Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

warden
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la warden » 23 okt 2011, 19:20

sarajlija89 je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Sve su žene kurve, oprosti mi majko i ti si žena.
Ha ja :mrgreen: :lol: 8-)
:oops:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 19:29

Jest nasa policija mocna kad treba istuc obicnog momka,to je cudno jedno.
Momak je samo rekao jaranu da iz zafrkancije skinu kapu policajcu(obicni policajac koji je tuda prolazio)a to je cuo pripadnik krim policije koji je stajao do njih(u civilu),pitao ga "kome ces ti skinuti kapu",da bi na njegovo odgovor "policajcu"primio saku,nakon cega su se potukli,i kasnije momka ovi obicni policajci odvedu iza zgrade,pretukli ga brutalno,nogama ga gazili.
Fuj,sto ih mrzim,izivljavaju se tako,a pravim kriminalcima ne smiju pisnuti,obore glavu kad ih vide,on ce izvaditi ozljedni list i vjerovatno ih tuziti,da ce svi dobit otkaze volio bih neg ista.

A.C.A.B.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2011, 19:42

Dylan Dog je napisao/la:Jest nasa policija mocna kad treba istuc obicnog momka,to je cudno jedno.
Momak je samo rekao jaranu da iz zafrkancije skinu kapu policajcu(obicni policajac koji je tuda prolazio)a to je cuo pripadnik krim policije koji je stajao do njih(u civilu),pitao ga "kome ces ti skinuti kapu",da bi na njegovo odgovor "policajcu"primio saku,nakon cega su se potukli,i kasnije momka ovi obicni policajci odvedu iza zgrade,pretukli ga brutalno,nogama ga gazili.
Fuj,sto ih mrzim,izivljavaju se tako,a pravim kriminalcima ne smiju pisnuti,obore glavu kad ih vide,on ce izvaditi ozljedni list i vjerovatno ih tuziti,da ce svi dobit otkaze volio bih neg ista.

A.C.A.B.
U ovom vremenu u kakvom zivimo to nije smjeo uraditi taj murjak ..
al u onom vremenu pa ubio bi te na mrtvo ime jos bi na sud isao... al hajde nisu ona vremena,.. tuzit acaba i to je to :evil:
1312

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 23 okt 2011, 19:48

inace ima jedna zanimljivost ,a koja je istinita ,a mozete to provjeriti i kod nekog murjaka kojeg znate .Naime jedino kod murjaka koji je na duznosti s cim se ne smije izvrgavat :arrow: je njihova(policijska/ kapa ,mozda to zvuci malo smijesno ni ja ne znam zasto ,trebam bas nekog od komsija pitat ,inace zivim u police kvartu ,ali to je neko pravilo do kojeg oni drze 8-)
glupost :arrow: plawusa :arrow: murjaci 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 19:51

Hajde raja, bujrum.
Evo nana napravila kolač, da proslavi prvi dan sa momkom. Kao što znate, juče' su se pokupili.
On je ovaj na snimku.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Jimmy from the hood, dana/u 23 okt 2011, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 okt 2011, 20:20

Za saku dolara!

:)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 20:59

Molim da mi neko postavi link za download msn-a,ja sta god nadjem preko googla nesto nece,nemojte ove najnovije,neki solidan..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 21:10

Dylan Dog je napisao/la:Molim da mi neko postavi link za download msn-a,ja sta god nadjem preko googla nesto nece,nemojte ove najnovije,neki solidan..
Zadnji MSN Messenger je haman bio prije pet godina, od tad se zove Windows Live Messenger. A ja ti recimo preporučujem da baš skineš ovaj zadnji jer je odličan, praktičan, lijepo izgleda, možeš importovati fb kontakte, itd...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 21:24

