ili akcija kada se ocekuje kraj tekme i mi imamo loptu koja se izbacuje ka besliji o on namjerno igra rukom (iz tog udarac su oni izjednacili) mora biti kaznjeno. Po meni, takvu kukavicku igru nisam vidjeo odavno. no naravno, ovdje to nikada nije spomenuto vec eto teorija zavjere svi protiv nas. Sudija jeste tu odradio za spance ali da smo mi znali igrati kako nismo, ne bismo dozvolili da tako olako gubimo posljednju loptu. Jasno?

Ta utakmica protiv Spanije 2005. godine bi se do dan danas igrala da Spanci nisu izjednacili i to ti vrlo dobro znas. Mi smo jedna od reprezentacija koji najvise dozivljava sudijske nepravde zajedno sa Albanijom i Izraelom.džakailibu je napisao/la:Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Frajeru smiri se ej!!! De malo se probudi sva bosna govori kako smo mogli do tri boda tamo samo zbog toga što smo zadnji po nekom tamo respektu Španija je morala izvuć makar bod, a samo ti govoriš da su igrali kukavički pa etoi što ti nisi igro!!!džakailibu je napisao/la:
Opet ti o tome da nam neko mora leđa stititi. sto se tice utakmice u spaniji, gol koji su dali spanci govori da bog stvarno postojo.Zasto? pa reprezentacija koja ne zna sacuvati loptu ni minut nego izbacuje na protivnicku stranu ili akcija kada se ocekuje kraj tekme i mi imamo loptu koja se izbacuje ka besliji o on namjerno igra rukom (iz tog udarac su oni izjednacili) mora biti kaznjeno. Po meni, takvu kukavicku igru nisam vidjeo odavno. no naravno, ovdje to nikada nije spomenuto vec eto teorija zavjere svi protiv nas. Sudija jeste tu odradio za spance ali da smo mi znali igrati kako nismo, ne bismo dozvolili da tako olako gubimo posljednju loptu. Jasno?pa kazem da niko to nije ni spomenuo a najlakse je druge optuzivati, pa i tog cmarnog engleza! Mislim da takvih 5 il i 7 minuta nadoknade kakve smo mi odigrali protiv spanije nebi ni lihtenstajn odigrao. Izgubili smo 3 boda zbog nase kukavicne igre a ne zbog engleza. No posto smo osvojili bod niko nije ni kriticki gledao na tu tekmu. a spanci imali milion sansi, mogli su nam peticu zadati. kada samo poredis tu tekmu sa posljednjom gdje smo izgubili vidis da smo u septembu 2008 odigralo poprilicno dobro sa beton odbranom. Spanci nisu imali ni nekih prilika, gol dali iz ofsajda i sami su rekli da su se izvukli. I to je, i pored poraza, prava i jedina moguca igra protiv spanaca. kada se vec govori o sudjenju puno je gora tekma protiv grka ili mađara,m ne mogu se sjetiti - rus sudio- penal pa crveni. No sada da se to ne desava i drugim reprezentacijama i nije bas tacno , ali to povezivati sa nekim vjerskim, etnickim blokovima ili sukobom civilizacija na fudbalskom terenu- ljudi nije Fifa ni Uefa evrovizija pa da takve stvari budu tako ocite kako se na ovom forumu objasnjava .
I kako ćemo mi sada znati o kojoj stranici se radi?Tarik14 je napisao/la:http://www.****/tekst.aspx?id=19436
YEBIGA!![]()
![]()
Web stranica sportina tacka ba!Alucard je napisao/la:I kako ćemo mi sada znati o kojoj stranici se radi?Tarik14 je napisao/la:http://www.****/tekst.aspx?id=19436
YEBIGA!![]()
![]()
Vjerovatno je mislio na ovo
Selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević neće moći računati na prvog golmana naše reprezentacije Kenana Hasagića.
Čuo sam se sa njim. On bi žarko želio doći pa čak i nastupiti pod injekcijama, ali je realnost takva da ga, prema svemu sudeći, nećemo imati na raspolaganju - rekao je Blažević za Dnevni avaz.
Ako Hasagić otpadne, Blažević će se u utakmicama sa Armenijom 6. septembra u Jerevanu i protiv Turske 9. septembra u Zenici morati osloniti na Nemanju Supića ili Adisa Nurkovića.
Selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević neće moći računati na prvog golmana naše reprezentacije Kenana Hasagića.
Čuo sam se sa njim. On bi žarko želio doći pa čak i nastupiti pod injekcijama, ali je realnost takva da ga, prema svemu sudeći, nećemo imati na raspolaganju - rekao je Blažević za Dnevni avaz.
Ako Hasagić otpadne, Blažević će se u utakmicama sa Armenijom 6. septembra u Jerevanu i protiv Turske 9. septembra u Zenici morati osloniti na Nemanju Supića ili Adisa Nurkovića.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Vjerovatno je mislio na ovo
a šta je sa Begovićem????

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

-
- Kontakt:
mislimda ce se ubrzo pokazati da supic nije bas kvalitet koji nam treba na klupi.Imao je dosta srece sa belgijom i zato mu treba dati sansu i volio bih da bude dobar ali cini mi se da to nece desiti. Nurkovic nemam pojma ali sta je sa begovicem? pa zar on nije u opciji?
- bayernovac
- Kontakt:
Dajte ljudi nemojte biti pesimisti.Znam da će biti teško bez Kene ali imam i Supića koji je pokazao svoj kvalitet u reprezentaciji zatim tu su još Begović,Alaim,Mujkić,Šehić.Mislim da će nam teže biti bez Misketa u Armenijidžakailibu je napisao/la:mislimda ce se ubrzo pokazati da supic nije bas kvalitet koji nam treba na klupi.Imao je dosta srece sa belgijom i zato mu treba dati sansu i volio bih da bude dobar ali cini mi se da to nece desiti. Nurkovic nemam pojma ali sta je sa begovicem? pa zar on nije u opciji?
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Armenija trenutno gubi kući od Moldavije.
0-1 HT
0-1 HT
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moldavija je dala gol iz kornera. Armenija dosta solidno igra ali kao i uvijek nema prava rijesenja u napadu.Virtu4l je napisao/la:Armenija trenutno gubi kući od Moldavije.
0-1 HT

Uh Ciro nas prepada ,hm ..
Evo
Armenija izgubila 1:4 od Moldavije
Armenija izgubila 1:4 od Moldavije
to je varka armenija je namjerno izgubila da nas zavara......takva ce biti izjava cire kad cuje ovaj rezultat :ugeek:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.