Jarane, zaboravio si one u dresu Wolfsburga. Znaci, 7 golova u 7 utakmica.Megamon je napisao/la:Dzeko u 5 utakmica sa Unitedom dao 5 golova.
p.s.: opa, ja sam se za'ebo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Jarane, zaboravio si one u dresu Wolfsburga. Znaci, 7 golova u 7 utakmica.Megamon je napisao/la:Dzeko u 5 utakmica sa Unitedom dao 5 golova.
Ni prvi ni zadnji koji je promasio i uopste se nije osramotio, pa sta je npr. Suarez sve promasio u zadnjoj utakmici, svima se to dešava. Startna postava ne ovisi od forme,vidjeli smo da je poslije sjajne serije zsavršio na klupi. Jednostsavno Mancini ima tri savršena napadaca i rotirat ce ih, samo se oni moraju navici na to. Zato mi je još draže što je Edin juce zabio kad je usao s klupebiskitt je napisao/la:ne sekiram se ja za dzeku, ima u engleskoj i previse utakmica, tako da ce on imati dovoljno sanse, a kao sto neko rece forma je prolazna, klasa je vjecna. Tako ce biti i sa Ballom i sa Aguerom, svi ce se oni rotirati i imati sansu da daju doprinos. Jer ima tu utakmica u EPL, ovim engleskim kupovima, CL... Bruka je to utakmica, dovoljno da dzeko igra svake sedmice, kao i druga dva napadaca. Ako jos Tevez uleti, onda ce biti malo guzva, ali duga klupa je prednost mancityja u borbi za titulu.D€LUX je napisao/la:crveni cist ko suza, da nije faulirao bio bi gol sto bi na kraju ocigledno bilo i bolje za manchester mozda se jos moglo nesto i napraviti al tesko jer kako je silva bio razigran , nemocni su bili unitedovci... Sad za dzeku pratim ove engleske medije osramotio se pravo kod onog promasaja al dao je dva gola sto je u sustini dobro za listu strijelaca , a i pokazao je moc na terenu ..Baloteli se jucer pokazao dosta dobro , jer je on razbio united u pravo vrijeme kasnije je dzeko samo dokrajcio usustini pokazuje kako bi dobro bilo da dzeko ima jos jednog napadaca kraj sebe... dosta bi mu lakse bilo ... u trenutnoj formi nazalost ce baloteli biti u startnoj postavi ...
DobarZOI84 je napisao/la:Goal.com , euro s.8, Sky s. 7, gardian 8Elegant je napisao/la:Koju je ocjenu Dzeko dobio jucer ?
5 golova i dvije asistencijeNarin je napisao/la:Pa valjda je 5 sve ukupno,nije sigurno samo za city zabio 5 protiv Uniteda,zabio u CS i sada dva,bilo je i ono kad je United 2:1 dobio,al ono je autogol,nije Dzekin gol.
Evans je nocna mora Fergusona. Dzekini golovi protiv Uniteda nisu nikad nista znacili. Ranije su uvijek njegove ekipe gubile kad je bio strijelac, a jucer je samo stavio slag na tortu.ha ya je napisao/la:Dzeko je nocna mora Fergusona !
Vidim neki ga stavlja u reprezentaciju RS na temi "najsmjesniji postovi", tako da je moguce.Nimla_RZ je napisao/la:Jel Džeko rođen u Doboju, pošto sam naiš'o na takvu informaciju?
jedno vrijeme je na wikipediji na nekim jezicima dzekino mjesto rodjenja bilo doboj... kako je dzeko postajao popularniji, greska je ispravljena, medjutim ocigledno je neko upamtio taj podatak i prihvatio ga kao tacan...Nimla_RZ je napisao/la:Jel Džeko rođen u Doboju, pošto sam naiš'o na takvu informaciju?
gdje je Jim Beglin?mozak je napisao/la:Uživancija je slušat johna championa!![]()
[youtube][/youtube]
malo je reć slag na tortu...jer velika je, OGROMNA, razlika između 1:4 i 1:6...1:4 jeste težak poraz, ali 1:6 je demoliranje!Cartman je napisao/la: a jucer je samo stavio slag na tortu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.