Hawking je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Molim da mi neko postavi link za download msn-a,ja sta god nadjem preko googla nesto nece,nemojte ove najnovije,neki solidan..
Zadnji MSN Messenger je haman bio prije pet godina, od tad se zove Windows Live Messenger. A ja ti recimo preporučujem da baš skineš ovaj zadnji jer je odličan, praktičan, lijepo izgleda, možeš importovati fb kontakte, itd...
Ma nikad nisam previse zudio za sto boljom tehnologijom,ja to sve nazivam msn,ako ko ima dobar link za et Windows Live Meesenger molim da postavi :D
I imao sam ja i prije Windows Live Messenger,nisam bas tako zaostao,samo bez messenger plusa i to.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2011, 21:54

Ja lijepog vikenda :D Real rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 23 okt 2011, 21:56

LBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikenda :D Real rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje :mrgreen:
sarane jedan, dje ti je dzeko :mrgreen: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2011, 22:03

Limuntos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ja lijepog vikenda :D Real rasturio,Barca kiksala,United poniženo,Mario pokazao talenat,Bayern izgubio i Juve kiksao pa možel bolje :mrgreen:
sarane jedan, dje ti je dzeko :mrgreen: :lol:
On je u Manchesteru valjda :? :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 okt 2011, 22:49

ma ne znam, meni su događaji od prije vikenda sve syebali.. pa sam još uvijek nikakav.. umro Iztok Puc, pa onda strašna snimka ubijanja Gadafija, pa poginu Simoncelli :(
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2011, 22:53

spielführer_21 je napisao/la:
ma ne znam, meni su događaji od prije vikenda sve syebali.. pa sam još uvijek nikakav.. umro Iztok Puc, pa onda strašna snimka ubijanja Gadafija, pa poginu Simoncelli :(
U zadnje vrijeme izbjegavam crnu hroniku.Ionako sam previše nervozan.Mene je najviše pogodila smrt Gadafija iako nisam gledao snimak.Čitao sam nešto o Libiji za njegovo vrijeme i skonto sam da je nama jedan Gadafi :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 22:55

Minja,u Libiji sto je bilo,dalo bi se pricati ko je dobar a ko negativac,mada to nama Amerika fino odredi..

Nego,ne znam dal te zanima,legendu ce sigurno pogoditi :P ,deaktivirao sam se sa fejsa :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2011, 22:56

Dylan Dog je napisao/la:Minja,u Libiji sto je bilo,dalo bi se pricati ko je dobar a ko negativac,mada to nama Amerika fino odredi..

Nego,ne znam dal te zanima,legendu ce sigurno pogoditi :P ,deaktivirao sam se sa fejsa :mrgreen:
Primjetio sam papak jedan što se deaktivira :roll:
Pa ne bi se dalo pričat ko je negativac kad ja već znam ko je negativac :mrgreen: Ne fkt ozbiljno vidjeće sad oni "prednosti"demokratije,al ko ih yebe sami su birali :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 22:58

LBJ MVP je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Minja,u Libiji sto je bilo,dalo bi se pricati ko je dobar a ko negativac,mada to nama Amerika fino odredi..

Primjetio sam papak jedan što se deaktivira :roll:
Pa ne bi se dalo pričat ko je negativac kad ja već znam ko je negativac :mrgreen: Ne fkt ozbiljno vidjeće sad oni "prednosti"demokratije,al ko ih yebe sami su birali :roll:
I ja kazem,al mene najvise nervira ta dvolicnost,pa Amerika i Nato nas uce "pravim vrijednostima","demokratiji",a onda prilicno ravnodusno prime cinjenicu da je covjek ziv uhvacen,mucen i na kraju ubijen.Gadi mi se svijet u kome zivimo.

Ma nervira me fejs opasno,promjene,glupi statusi itd :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 okt 2011, 23:15

Jel ovaj Levante normalan ? :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 okt 2011, 23:17

Sarajlijc@ je napisao/la:Jel ovaj Levante normalan ? :mrgreen: :mrgreen:

naš cilj je liga prvaka 8-)

slika
FORZA MARŠAL !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 okt 2011, 23:24

Hajd što je večina od danas počela navijati za City, eno sad navijaju i za Levante! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, MaroonBjelave, samoposmatram i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []